Home » Uitjes » Evenementen » Kerst 2021

Kerstmis 2021


CASTLE CHRISTMAS FAIR 2021: we verwelkomen u graag op buitenplaats Beeckestijn van 18 tot en met 21 november te Velsen-Zuid (Noord-Holland)

 

De historische Buitenplaats Beeckestijn wordt wederom het toneel van dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland. Een sfeervolle kerstbeleving met een exclusief programma en een scala aan kerst- en lifestyle producten: dé gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar.

Wanneer u in het bezit bent van een aangekochte ticket voor editie 2020 blijft deze geldig voor editie 2021. Uw ticket wordt omgezet naar een passe-partout: u heeft met hetzelfde ticket toegang op een dag naar keuze van 18 t/m 21 november 2021.


Kerstmis op Kasteel Spelderholt 11 en 12 december te Beekbergen (Gelderland)

Het is de allermooiste tijd van het jaar,
De harten zullen gloeien,
Als de mensen van wie je houdt dichtbij zijn, het is de allermooiste tijd van het jaar.

Op 11 en 12 december a.s. is het op Kasteel Spelderholt
'the most wonderful time of the Year'

Heerenlanden Events organiseert op deze unieke locatie, een sfeervolle Kerstfair in de prachtige zalen van Kasteel Spelderholt.

Je vindt er een ruim aanbod aan brocante, Vintage, kerstartikelen enz.
Proef, beleef en ruik de kerst in de bossen van Beekbergen waar dit sprookjesachtige kasteel zich bevindt.

Tijdens een bezoek aan 'Kerstmis op Kasteel Spelderholt' op 11 en 12 december, ontvang je een goed gevulde Goodie bag.😊
(zolang de voorraad strekt)

Graag tot ziens op 11 en 12 december a.s.

Openingstijden:
10:00-16:30

Entree € 4,-

Adres:
Kasteel Spelderholt
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen

website voor meer informatie : www.heerenlandenevents.nl

 


Home Alone in Concert Rotterdam (Zuid-Holland) 27 december

De onverwoestbare kerstklassieker Home Alone zal op 27 december terugkeren als wervelende cinema-ervaring, voorzien van een door 140 topmusici verzorgde live uitvoering. Tijdens Home Alone in Concert wordt de film in de nieuwe theaterzaal van Rotterdam Ahoy vertoond op groot scherm, waarbij het Noordpool Orkest en het Nederlands Concertkoor de iconische filmmuziek van componist John Williams live uit zullen voeren. Onvergetelijk kerstplezier voor iedereen.


De feestdagen zijn een periode van tradities en één van die vaste ingrediënten in de kerstvakantie is het gezamenlijk bekijken van kerstfilms. Home Alone is zo'n tijdloze klassieker die daar helemaal bij hoort. De iconische film van regisseur John Hughes uit 1990 vertelt het verhaal van het 8-jarige jongetje Kevin (Macaulay Culkin) die per ongeluk thuis achterblijft als zijn familie vertrekt voor een kerstvakantie. Op hilarische en ingenieuze wijze verdedigt hij de woning eigenhandig tegen twee snode maar onhandige dieven.

De meeslepende score van de film, gecomponeerd door John Williams, is misschien wel net zo iconisch als de film zelf. De legendarische componist is bekend van zijn werk voor talloze klassiekers, van Star Wars, E.T. en Jaws tot Superman, Indiana Jones, Jurassic Park, Schindler's List, Harry Potter en nog veel meer. Je hoeft maar een paar noten te horen en je zit volledig in de film. Dat geldt zeker ook voor Home Alone, dat niet voor niets in twee categorieën voor een Oscar werd genomineerd: beste score en beste originele compositie (het direct herkenbare Somewhere In My Memory). Dit nummer en alle andere composities die Williams maakte voor Home Alone worden tijdens Home Alone in Concert live uitgevoerd door het Noordpool Orkest en het Nederlands Concertkoor. De meer dan 140 topmusici en koorleden zullen zorgen voor een uniek samenspel tussen de hilarische filmscènes en één van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis.

Home Alone in Concert vindt plaats in de nieuwe RTM Stage in Rotterdam. Deze nieuwe theaterzaal, onderdeel van Rotterdam Ahoy, is in 2020 opgeleverd en geldt als het neusje van de zalm wat betreft zaalindeling, comfort en akoestiek. Home Alone in Concert wordt een ongelofelijke belevenis, die de bezoekers meesleurt in een wervelende cinema-ervaring. Dé kans om één van de grappigste en meest onvergetelijke kerstfilms ooit te zien in een unieke setting.

In 2019 bracht het Noordpool Orkest al met veel succes die andere kerstklassieker muzikaal tot leven, tijdens het cinema-concertspektakel Love Actually in Concert. Op veler verzoek krijgt deze live soundtrackervaring in 2021 als opwarmer naar de kerstdagen toe een reprise.

Over het Noordpool Orkest
Het in 2010 opgerichte Noordpool Orkest heeft zich gespecialiseerd in alle vormen van lichte muziek. De professionele musici hebben de afgelopen jaren bewezen voor geen genre de hand om te draaien. Het orkest begeleidde in het verleden al solisten als Douwe Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher en stond met Ed Kowalczyk (Live) op het hoofdpodium van Pinkpop en met José James op North Sea Jazz.