Uitidee.nl

Het complete overzicht uittips voor Nederland en de grensstreken

Welkom op de nieuwe website van Uitidee.nl. Wil je meer bezoekers op jouw uitje of evenement ? Promoot het dan gratis op onze website!  

Uitidee.nl is een non-profit social media platform voor het delen van uitjes en evenementen. Ter dekking van onder andere de hosting kosten, is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een eigen pagina te plaatsen en staan er aanbiedingen van derden op de website vermeld.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Wij vernemen het graag!
Met vriendelijke groet,

Team Uitidee.nl

Altijd wat te beleven!

Uitidee.nl is een socialmedia platform waarbij particulieren en bedrijven hun tijdelijke uitjes en evenementen gratis kunnen plaatsen en hierdoor de bezoekers van Uitidee.nl inspiratie te bieden voor een dagje of weekendje weg. 

De unieke zoekfunctie maakt het vinden van geschikte uittips eenvoudig. Zoek op specifieke details zoals locatie, toegankelijkheid en faciliteiten, bekijk foto's, video's en uitgebreide omschrijvingen en andere uittips in de buurt. Zoek bijvoorbeeld een restaurant, café of hotel in de buurt.

Aanmelden
Aanmelden bij Uitidee.nl is gratis!* Elk MKB bedrijf in de recreatieve sector (met uitzondering van de rubriek ontspanning) mag zijn tijdelijke uitje/evenement gratis in een categorie plaatsen. Een vaste vermelding is ook mogelijk. Kijk daarvoor op "altijd op Uitidee" 

* zie voorwaarden Uitidee.nl