Uitjes

Evenementen

Sorteren
Evenement

#Lifegoals Gathering 7 juli 2018

De #Lifegoals Gathering is hét evenement voor iedereen die van socialmedia houdt! 
Of jij nu een vlogger, blogger, gamer of streamer bent iedereen is welkom, dus kom jij ook op 7 juli 2018?

Locatie

Eindhoven, Noord-Brabant

nl 5624 EB Vijfkamplaan 18 NoordBrabant
Evenement

16e Friese Sleepbootdagen Woudsend 5 en 6 mei 2018

Op 5 en 6 mei worden van 11:00 tot 17:00 uur in Woudsend de 16e Friese Sleepbootdagen georganiseerd. Meer dan zestig klassieke sleepboten en opduwers liggen afgemeerd aan de Iewâl. Een tweejaarlijks spektakel voor jong en oud. 

Locatie

Woudsend, Friesland

nl 8551 PJ Midstrjitte 34 Friesland
Festival

36e Editie van Conincxpop op 7 juli in Esloo

7 juli 2018 vindt de 36e editie van Conincx Pop plaats aan de oever van de Maas te Elsloo. Conincx Pop is een begrip in Elsloo en de wijde omgeving en wordt dan ook jaarlijks bezocht door duizenden bezoekers van alle leeftijden. Elk jaar probeert Conincx Pop een afwisselend en internationaal programma op te stellen.

Locatie

Elsloo, Limburg

nl 6181 EL Dross. Lambermontstraat 2 Limburg
Markten en Braderieen

Albert Cuypmarkt

Waar vindt u de echte Amsterdamse humor, de Amsterdamse sfeer en gemoedelijkheid? Juist, op de Albert Cuyp! Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de populairste markt van Nederland! De ‘Cuyp’ bestaat al sinds 1905 en is na meer dan honderd jaar nog steeds ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1072 CN Albert Cuypstraat 230 NoordHolland
Markten en Braderieen

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

De Bazaar is van alle markten het meeste thuis!

Locatie

Beverwijk, Noord-Holland

nl 1948 PH Montageweg 35 NoordHolland
Evenement

Benefiet Concert 24 maart Normandy 2018

BENEFIET CONCERT 24 MAART 2018 Normandy 2018 staat weer voor de deur. Vele onder ons kijken daar naar uit! Zo ook de muzikanten van ‘’The Band of Liberation’’ armyband. Daarom zal het orkest een D-DAY benefiet concert geven met mooie beelden op een groot beeldscherm. Dit concert is bedoeld om de WW2 veteranen muzikaal een paar onvergetelijke dagen te bezorgen en te ondersteunen in Normandië tijdens herdenkingen.

Locatie

Leiden, Zeeland

nl 2331 SC Harriet Freezersingel 34 Zeeland
Markten en Braderieen

Bloemenmarkt Amsterdam

Een bezoek aan de bloemenmarkt is één van de beste manieren om de Hollandse cultuur te leren kennen. De drijvende bloemenmarkt op de Singelgracht in Amsterdam is uniek en is nog steeds gevestigd op schuiten die op de gracht drijven. Dit stamt uit de tijd waarin bloemen via de grachten naar de stad werden vervoerd. Alhoewel de bloemen nu per vrachtwagen worden aangevoerd, drijft de markt nog steeds op het water.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1012 WP Singel - NoordHolland
Markten en Braderieen

Brocante markt "Klein Frankrijk" 12 mei 2018

Klein Frankrijk"  is een gezellige Franse Brocante & Rommelmarkt waar de kooplui & particulieren naast brocante en antiek ook hun zolder schatten, kleinmeubelen, vintage artikelen en streekproducten kunnen aanbieden en alle snuisterijen die je op zo'n typische Franse markt tegen kunt komen. Daarbij staan er diverse originele Foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje.

Locatie

Mijnsheerenland, Zuid-Holland

nl 3271 LX Vrouwehuisjesweg 1 ZuidHolland
Beurzen

Car Boot Sale

Car Boot Sale is een kofferbakmarkt rondom het water, waar je heerlijk kan rondstruinen langs de honderden leuke en unieke kofferbakwinkeltjes.

Locatie

Oss, Noord-Brabant

nl 5343 XN Gielekespad 10 NoordBrabant
Jaarlijks evenement

Dag van het Landschap - Keent

Ga Tweede Paasdag, maandag 2 april, op stap met de gids! Tijdens deze wandeling vieren we het voorjaar. Er zijn 14 startlocaties in Brabant, waaronder Natuurmuseum Brabant. Deelname is gratis en leuk voor het hele gezin!

Locatie

Keent, Noord-Brabant

nl 5371 RB Zuijdenhoutstraat 2 NoordBrabant
Uitjes per pagina