Het hele jaar door opvallen op Uitidee.nl met een eigen pagina

De bezoekersaantallen van je recreatiebedrijf verhogen? Dan ben je bij Uitidee.nl op de juiste plaats om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Misschien staat je uitje al vermeld op Uitidee.nl. Als je tijdelijke uitje/event nog niet vermeld is, kan je dat nu zelf gratis doen.*

Wil je meerdere uitjes/events tegelijkertijd plaatsen en opvallen met jouw bedrijf of organsatie ? Plaats dan je pagina's met vaste vermelding op Uitidee.nl:

Prijs slechts 35,00 per jaar** !! Wij kunnen deze prijs zo laag houden omdat Uitidee.nl op non-profit basis werkt en de advertentie bijdragen slechts ten behoeve van hosting- en techniek kosten van de website zijn.  

Ook voor commerciële blogs en/of artikelen hanteren wij bovenstaand tarief als vaste vermelding. Uiteraard is een link vanaf onze linkpagina dan ook inbegrepen. 
 
Een banner plaatsen op Uitidee.nl ? In overleg ook mogelijk. Tarieven afhankelijk van plaats, hoeveelheid en afmetingen.   

Mail ons voor meer details of voor een vermelding op maat: info@uitidee.nl  

* maximaal 1 gratis tijdelijke vermelding per bedrijf. Het is niet mogelijk om gratis uitjes te plaatsen in de rubriek "ontspanning". (bij een betaalde vermeldingen uiteraard wel) 

** exclusief BTW