Uitjes

Evenementen

Sorteren
Evenement

3 x NIKS - Dutch Vinex Wonderboys 27 juni 2017

Theatervoorstelling 27 juni 2017 20:00 uur: 3 x NIKS – Dutch Vinex Wonderboys (try-out). Paul, Jolle en Tjebbe laten zien waarom ze zich zo graag te pletter vervelen.

Locatie

Culemborg, Gelderland

nl 4101 NG Stationsweg 7 Gelderland
Festival

4WD Festival 10 september 2017

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4x4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4x4-autosport te zien zijn.

Locatie

Oss, Noord-Brabant

nl 5342 LA Aengelbertlaan 60 NoordBrabant
Markten en Braderieen

Albert Cuypmarkt

Waar vindt u de echte Amsterdamse humor, de Amsterdamse sfeer en gemoedelijkheid? Juist, op de Albert Cuyp! Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de populairste markt van Nederland! De ‘Cuyp’ bestaat al sinds 1905 en is na meer dan honderd jaar nog steeds ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1072 CN Albert Cuypstraat 230 NoordHolland
Markten en Braderieen

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

De Bazaar is van alle markten het meeste thuis!

Locatie

Beverwijk, Noord-Holland

nl 1948 PH Montageweg 35 NoordHolland
Markten en Braderieen

Bloemenmarkt Amsterdam

Een bezoek aan de bloemenmarkt is één van de beste manieren om de Hollandse cultuur te leren kennen. De drijvende bloemenmarkt op de Singelgracht in Amsterdam is uniek en is nog steeds gevestigd op schuiten die op de gracht drijven. Dit stamt uit de tijd waarin bloemen via de grachten naar de stad werden vervoerd. Alhoewel de bloemen nu per vrachtwagen worden aangevoerd, drijft de markt nog steeds op het water.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1012 WP Singel - NoordHolland
Festival

BonFire Beach Fest 1-2 juli 2017

Tijdens BonFire Beach Fest op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 verandert het strand, van de haven t/m het Zwarte Pad, in één groot open en gratis toegankelijk festivalterrein. Jong en oud wordt vermaakt en met diverse culturele, muzikale, culinaire en sportieve activiteiten.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2582 ND Prins Mauritsplein 24 ZuidHolland
Jaarlijks evenement

Bos Fair 2 september 2017

Zaterdag 2 september 2017 is de Bos Fair te vinden in het prachtige recreatiegebied Doornse Gat in Doorn! Het leukste Brocante-Lifestyle-Food event van Midden Nederland!

Met een diversiteit aan deelnemers en natuurlijk verschillende foodtrucks, kun je een dag lang genieten in dit prachtige bosrijk gebied. Ben je uitgegeten of gewinkeld kun je ook nog een mooie wandeling maken door het gebied. Uiteraard is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Dus kom zeker de Bos Fair op 2 september 2017 bezoeken!

Locatie

Doorn, Utrecht

nl 3941 ML Leersumsestraatweg 9a Utrecht
Evenement

Brocante en Landelijk bij Huis Verwolde 3 september 2017

Op zondag 3 september organiseert Heerenlanden Events 'Brocante en Landelijk op Huis Verwolde'.  Ruim 30 standhouders zullen je verrassen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland. Er is fijne catering, live muziek en leuke kinderactiviteiten.

Locatie

Laren, Gelderland

nl 5207 TL Jonker Emilelaan 4 Gelderland
Markten en Braderieen

Car Boot Sale

Zoek je super koopjes of ben je een verzamelaar! Kom dan gezellig snuffelen op de grootste kofferbakmarkt van Brabant bij de "Geffense Plas" Oss.

Locatie

Oss, Noord-Brabant

nl 5343 XN Gielekespad 10 NoordBrabant
Markten en Braderieen

Dappermarkt Amsterdam

Welkom op de Dappermarkt. Eén van de oudste markten van Amsterdam. Waar de geur van verse snijbloemen zich vermengt met die van Vietnamese Loempias, net uitgepakt textiel en Belgische friet. Waar je werkelijk alle geloven en nationaliteiten tegenkomt. En dat alles in volkomen harmonie. Hier geen problemen tussen bevolkingsgroepen, hier is de markt het bindmiddel van de buurt.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1093 BS Dapperstraat 279 NoordHolland
Uitjes per pagina