Home » Uittips » Uittips België

Uittips België


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


 
  • Met 2 degustatieglaasjes bier
  • De brouwerij ligt in Antwerpen
  • Geldig t/m 9 december 2018
 
Houd je van bier? Zin om een echt Antwerps icoon beter te leren kennen? Ga naar Brouwerij de Koninck in Antwerpen en doe een interactieve brouwerijtour!
 
Wil je jezelf trakteren op een unieke belevenis? Ga naar de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck! De brouwerij beleving is ongezien. Laat je verrassen in 10 interactieve ruimtes waar je de geschiedenis, de unieke link met de stad en het ontstaan van het iconische “bolleke” De Koninck ontdekt: een knotsgekke rit door de stad, een exclusieve blik in een kaasatelier, een brug doorheen de brouwerij… Kortom : een sterk staaltje entertainment dat al je zintuigen prikkelt! Na afloop krijg je een heerlijke degustatie. 

Tot op heden wordt er in de brouwerij nog steeds gebrouwen; nergens in de wereld kun je als bezoekers op zo'n actieve manier door een brouwerij heen lopen!