Borgelerbad

Informatie

Het Borgelerbad is hét buitenbad voor Deventer en omgeving. Met een aantal buitenbaden, een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, een horecagelegenheid met terras en zelfs een binnenbad met zonnebanken is er genoeg te beleven voor iedereen tijdens elke weersomstandigheid

Adresgegevens

Keizer Karellaan 50
7415ZJ Deventer
Nederland

Openingstijden

Kijk op de website voor nadere informatie.

Prijzen

Kijk op de website voor nadere informatie.

Meer informatie

Website: Ga naar de website

E-mail: info@descheg.nl

Telefoon: 0900-6597777


Omschrijving
Het Borgelerbad is hét buitenbad voor Deventer en omgeving. Met een aantal buitenbaden, een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, een horecagelegenheid met terras en zelfs een binnenbad met zonnebanken is er genoeg te beleven voor iedereen tijdens elke weersomstandigheid.

Het buitenbad bestaat onder meer uit een verwarmd trimbad die op werkdagen op vaste tijden geopend is voor het banenzwemmen. Buiten het banenzwemmen, is het trimbad een recreatief bad met verwarmd water, zodat het zelfs in de regen een genot is om te zwemmen.

Bij mooi weer is de speel- en ligweide een perfecte plek om lekker te spelen of te genieten van de zon. Er zijn vele speeltoestellen en er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld een potje te voetballen. De ligweide is met haar bomen en bloemen een prachtige plek om te genieten. Een horecavoorziening met terras en snackwagen zorgt dat er ook op het gebied van eten en drinken genoeg te genieten valt.

Naast de speel- en ligweide en het trimbad is er een groot recreatiebad met hoogteverschillen (van ondiep tot diep). In het diepe gedeelte is een gave glijbaan te vinden.

Verder is er een groot zwembad voor baby's en kleuters. Dit ondiepe bad bevat een zitrand vanwaar begeleiders perfect toezicht kunnen houden terwijl ze met hun voeten in het water kunnen genieten van het weer. Dit bad bevat ook een speeltoestel met een glijbaan voor de kids.

Het volgende en tevens laatste bad is eveneens een ondiep bad met een groot speeltoestel om spelen en te 'zwemmen'.

Het buitenbad is iedere dag geopend gedurende de zomerperiode (mei, juni, juli, augustus). Voor de openingstijden kunt u het beste de website www.descheg.nl raadplegen en navigeren naar het Borgelerbad. Hier staan ook de tijden voor het banenzwemmen.

Impressie

Impressie

Informatie

Geopend

Doelgroep

Kinderen

Tieners

Jongeren

Volwassenen

Senioren


Eigenschappen

Groepsarrangement

Eetgelegenheid

Buiten

Hotels in de buurt

    Video's

    Geen video's gevonden.

    Video Toevoegen

    Locatie