Kinderboerderij Laag Buurloo
Geitjes voeren op kinderboerderij Laag Buurloo Kinderboerderij Laag Buurloo Kinderboerderij Laag Buurloo Kinderboerderij Laag Buurloo
Contact

Homerusstraat 8
7323 PX Apeldoorn
Nederland
055-3665293
bezoek de website laagbuurlo@accres.nl

Voordeeluitjes
Kinderboerderij Kinderboerderij Laag Buurloo Bezoek de website

Kinderboerderij Laag Buurlo heeft een recreatief, educatief en therapeutisch karakter. Het welzijn van de dieren staat bij de kinderboerderij hoog in het vaandel. De medewerkers, de vrijwilligers en een aantal medewerkers met een lichamelijke en/of geestelijke handicap doen hun uiterste best het de bezoekers naar hun zin te maken.

Naast de bezoekers uit de wijk, ontvangt de kinderboerderij ook regelmatig groepen met kinderen van peuterspeelzalen en schoolreisjes. Verder worden er kinderboer-derijlessen gegeven aan groep 3 en 4 van het basisonderwijs. Ook mogen kinderen soms onder begeleiding een ritje op een pony maken.

Kinderboerderij Laag Buurlo beschikt over het Keurmerk 'Goed voor elkaar' en het door de Gezondheidsdienst voor dieren uitgereikte Keurmerk Zoönosen. De keurmerken worden jaarlijks toegekend. Deze twee keurmerken garanderen dat de kinderboerderij aan alle wettelijke bepalingen voldoet en dat een bezoek aan de kinderboerderij verantwoord en veilig is.

Gezelschappen
Partners
Kinderen
Gezinnen
55+
Families
Groepen
Jongeren
Alleenstaanden
Vrienden
Bedrijven
Maanden geopend
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Eigenschappen
Binnen
Buiten
Eetgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Huisdieren
Groepsarrangement

Kijk voor meer informatie, tickets of reserveren op de website

Toegangsprijzen

U kunt de kinderboerderijen op verschillende manieren steunen. Door middel van de 'Vriendenkaart' en 'Adopteer een dier' helpt u mee aan het voortbestaan van de kinderboerderijen bij u in de buurt.

Locatie

Toon alle uitjes uit de categorie binnen een straal van kilometer