Contact

Keizer Karellaan 50
7415 ZJ Deventer
Nederland
0570-659777
bezoek de website info@sportbedrijfdeventer.nl facebook De Scheg

Actie van de Dag algemeen
Zwembad Borgelerbad buitenzwembad Bezoek de website

Het Borgelerbad is hét buitenbad voor Deventer en omgeving. Met een aantal buitenbaden, een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, een horecagelegenheid met terras en zelfs een binnenbad met zonnebanken is er genoeg te beleven voor iedereen tijdens elke weersomstandigheid.

Het buitenbad bestaat onder meer uit een verwarmd trimbad die op werkdagen op vaste tijden geopend is voor het banenzwemmen. Buiten het banenzwemmen, is het trimbad een recreatief bad met verwarmd water, zodat het zelfs in de regen een genot is om te zwemmen.

Bij mooi weer is de speel- en ligweide een perfecte plek om lekker te spelen of te genieten van de zon. Er zijn vele speeltoestellen en er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld een potje te voetballen. De ligweide is met haar bomen en bloemen een prachtige plek om te genieten. Een horecavoorziening met terras en snackwagen zorgt dat er ook op het gebied van eten en drinken genoeg te genieten valt.

Naast de speel- en ligweide en het trimbad is er een groot recreatiebad met hoogteverschillen (van ondiep tot diep). In het diepe gedeelte is een gave glijbaan te vinden.

Verder is er een groot zwembad voor baby's en kleuters. Dit ondiepe bad bevat een zitrand vanwaar begeleiders perfect toezicht kunnen houden terwijl ze met hun voeten in het water kunnen genieten van het weer. Dit bad bevat ook een speeltoestel met een glijbaan voor de kids.

Het volgende en tevens laatste bad is eveneens een ondiep bad met een groot speeltoestel om spelen en te 'zwemmen'.

Kijk hier voor de openingstijden en hier voor de prijzen.

Gezelschappen
Partners
Kinderen
Gezinnen
55+
Families
Groepen
Jongeren
Alleenstaanden
Vrienden
Bedrijven
Maanden geopend
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Eigenschappen
Binnen
Buiten
Eetgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Huisdieren
Groepsarrangement

Kijk voor meer informatie, tickets of reserveren op de website

Locatie

Toon alle uitjes uit de categorie binnen een straal van kilometer