Home » Uitjes » Actief bezig zijn » Fietsen

Fietsen


Nederland staat niet voor niets bekend als fietsland. Veilige, comfortabele fietspaden, lekker vlak en je fietst zo van het ene landschap in het andere. Een mooie fietsroute vinden is heel eenvoudig. Er is ruim 30.000 km aan bewegwijzerde fietsroutes uitgezet. 

Inclusief: 
- PRIVÉ tour 
- Koffie / thee met wat lekkers 
- Spelkosten 
- Fiets (E-Bike op aanvraag) 

Kunst met een knipoog bij Dorst Noord-Brabant (groepsarrangement)

Volg op de fiets de kunstroute en laat je verrassen! Kunstobjecten in Dorst en in de Boswachterij van Dorst, dwaze bouwwerken, die alleen de functie hebben je te verrassen en een beroep doen op je gevoelens. Deze route laat u kennismaken met het prachtige gevarieerde landschap van Boswachterij Dorst en zorgt voor onverwachte ontmoetingen met gehoornde viervoeters! We eindigen met een sportieve strijd, en daarna is het tijd voor Bourgondische gezelligheid.

Inclusief:

- PRIVÉ tour- Koffie - thee met wat lekkers - Een smoske met een Drevenier
- Fiets (E-Bike op aanvraag)

De Paterkes Breda Noord-Brabant (groepsarrangement)

Het leven is goed in “ons” Brabantse Land. Een relaxte fietstocht door het mooie Markdal van 35 tot 40 kilometer. Ook gaan we gezellig op visite bij de “Belse Paterkes” om van hun heerlijke eigen Drevenier, een smakelijk bier, te genieten!

We fietsen pas terug naar Nederland als we onze buiken hebben gevuld met een typisch “Bels Smoske” en een glas Drevenier.

De Rotterdamse Dakenroute Zuid Holland 
 
Hoog tijd dat de 14,5 miljoen m² lege platte daken in onze stad beter benut worden.

De Rotterdamse Dakenroute (vanaf 1 juni gratis te downloaden via de website) laat zien wat er al gebeurt: van moestuinen tot rooftopbars en schoolpleinen. Waar mogelijk ga je het dak op. Esther Wienese, auteur van Het Rotterdamse Dakenboek, is je gids.
Info en data voor live dakentours  vind je hier.

Wanneer: vanaf 1 juni
Wat: Rotterdamse Dakenroute
Waar: Rotterdamse Daken