Home » Uitje naar de grootste Outdoor Living Mall van Europa

Uitje naar de grootste Outdoor Living Mall van Europa

Gepubliceerd op 3 augustus 2019 om 22:51

Fonteyn I Gastblog Uitidee.nl TUIN & PARK
 Een uitje voor het hele gezin. Dan denk je misschien aan het bos, het strand of een mooie stad. Maar wat dacht je van een dagje naar de grootste Outdoor Living Mall van Europa, waar alles, maar dan ook écht alles voor je tuin te vinden is? Dus wil je samen inspiratie opdoen voor je tuin? Altijd al een mooie buitenkeuken gewild? Of wil je je leefruimte uitbreiden met een veranda? Op zoek naar een sauna of zwembad (of wil je er gewoon eentje proberen?) Dit is allemaal mogelijk in de 35.000 m2 showroom van Fonteyn die net buiten Apeldoorn gewoon in Uddel te vinden is.

Wat valt er allemaal te zien?

Fonteyn is meer dan een tuincentrum, vandaar ook de naam Outdoor Living Mall. Je vindt er alles wat met het buitenleven te maken heeft, dus het biedt veel meer dan alleen de standaard tuinmeubelen en barbecues. Maar in de grote showroom zijn zelfs tuinhuizen, sauna’s, spa’s, zwembaden en veranda’s te vinden en dat maakt het natuurlijk extra leuk en extra inspirerend. Door alles wat er te zien is kun je hier makkelijk een dag doorbrengen.

Extra leuk voor het hele gezin

Er kan vanalles geprobeerd worden: je kunt complete tuinhuizen in, je kunt schommelbanken en loungestoelen proberen, omdat alles is uitgestald in mooi gedecoreerde tuinkamers. En wie weet: misschien kun je wel een echte zwemspa uitproberen! Zo kan van jong tot oud, het hele gezin zich zeker een dag lang vermaken. Tussen de middag een hapje eten? Ook dat kan, dus dan kun je daarna met een gevulde maag lekker nog weer een paar uurtjes rondneuzen. 

Volg een barbecue workshop

Wil je je BBQ vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is een barbecue workshop echt wat voor jou. Om de zoveel tijd organiseert de Fonteyn Barbecue Academy de workshop ‘Beter Barbecueën’ waar de fijne kneepjes van het barbecueën je bij worden gebracht. Ben jij klaar voor iets meer uitdaging dan burgers en worstjes van de BBQ? Dan kun je hier bijvoorbeeld leren hoe je een hele kip of zalm klaarmaakt! Je leert alles over brandstoffen, bereidingstechnieken en temperaturen. En je gaat natuurlijk een heleboel proeven!

Doe de leukste tuinontdekkingen!

Wist je dat er heaters zijn voor in de tuin die jouw muziek afspelen? Zodat je lekker warm op je terras of veranda kunt zitten, genietend van je eigen playlists! Wist je dat er barbecues zijn die gemaakt zijn alsof je aan het barbecueën bent onder de motorkap van een Volkswagen Kever of een Mini Cooper? Of wist je dat er tuinhuisjes zijn waar je in kunt overnachten en er uit zien als een XXXL wijnvat? Kortom, je vindt hier niet je standaard tuinmeubel. Laat je verrassen en doe samen de leukste tuinontdekkingen! 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.