Uitjes

Actief

Sorteren
Activiteitencentrum

Activiteitencentrum Coronel

“Wij hebben de uitdagingen, gaan jullie ze aan?!”

Locatie

Huizen, Noord-Holland

nl 1271 GD Havenstraat 295 NoordHolland
Activiteitencentrum

Activiteitencentrum Zoetermeer

Karten, lasergamen, Bungee Soccer, sumoworstelen en meer, het kan allemaal bij Attractiecentrum Zoetermeer!

Locatie

Zoetermeer, Zuid-Holland

nl 2723 RC Wattstraat 20 ZuidHolland
Vliegles

Aero Club Salland

Mooi gezicht: een zweefvliegtuig dat schijnbaar gewichtsloos in de wolken hangt. Maar het is nog mooier om zelf in de cockpit plaats te nemen. Bij Aero Club Salland kun je je door een lier omhoog laten trekken en genieten van een vijftien minuten durende introductievlucht in een tweezitter. Onder je kruipen speelgoedautootjes traag over Nederlandse wegen en worden gebouwen snel stipjes. Misschien spot je je eigen huis wel vanuit de lucht....

Locatie

Lemelerveld, Overijssel

nl 8152 EA Langsweg 28 Overijssel
Activiteitencentrum

AGoGo Valkenburg

Kom naar AGoGo Valkenburg voor de leukste indoor en outdoor activiteitenen. Beleef een rit in de kabelbaan, rodelbaan, tokkelbaan, tubingbaan of boek een spannend spel grotten lasergame, mission possible of het nieuwe paintless paintball!

Bedwing de trappen van de Wilhelminatoren en geniet van het fenomenale uitzicht. Daarna kunt u heerlijk genieten onder het genot van een lekker hapje of drankje op het mooist gelegen terras van Valkenburg!


Locatie

Valkenburg, Limburg

nl 6301 CJ Neerhem 44 Limburg
Vrijgezellenuitje

Amaze Escape Live Escape Room Den Haag

Wanneer was de laatste keer dat u iets voor de eerste keer geprobeerd heeft? A-maze biedt u een unieke nieuwe ervaring aan! Bent u klaar voor de uitdaging om het mysterie op te lossen en zult u ontsnappen uit het ministerie? Zet uw detectivehoed op en vindt alle verborgen aanwijzingen in elke unieke kamer. U kunt als spion een geheime KGB nest infiltreren, of als u liever een eigentijdse draai geeft aan uw avontuur kunt u een moderne mythe ontrafelen. Kom even langs in Den Haag en probeer onze escape rooms!

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2594 AV Bezuidenhoutsweg 30 ZuidHolland
Fiets- en wandelroutes

Amsterdamse Waterleidingduinen

Ontdek de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bijvoorbeeld via een van de vele mooie wandelroutes. Of trek uw eigen plan, want struinen buiten de paden kan bijna overal!

Locatie

Vogelenzang, Noord-Holland

nl 2114 BH 1e Leijweg 2 NoordHolland
Zwembad

Aquadrome Recreatiebad

Het recreatiebad van het Aquadrome beschikt over alle faciliteiten om jou en je familie urenlange waterpret en ontspanning te bezorgen, waaronder een golfslagbad, waterglijbanen en een wildwaterbaan.

Locatie

Enschede, Overijssel

nl 7541 BR J.J. van Deinselaan 2 Overijssel
Zwembad

Aqualibi

Aqualibi is maximale fun! met mini-attracties die de allerkleinsten urenlang waterpret bezorgen! relaxerende bubbelbaden voor de heerlijke rust. AquaZEN gegarandeerd! Met een 140 m lange duikvlucht in een rubberen band voor 2 van de glijbaan? Dat is dubbel zoveel plezier! en rustig of lekker wild… er zijn golven voor iedereen!

Locatie

Wavre

nl 1300 Boulevard de l'Europe 100 -1
Bedrijfsuitje

Archery Tag

Archery Tag haalt de echte Robin Hood in je naar boven. Schiet, duik weg of vang pijlen uit de lucht. Niets is te gek tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1087 GZ Erich Salomonstraat 362 NoordHolland
Vrijgezellenuitje

Avontuurfabriek

Menig man of vrouw heeft bij ons zijn laatste feestje voor het voorgenomen huwelijk gevierd. Wat dacht je van Paintball & Karten of bijvoorbeeld LED Bowlen en Lasergame voor de dames.

Locatie

Nieuw Loosdrecht, Noord-Holland

nl 1231 KH Industrieweg 10 NoordHolland
Uitjes per pagina