Uitjes

Evenementen

Sorteren
Markten en Braderieen

Albert Cuypmarkt

Waar vindt u de echte Amsterdamse humor, de Amsterdamse sfeer en gemoedelijkheid? Juist, op de Albert Cuyp! Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de populairste markt van Nederland! De ‘Cuyp’ bestaat al sinds 1905 en is na meer dan honderd jaar nog steeds ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1072 CN Albert Cuypstraat 230 NoordHolland
Markten en Braderieen

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

De Bazaar is van alle markten het meeste thuis!

Locatie

Beverwijk, Noord-Holland

nl 1948 PH Montageweg 35 NoordHolland
Markten en Braderieen

Bloemenmarkt Amsterdam

Een bezoek aan de bloemenmarkt is één van de beste manieren om de Hollandse cultuur te leren kennen. De drijvende bloemenmarkt op de Singelgracht in Amsterdam is uniek en is nog steeds gevestigd op schuiten die op de gracht drijven. Dit stamt uit de tijd waarin bloemen via de grachten naar de stad werden vervoerd. Alhoewel de bloemen nu per vrachtwagen worden aangevoerd, drijft de markt nog steeds op het water.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1012 WP Singel - NoordHolland
Markten en Braderieen

Braderie en rommelmarkt 22 oktober 2017

Braderie en rommelmarkt 22 oktober In de Evenementenhal Delfzijl.

Locatie

Delfzijl, Groningen

nl 9934 AA Handelskade west 26 Groningen
Festival

Brasa Festival Utrecht 29 oktober 2017

Cultuurevent Brasa Festival Utrecht vindt plaats op zondag 29 oktober 2017 in Tivoli Vredenburg Utrecht.

Locatie

Utrecht, Utrecht

nl 3511 WC Vredenburgkade 11 Utrecht
Evenement

Brocante The Christmas Edition in de Sint-Eusebiuskerk in Arnhem

Op 2 december 2017 organiseert Heerenlanden Events ‘Brocante in de Grote Kerk’ in Arnhem. Vele brocanteurs op deze prachtige locatie laten hun mooiste brocante zien, variërend van romantisch, stoer, shabby tot industrieel.

Locatie

Arnhem, Gelderland

nl 6811 EB Kerkplein 1 Gelderland
Jaarlijks evenement

Dag van het Schaap 9 juni 2018

Zaterdag 9 juni 2018 is de volgende Dag van het Schaap! Uniek voor iedereen die van schapen houdt. Het programma staat garant voor een geweldige dag. Veel standhouders presenteren hun nieuwste producten en diensten. Ook zullen er standhouders met wol aanwezig zijn.

Zet de datum alvast in uw agenda en beleef 9 juni 2018 de Dag van het Schaap!

Locatie

Ermelo, Gelderland

nl 3852PL de Beek 125 Gelderland
Markten en Braderieen

Dappermarkt Amsterdam

Welkom op de Dappermarkt. Eén van de oudste markten van Amsterdam. Waar de geur van verse snijbloemen zich vermengt met die van Vietnamese Loempias, net uitgepakt textiel en Belgische friet. Waar je werkelijk alle geloven en nationaliteiten tegenkomt. En dat alles in volkomen harmonie. Hier geen problemen tussen bevolkingsgroepen, hier is de markt het bindmiddel van de buurt.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1093 BS Dapperstraat 279 NoordHolland
Markten en Braderieen

De Haagse Markt

De Haagse Markt is de grootste markt van Nederland en Europa. Bezoekers genieten van scherp geprijsde groente, fruit, kleding en een divers aanbod aan allerhande waar.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2571 PJ Herman Costerstraat . ZuidHolland
Markten en Braderieen

De Hallen Amsterdam: Centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten

De plek waar ooit de eerste elektrische trams in Amsterdam werden onderhouden heeft een nieuw leven gekregen. In de voormalige tramremise, een rijksmonument gebouwd tussen 1902-1928, is nu De Hallen Amsterdam gevestigd. Midden in de 19e eeuwse stadswijk Amsterdam West. De Hallen heeft nogal wat aan vertier te bieden. Elke zaterdag is er in de passage, de overdekte centrale winkelstraat van De Hallen, een Local Good Market. Daar staan Amsterdammers als gelegenheidskooplui met producten die in Amsterdam zijn bedacht of gemaakt.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1053 RT Hannie Dankbaar Passage 33 NoordHolland
Uitjes per pagina