Uitjes

Evenementen

Sorteren
Markten en Braderieen

Albert Cuypmarkt

Waar vindt u de echte Amsterdamse humor, de Amsterdamse sfeer en gemoedelijkheid? Juist, op de Albert Cuyp! Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de populairste markt van Nederland! De ‘Cuyp’ bestaat al sinds 1905 en is na meer dan honderd jaar nog steeds ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1072 CN Albert Cuypstraat 230 NoordHolland
Markten en Braderieen

Beverwijkse Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al ruim 30 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en bestaat uit verschillende marktdelen; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computermarkt, Hal 30 en Buitenmarkten. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders en gezellig. Elk marktdeel koestert zijn eigen cultuur, sfeer en karakter en herbergt een eigen kenmerkend aanbod.

De Bazaar is van alle markten het meeste thuis!

Locatie

Beverwijk, Noord-Holland

nl 1948 PH Montageweg 35 NoordHolland
Markten en Braderieen

Bloemenmarkt Amsterdam

Een bezoek aan de bloemenmarkt is één van de beste manieren om de Hollandse cultuur te leren kennen. De drijvende bloemenmarkt op de Singelgracht in Amsterdam is uniek en is nog steeds gevestigd op schuiten die op de gracht drijven. Dit stamt uit de tijd waarin bloemen via de grachten naar de stad werden vervoerd. Alhoewel de bloemen nu per vrachtwagen worden aangevoerd, drijft de markt nog steeds op het water.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1012 WP Singel - NoordHolland
Kerstmarkt

Christmas Fair Sliedrecht t/m 23 december 2017

De Christmas Fair is weer van start gegaan! Dit jaar kunt u terecht in de kerstwinkel in Sliedrecht, Kerkbuurt 81. Van oktober t/m 23 december kunt u volop genieten van de kerstsferen in de kerstwinkel in Sliedrecht (bij Flamestore). Maar liefst 3 verdiepingen zijn omgetoverd in kerstsferen.

Locatie

Sliedrecht, Zuid-Holland

nl 3361 BD Kerkbuurt 81 ZuidHolland
Jaarlijks evenement

Dag van het Schaap 9 juni 2018

Zaterdag 9 juni 2018 is de volgende Dag van het Schaap! Uniek voor iedereen die van schapen houdt. Het programma staat garant voor een geweldige dag. Veel standhouders presenteren hun nieuwste producten en diensten. Ook zullen er standhouders met wol aanwezig zijn.

Zet de datum alvast in uw agenda en beleef 9 juni 2018 de Dag van het Schaap!

Locatie

Ermelo, Gelderland

nl 3852PL de Beek 125 Gelderland
Markten en Braderieen

Dappermarkt Amsterdam

Welkom op de Dappermarkt. Eén van de oudste markten van Amsterdam. Waar de geur van verse snijbloemen zich vermengt met die van Vietnamese Loempias, net uitgepakt textiel en Belgische friet. Waar je werkelijk alle geloven en nationaliteiten tegenkomt. En dat alles in volkomen harmonie. Hier geen problemen tussen bevolkingsgroepen, hier is de markt het bindmiddel van de buurt.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1093 BS Dapperstraat 279 NoordHolland
Kermis

De grootste kermis van Friesland 16-21 mei 2018

De kermis in Heerenveen is een van de gezelligste kermissen van het noorden. Dat niet alleen! Want Heerenveen heeft ook nog eens de grootste kermis van Friesland! De kermis vindt ieder jaar plaats op het Burgermeester Kuperusplein en zal plaats vinden van 16 t/m 21 mei 2018.

Locatie

Heerenveen, Friesland

nl 8442 CP Burgermeesterkuperusplein 4 Friesland
Markten en Braderieen

De Haagse Markt

De Haagse Markt is de grootste markt van Nederland en Europa. Bezoekers genieten van scherp geprijsde groente, fruit, kleding en een divers aanbod aan allerhande waar.

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland

nl 2571 PJ Herman Costerstraat . ZuidHolland
Markten en Braderieen

De Hallen Amsterdam: Centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten

De plek waar ooit de eerste elektrische trams in Amsterdam werden onderhouden heeft een nieuw leven gekregen. In de voormalige tramremise, een rijksmonument gebouwd tussen 1902-1928, is nu De Hallen Amsterdam gevestigd. Midden in de 19e eeuwse stadswijk Amsterdam West. De Hallen heeft nogal wat aan vertier te bieden. Elke zaterdag is er in de passage, de overdekte centrale winkelstraat van De Hallen, een Local Good Market. Daar staan Amsterdammers als gelegenheidskooplui met producten die in Amsterdam zijn bedacht of gemaakt.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1053 RT Hannie Dankbaar Passage 33 NoordHolland
Evenement

Emiclaer on Ice 22 december t/m 28 januari 2018

Kom van 22 december t/m 28 januari 2018 naar Emiclaer on Ice! Geniet deze winter van een spectaculair event met een vol programma. Er is een bruisend horecaplein en een gezellig winterdorp waar je bijna zes weken lang kunt genieten van een heerlijke wintersfeer en heel veel feestelijke activiteiten.

Locatie

Amersfoort, Utrecht

nl 3823 ET Emiclaerhof 142C Utrecht
Uitjes per pagina