Uitjes

Ontspanning

Sorteren
Winkelen

Bataviastad Lelystad

BATAVIA STAD, bij Lelystad, is factory outlet shoppen in stijl. 100% fashionable dames-, heren- en kindermode, schoentrends, lingerie en sport & outdoorwear. Alle grote merken laten zich er van hun beste kant zien. Wie van mode houdt komt naar BATAVIA STAD.


Locatie

Lelystad, Flevoland

nl 8242 PN Bataviaplein 60 Flevoland
Bed & Breakfast

Bed en Breakfast De Koepoort

Bed & Breakfast 'De Koepoort' is gelegen in Doesburg: het drielandenpunt op de grenzen van Achterhoek, Veluwe en Liemers. 

Locatie

Doesburg, Gelderland

nl 6981 BA Koepoortwal 13 Gelderland
Bed & Breakfast

Bed en Breakfast Het Doktershuus

Gelegen in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en op 200 meter van de Waag, het oudste cafe van Nederland, vindt u  het Doktershuus. Onze B&B is gevestigd in een middeleeuws huis en voormalige huisartsenpraktijk, waarin spreek- en onderzoekskamer zijn omgetoverd tot ruime comfortabele kamers, beide met eigen badkamer.

Locatie

Doesburg, Gelderland

nl 6981 BN Veerpoortstraat 26 Gelderland
Bed & Breakfast

Bed en Breakfast Kunsthuis Kort

Kunsthuis Kort is gevestigd in een voormalige katholieke lagere school in het Friese Workum. De B&B is door kunstenares Marian Kort in stijl ingericht.

Locatie

Workum, Friesland

nl 8711 AM Noard 200 Friesland
Bed & Breakfast

Bed en Breakfast 't Have

Bed and Breakfast 't Have in Eefde is een woonboerderij met één kamer. Boek rechtstreeks bij de B&B eigenaar zonder reserveringskosten!

Locatie

Eefde, Gelderland

nl 7211 AJ Spijkpad 50 Gelderland
Bed & Breakfast

Bed en Breakfast Wijnstaete Op den Pas

De Bed & Breakfast bevindt zich in een oude boerderij. Vier luxe en ruime tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer, een zitkamer met een eigen koffiezethoekje.

Locatie

Lemelerveld, Gelderland

nl 8152 EB Vilstersedijk 13 Gelderland
Strand

Belcrum Beach Breda

Belcrum Beach is het stadsstrand van Breda. Belcrum Beach is een initiatief van Stichting BRAAK! zonder subsidies, vrijwel uitsluitend gemaakt van restmaterialen en gerealiseerd met alleen maar vrijwilligers.

Locatie

Breda, Noord-Brabant

nl 4815HC Veilingkade 12 NoordBrabant
Hotel

Slapen in een hunebed

Heeft u altijd weleens dat gevoel van de prehistorie willen ervaren? Tussen de vellen leer door en langs de leemmuur komt u in de Hunebedslaapkamer waar u onder een grote deksteen slaapt op een groot rond bed. 

Locatie

Stadskanaal, Groningen

nl 9501 SZ Raadhuisplein 30 Groningen
Bungalowpark

Bungalowpark De Lindenberg

Vakantiepark "De Lindenberg" onderscheidt zich van andere bungalowparken in Nederland, door haar ruime opzet, uitgebreide faciliteiten en bovenal de persoonlijke aandacht, service en hygiëne wat u van een familie bedrijf kan én mag verwachten. Kortom: Dé plek voor uw bungalow vakantie in Twente op een park met een eigen identiteit! 

Locatie

Holten, Overijssel

nl 7451 TA Borkeldsweg 57 Overijssel
Camping

Slapen in een boomtent

Camping De Hertshoorn heeft unieke accommodaties. Je kunt hier slapen in een boomtent! Voor als je niet gaat voor luxe en comfort, maar voor volop sfeer en buitenbeleving. Je overnacht hoog en droog en zachtjes deint je tent mee...

Locatie

Garderen, Overijssel

nl 3886 PG Putterweg 68-70 Overijssel
Uitjes per pagina