Home » Uitjes » Evenementen » Markt en braderie

Markt en braderie


Plaats hier gratis jouw braderie of markt. Zoek je een braderie of markt ? Bekijk dan de handige links naar specialistische websites over markten en braderieën.   


Puur Genieten Fair 25 en 26 augustus Rotterdam Zuid-Holland

Beleef het einde van de zomer aan de plas op 25 en 26 augustus tijdens de Puur Genieten Fair: de gezelligste lifestyle fair van de zomer. Ontdek bij ruim 100 deelnemers alles op het gebied van lifestyle, luxe, kunst, mode, persoonlijke verzorging, wijnen, woon- en tuinaccessoires. Geniet van een hapje en drankje op het terras. Daarnaast is er muziek en entertainment voor de kids.


Curiosamarkt Oude Kerk 28 en 29 september Naaldwijk Zuid-Holland

Curiosa markt voor jong en oud, sfeervolle ambiance, historische Oude Kerk Naaldwijk, voor ieder wat wils!
Op zoek naar een origineel presentje voor je moeder of dochter, een puzzel voor uw kleinkind? Op zoek naar een stukje nostalgie in de vorm van een lp of theeservies uit grootmoeders tijd? Of een gezellig boeketje voor het weekend? Een kledingstuk of tas die in de winkel niet meer te krijgen zijn? Een envelop trekken in de populaire bakkersstand of een BBQ-set winnen voor 1 eurocent? Een leuk kastje om je inboedel compleet te maken? Of 'gewoon' heerlijk struinen tussen de rijen boeken en snuisterijen? In de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk vindt u het op 28 en 29 september 2018 allemaal! Meubels, vintage, elektronica, serviesgoed, boeken, platen, speelgoed, kerstartikelen, kleding, schilderijen, tassen, en meer! Gebruikte maar prima goederen voor een heel zacht prijsje. Vrijdagmiddag 28 september gaan de deuren van de Curiosa markt om 15.00 uur open voor het publiek tot 21.00 uur 's avonds (met een pauze tussen 18.00-19.00 uur). Zaterdag 29 september open van 11.00-16.00 uur. De toegang is gratis. De organisatie van dit tweedaagse evenement wordt gedragen door vrijwilligers en de opbrengt komt volledig ten goede aan de instandhouding van het historische gebouw. Graag tot ziens op de 40ste (!) Curiosa markt!

Facebookpagina curiosa markt Oude kerk Naaldwijk


Luikse Rommelmarkt Geleen (Limburg) op 16 september

Door het grote succes van 25 maart gaan we in september weer verder. R.M.E. Roumen Market Events uit Geleen heeft samen met de Hanenhof deze markt twee keer per jaar te organiseren. Op 16 september 2018 zal dit dan ook weer het geval zijn. Er is zeker plaats voor 40 tot 50 stands. We gaan ons best doen om er weer een gezellige middag van te maken met lekkere hapjes en drankjes en wat leuke live muziek en achtergrond muziek. Wij nodigen u dan ook van harte uit om op zondag 16 september naar de Hanenhof te komen, u kunt tussen 11:00 uur en 17:00 uur terecht in de Hanenhof Herenhof 2 te Geleen. De entree bedraagt €1,00 pp, kinderen gratis entree. Voor het huren van een stand kunt u contact opnemen met R.M.E. Roumen Market Events tel: 06-53834856 of mailen met info@roumenme.nl


WARME ZOMERFAIR RONDOM KASTEEL HERNEN, IN HERNEN OP 25 en 26 AUGUSTUS (bij Nijmegen Gelderland) 

Heerenlanden Events organiseert op 25 en 26 augustus de Warme Zomerfair op Kasteel Hernen in Hernen, nabij Nijmegen.
Ca. 40 standhouders komen met hun mooiste schatten en vondsten naar dit schattige dorpje en zullen rondom Kasteel Hernen, 2 dagen lang, een heerlijke brocante sfeer creëren.

Je kunt tevens deelnemen aan de Workshop "Armeluiszilver" onder professioneel leiding van Lutske de Haan.

Er zijn diverse terrasjes, live muziek en ook een bezoek aan het Kasteel behoort tot de mogelijkheden.
Kinderen kunnen met een "sprekende lamp" het kasteel verkennen.

Entree: € 3,-
Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis

Adres:

Kasteel Hernen
Dorpsstraat 38
6616 AH Hernen.

 


Brocante en Vintage Serviezendagen 2 en 3 november Den Hoorn (Zuid-Holland)

Voor de 15e keer houden wij onze jaarlijkse Brocante Serviezendagen!
We zijn ook dit jaar weer naar België, Frankrijk, Engeland en zelfs Schotland geweest en hebben daar weer leuk servies gevonden, 
zodat we jullie kunnen verrassen op 2 en 3 november! 
Complete dinerserviezen, theeserviezen en aanvullingen van alle bekende merken. Voor elke portemonnee en woonsfeer. 
Alles draait om oude serviezen, "serviezen met een verhaal" tijdens dit evenement, dat uniek is voor Nederland. 
Neem je vriendinnen mee, want voor een ieder valt er weer van alles te herkennen, te zoeken, te zwijmelen en te vinden. 
Je bent welkom op vrijdag 2 en zaterdag 3 november van 11:00 tot 17:00 uur aan de Dijkshoornseweg 45 in Den Hoorn (bij Delft). 
Entreegeld? Niet van toepassing. Je bent onze gast! 
De rode loper ligt uit, iedereen is welkom en natuurlijk is er koffie en allerlei lekkers.
Tot 2 of 3 november!

Facebookpagina Brocante Serviezen