Home » Op een veilige maar leuke manier een evenement organiseren. Hoe doe je dat straks in de komende winter ?

Op een veilige maar leuke manier een evenement organiseren. Hoe doe je dat straks in de komende winter ?

Gepubliceerd op 31 juli 2020 om 16:29

Als je een evenement wil organiseren, zijn er een een aantal richtlijnen van het RIVM waar je rekening mee dient te houden. Deze zijn dan tevens apart en in detail uitgewerkt voor elke branche. Dat is dus de basis waaruit je gaat werken. In de zomer zal dat wat makkelijker gaan omdat er veel evenementen buiten plaats kunnen vinden en je dan bijvoorbeeld bij een concert tot 250 bezoekers mag toelaten. Met markten en braderieën zijn er zelfs nog meer mogelijkheden. De vergunningen hiervoor moet je lokaal en vaak bij je eigen gemeente aanvragen. In de winter zal het allemaal wat moeilijker gaan, afhankelijk van de actuele situatie. Wellicht kan er dan al wat meer.
De RIVM heeft een aantal artikelen gepubliceerd over de evenementen-, cultuur- en horeca sector: deze tref je hier:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemers-en-bedrijven/horeca

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur


Lees daarbij ook eens wat leuke suggesties om een winterevenement te organiseren .
  
Naast deze maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19, komen er in de winter ook zaken kijken als : hoe zorg ik ervoor dat de toegankelijkheid veilig is, een vlakke vloer heeft zonder dat de bezoekers struikelen over randen of uitglijden.
Tip: Ferex rijplaten kan daar prima zorg voor dragen!  

Hoe verwarm je dan je evenement en en hoe zorg je ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn?  Op eventbranche.nl/ staan altijd goede tips. En voor diegenen die het niet zo zien zitten om naar een publiek evenement toe te gaan maar het gezellig thuis willen maken, kunnen natuurlijk zelf iets organiseren en als verwarming een mooie houtkachel kopen.  


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.