Bowling Valkenswaard

Informatie

In december 1976 openende Bowling Valkenswaard zijn deuren in een gloednieuw pand aan de Peperstraat 24 in Valkenswaard. Eindelijk kon men in de regio ook in Valkenswaard voor het in populariteit toenemende bowlen terecht.

Adresgegevens

Peperstraat 24
5554EJ Valkenswaard
Nederland

Openingstijden

Zondag 14:00 - 01:00

Maandag 14:00 - 01:00

Woensdag 14:00 - 01:00

Donderdag 14:00 - 01:00

Vrijdag 14:00 - 02:00

Zaterdag 14:00 - 02:00

Prijzen

Kijk op de website voor nadere informatie.

Meer informatie

Website: Ga naar de website

E-mail: info@bowlingvalkenswaard.nl

Telefoon: 040-2017499


Omschrijving

In december 1976 openende Bowling Valkenswaard zijn deuren in een gloednieuw pand aan de Peperstraat 24 in Valkenswaard. Eindelijk kon men in de regio ook in Valkenswaard voor het in populariteit toenemende bowlen terecht.

Bowling Valkenswaard is volgens onze klanten de gezelligste bowling van het zuiden, onze bowling heeft een bourgondische uitstraling waar je je vlug thuis voelt. Elke week nieuwe thema's en mensen ontvangen is een van onze sterke kanten. Onze bowling met 8 volautomatische A.M.F.-bowlingbanen en een grill restaurant is vanaf het begin een doorslaand succes. Voor elke party met een hoog feestgehalte kunt u bij ons terecht.

Bowlen

8 volautomatische bowlingbanen met de allernieuwste 3-D computerscore.

Op de in perfecte conditie verkerende banen wordt het bowlen met familie, vrienden of collega's gegarandeerd een succes. Naar de telling heeft u geen omkijken: de geavanceerde scorecomputers nemen u al het rekenwerk uit handen. De scores krijgt u na afloop natuurlijk uitgeprint mee naar huis. De ultramoderne geluidsapparatuur zorgt daarnaast voor perfecte, op elke situatie toegesneden muziek.

Kinderbowlen

Ideaal voor het organiseren van een kinderfeestje! In de goten van de banen zijn bumpers aangebracht, zodat de kinderen hun bowlingballen (speciale lichte kinderballen!) niet meer in de goot kunnen gooien. De kinderen krijgen speciale kinderbowlingschoenen aan, maar als er onvoldoende schoenen zijn, mogen ze ook op hun sokken gooien. Alle kinderen krijgen na het bowlen een kleinigheidje. De jarige job en de beste speler krijgen van het bowling huis nog een leuke verrassing aangeboden.

Disco Bowlen

Op zaterdagavonden vanaf elf uur brengt het "Future Bowlen" een extra dimensie in uw spel. U gooit uw strikes en spares dan in een ambiance van trendy muziek omgeven door spectaculaire rook- en lichteffecten. De schitterende nieuwe lichtinstallatie maakt van het "Future Bowlen" een ware happening.

Prijzen

Bowlen op maandag t/m donderdag, per uur € 20

Bowlen op vrijdag, per uur € 25,00

Bowlen op zaterdag en zondag, per uur € 25,00

Discobowlen elke zaterdag vanaf 23.00 uur, per uur € 27,50

Bumpers per baan, per uur € 3,50

Impressie

Impressie

Informatie

Geopend

Doelgroep

Kinderen

Tieners

Jongeren

Volwassenen

Senioren


Eigenschappen

Binnen

Eetgelegenheid

Hotels in de buurt

  Foto's

  Geen photo's gevonden

  Foto Toevoegen

  Video's

  Geen video's gevonden.

  Video Toevoegen

  Locatie