Uitjes

Evenementen

Sorteren
Evenement

3 x NIKS - Dutch Vinex Wonderboys 27 juni 2017

Theatervoorstelling 27 juni 2017 20:00 uur: 3 x NIKS – Dutch Vinex Wonderboys (try-out). Paul, Jolle en Tjebbe laten zien waarom ze zich zo graag te pletter vervelen.

Locatie

Culemborg, Gelderland

nl 4101 NG Stationsweg 7 Gelderland
Festival

4WD Festival 10 september 2017

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4x4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4x4-autosport te zien zijn.

Locatie

Oss, Noord-Brabant

nl 5342 LA Aengelbertlaan 60 NoordBrabant
Culinair fesitval

7e PINT Utrechtse Bierbrouwers Festival 2017

De Utrechtse biercultuur groeit en bloeit als nooit tevoren, en daarmee ook het Utrechtse Bierbrouwers Festival, dat dit jaar op 27 mei voor de 7e keer gehouden wordt in de stoere hallen van deFabrique, Westkanaaldijk 7 te Utrecht.

Locatie

Houten, Utrecht

nl 3994 PJ Fresiatuin 20 Utrecht
Markten en Braderieen

Albert Cuypmarkt

Waar vindt u de echte Amsterdamse humor, de Amsterdamse sfeer en gemoedelijkheid? Juist, op de Albert Cuyp! Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de populairste markt van Nederland! De ‘Cuyp’ bestaat al sinds 1905 en is na meer dan honderd jaar nog steeds ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1072 CN Albert Cuypstraat 230 NoordHolland
Festival

Appelparade, Pinksterweekend 4 & 5 juni

De Appelparade is tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni een heerlijke plek om een feel-good moment met familie en vrienden te hebben. Genieten in de buitenlucht van eten en muziek, shoppen van leuke producten afgewisseld met verrassende theateracts voor jong en oud. 

Locatie

Lisserbroek, Gelderland

nl 2165 AS Lisserweg 481 Gelderland
Markten en Braderieen

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

De Bazaar is van alle markten het meeste thuis!

Locatie

Beverwijk, Noord-Holland

nl 1948 PH Montageweg 35 NoordHolland
Sportevenementen

Beach Open & World League Volleyball 15-18 juni 2017

Nederlandse beachvolleybal- en volleybalfans kunnen hun hart ophalen in Den Haag. Van 15 t/m 18 juni vinden de FIVB Beach Volleyball World Tour en de FIVB World League Volleyball gelijktijdig plaats op de Sportcampus Zuiderpark. Het is voor het eerst dat de twee internationale toernooien tegelijk plaatsvinden op één locatie.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2533 SR Meester P. Droogleever Fortuynweg 24 ZuidHolland
Jaarlijks evenement

Beleef de Eerste Wereldoorlog in Doorn 27-28 mei 2017

Kom op 27 en 28 mei naar Huis Doorn en stap 100 jaar terug in de tijd, waar de Eerste Wereldoorlog weer tot leven komt! Living History groepen uit binnen- en buitenland zullen verkleed als soldaten, burgers en verpleegsters het dagelijks leven in de loopgraven en daarbuiten uitbeelden. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en optredens. Er zijn verschillende kampementen opgebouwd en er zijn tal van historische militaire acties te beleven. Soldaten, burgers, en verpleegsters vertellen u over het leven van 100 jaar geleden, het leven aan het front en geven uitleg over de wapens en uitrusting.

Locatie

Doorn, Utrecht

nl 3941 MT Langbroekerweg 10 Utrecht
Festival

Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2017.

Biervereniging PINT Regio Zuid-Limburg presenteert in samenwerking met Brand Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2017. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 presenteren meer dan 40 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark in Maastricht.

Locatie

Maastricht, Limburg

nl 6211 HL Bernardusstraat 24 A Limburg
Markten en Braderieen

Bloemenmarkt Amsterdam

Een bezoek aan de bloemenmarkt is één van de beste manieren om de Hollandse cultuur te leren kennen. De drijvende bloemenmarkt op de Singelgracht in Amsterdam is uniek en is nog steeds gevestigd op schuiten die op de gracht drijven. Dit stamt uit de tijd waarin bloemen via de grachten naar de stad werden vervoerd. Alhoewel de bloemen nu per vrachtwagen worden aangevoerd, drijft de markt nog steeds op het water.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1012 WP Singel - NoordHolland
Uitjes per pagina