Home » Uitjes » Uitgaan » Concert

Concert


Jazz Aan Zee op De Pier van Scheveningen Zuid-Holland van 5 tot en met 26 augustus

In augustus vindt iedere zondag het nieuwe gratis festival Jazz Aan Zee plaats op De Pier in Scheveningen. Jazz Aan Zee is een uitbreiding van het populaire festival Jazz in de Gracht, dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers naar de Haagse grachten trekt. Jazz in de Gracht staat dit jaar gepland op 23, 24 en 25 augustus in de binnenstad van Den Haag. Met Jazz Aan Zee groeit het Haagse jazz-festival door, met op zondag 5, 12, 19 en 26 augustus live jazz-artiesten op De Pier.

Met verschillende live jazz-optredens op De Pier met op 5 augustus New Experience ft. Joshua Samson & Danny Kegel en het Boris van der Lek Quartet. Op 12 augustus Kika Sprangers & Martin Fondse en Power to the Pipo.
Op 19 augustus Alba Careta Quinten en Smoke. Op 26 augustus The SmokerZ, zij spelen groove, funk en dance van internationaal niveau. Zie voor meer informatie en tijden de website via onderstaande button.

Deze eerste editie van Jazz Aan Zee is een aanvulling op het succesvolle Jazz in de Gracht in de binnenstad van Den Haag.