Uitjes

Evenementen

Sorteren
Festival

4WD Festival 10 september 2017

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4x4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4x4-autosport te zien zijn.

Locatie

Oss, Noord-Brabant

nl 5342 LA Aengelbertlaan 60 NoordBrabant
Markten en Braderieen

Albert Cuypmarkt

Waar vindt u de echte Amsterdamse humor, de Amsterdamse sfeer en gemoedelijkheid? Juist, op de Albert Cuyp! Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de populairste markt van Nederland! De ‘Cuyp’ bestaat al sinds 1905 en is na meer dan honderd jaar nog steeds ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1072 CN Albert Cuypstraat 230 NoordHolland
Markten en Braderieen

Baby- kinderbeurs Nijmegen (nieuw & 2de hands)

Op zondag 1 oktober 2017 wordt in De Kube Honigcomplex in Nijmegen alweer de 2de baby- en kinderbeurs georganiseerd. Er is ruim aanbod aan (merk)kleding, (buiten)speelgoed, boeken, wandelwagens, maxi-cosi's, autostoeltjes, fietsen, boxen etc.

Locatie

Nijmegen, Gelderland

nl 6541 AJ Waalbandijk 20B Gelderland
Markten en Braderieen

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

De Bazaar is van alle markten het meeste thuis!

Locatie

Beverwijk, Noord-Holland

nl 1948 PH Montageweg 35 NoordHolland
Evenement

Bienvenue op de Museumwerf 2-3 september 2017

Zaterdag 2 en zondag 3 september houden we weer ons jaarlijkse Werfweekend! Dat is het gezelligste kijk en doe-weekend in scheepse sferen voor iedereen van 3 tot 103 jaar.

Locatie

Nieuwegein, Utrecht

nl 3433 ZS Wierselaan 113 Utrecht
Markten en Braderieen

Bloemenmarkt Amsterdam

Een bezoek aan de bloemenmarkt is één van de beste manieren om de Hollandse cultuur te leren kennen. De drijvende bloemenmarkt op de Singelgracht in Amsterdam is uniek en is nog steeds gevestigd op schuiten die op de gracht drijven. Dit stamt uit de tijd waarin bloemen via de grachten naar de stad werden vervoerd. Alhoewel de bloemen nu per vrachtwagen worden aangevoerd, drijft de markt nog steeds op het water.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1012 WP Singel - NoordHolland
Jaarlijks evenement

Bos Fair 2 september 2017

Zaterdag 2 september 2017 is de Bos Fair te vinden in het prachtige recreatiegebied Doornse Gat in Doorn! Het leukste Brocante-Lifestyle-Food event van Midden Nederland!

Met een diversiteit aan deelnemers en natuurlijk verschillende foodtrucks, kun je een dag lang genieten in dit prachtige bosrijk gebied. Ben je uitgegeten of gewinkeld kun je ook nog een mooie wandeling maken door het gebied. Uiteraard is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Dus kom zeker de Bos Fair op 2 september 2017 bezoeken!

Locatie

Doorn, Utrecht

nl 3941 ML Leersumsestraatweg 9a Utrecht
Evenement

Bos Fair Landgoed Soelen 23 september 2017

Het leukste en sfeervolste Brocante-Lifestyle-Food event van Midden Nederland tourt door Nederland! Voor een heerlijk dagje uit kun je op zaterdag 23 september 2017 de Bos Fair vinden op het prachtige Landgoed Soelen in Zoelen.

Locatie

Zoelen, Gelderland

nl 4011 EP Achterstraat 7-9 Gelderland
Markten en Braderieen

Brocante & Rommelmarkt "Klein Frankrijk" 16 september 2017

"Klein Frankrijk"  is een gezellige Franse Brocante & Rommelmarkt waar de kooplui & particulieren naast brocante en antiek ook hun zolder schatten, kleinmeubelen, vintage artikelen en streekproducten kunnen aanbieden en alle snuisterijen die je op zo'n typische Franse markt tegen kunt komen. Daarbij staan er diverse originele Foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje.

Locatie

Numansdorp, Zuid-Holland

nl 3281 NJ Einsteinstraat 29 ZuidHolland
Evenement

Brocante en Landelijk bij Huis Verwolde 3 september 2017

Op zondag 3 september organiseert Heerenlanden Events 'Brocante en Landelijk op Huis Verwolde'.  Ruim 30 standhouders zullen je verrassen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland. Er is fijne catering, live muziek en leuke kinderactiviteiten.

Locatie

Laren, Gelderland

nl 5207 TL Jonker Emilelaan 4 Gelderland
Uitjes per pagina