Home » Uitjes » Uitgaan » Party en dans

Party en dans


8 september Back 2 the 70s & 80s. Soul, Disco, Funk & Dance Classics Party Sittard (Limburg)

Zaterdag 8 september 2018 is het dan zover, Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar in samenwerking met VGEvents organiseren we de 1ste editie van Back 2 the 70s & 80s. Soul, Disco, Funk & Dance Classics Party in Danssport & Vrijetijdscentrum Clara Lamar . Deze prachtige unieke sfeervolle locatie gevestigd aan de Rijksweg Zuid 103 te Sittard biedt een geweldige mooie sfeervolle accommodatie met meerdere danszalen, deze unieke en mooie locatie bevat alle ingrediënten om van de Back 2 the 70s & 80s. Soul, Disco, Funk & Dance Classics Party Een succesformule te maken. Zin om eens helemaal los te gaan op de dansvloer dan is dit het dansfeest bij uitstek!

Laat je terug voeren naar de 70s & 80s waar je, je de hele avond kunt uit leven op de dansvloer, op het ritme van de opzwepende muziek van o.a. EW&F, James Brown, Prince, Chic, Aretha Franklin en ga zo maar door. De muziek wordt verzorgd door DJ Soulfreak.

De 1ste editie op deze unieke locatie en jullie thuisbasis vindt plaats op 8 september 2018. Graag willen jullie een topavond bezorgen en wij als organisatie The Ultimate SoulXperience willen jullie laten genieten van de beste Soul, Funk, Disco & Dance Classics uit de 70s & 80s en je uitleven op de dansvloer 8 september bij Clara Lamar, zorg er dan voor dat je op tijd je kaartjes bemachtigd, want vol is vol. De zaal is open van 21:00u tot 02:00u. Kaartjes kosten in de v.v.k. €5,- en aan de avondkassa €7,50. Als lid van Clara Lamar kunnen jullie in de v.v.k. bij de dansschool kaartjes kopen voor € 4,- (Max. 2 kaartjes p.p.).

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen: 
V.v.k. Hoensbroek VGEvents: 0651524327
V.v.k. Sittard Clara Lamar : Rijksweg Zuid 103 046– 452 78 34
V.v.k. Geleen Tabakszaak Van Verseveld : Elizabethstraat 38 tel: 046-4743754 

Voor meer info kunnen jullie terecht bij dansschool Clara Lamar, Xander de Vree , ondergetekende VGEvents (soulexperience.com).
Groetjes en tot 8 september !


Tv opname bijwonen - Dance As One 4 tot 16 september Hilversum (Noord-Holland)

In het nieuwe programma 'Dance As One' gaan de meest getalenteerde danscrews van Nederland en België de strijd met elkaar aan. Alles draait om perfect teamwork, perfecte timing en perfecte choreografie, maar vooral om synchroon dansen. Nicolette van Dam en Niels Destadsbader presenteren 'Dance As One'. 

Voor deze strijd zijn wij nog op zoek naar enthousiast publiek. Daarom nodigen wij jullie uit om de opnames bij te wonen! Lijkt het jou leuk om de opnames bij te wonen en het jurycommentaar van onder andere Timor Steffens live te aanschouwen? Meld je nu aan via de site van SBS6!NOW&WOW CLUB | OPENING 8 september Rotterdam (Zuid-Holland)

LEGENDARY NIGHTCLUB NOW&WOW RETURNS TO ROTTERDAM EVERY SATURDAY NIGHT | STARTING SEPTEMBER 8th 2018.

Now&Wow, de legendarische club alwaar vele DJ's zoals Benny Rodrigues, Joris Voorn, Martin Solveig en zelfs De Jeugd van Tegenwoordig hun eerste optredens deden gaat op 8 september weer open. Het was de club voor freeminders, met hilarische decors en een flinke dosis humor, fashion en kunst. Met thema's als Speedfreax, Flirt, Soulpunkers, Electric Ballroom en Lolita. Als indoor festival groeide Now&Wow door met nieuwe performance talenten, verse DJ's en totaaltheater. Op Milkshake is Now&Wow vanaf het begin vaste partner en host ieder jaar een groot podium.
Anno 2018 is het tijd voor een nieuwe, internationale club op zaterdag. Een club tegen de vertrutting en vanzelfsprekendheid alwaar nieuwe iconen en talenten het podium gaan delen. Now&Wow de club krijgt 3 zalen (de Now zaal, Kiss My Ass en Disco L'amour) met techno, house, disco, queer hop en alle varianten van de dance. Kortom, een club waar het publiek weer kan zijn wie ze willen zijn.

Facebookpagina Now&NowClub