Pipowagen in Zennewijnen vlakbij Tiel
Pipowagen bed and breakfast in Zennewijnen vlakbij Tiel De mooie omgeving van Zennewijnen vlakbij Tiel Het keukentje van de Pipowagen Beesten zijn er ook bij de Pipowagen Nog meer beesten op het erf van de Pipowagen Nog een foto van de keuken De badkamer van de Pipowagen in Zennewijnen Weg van de stress en rust bij de Pipowagen van Zennewijnen Midden tussen de schaapjes Romantisch interieur Pipowagen Zennewijnen Overzicht van het ruime erf en uitzicht over de velden en Waal Let op de details van deze leuke Bed and Breakfast
Contact

Bredestraat 6
4062 PM Zennewijnen
Nederland
06-10337140
hannekejonkerprive@gmail.com facebookpagina pipowagen zennewijnen

Voordeeluitjes
Bed & Breakfast Pipowagen Zennewijnen

Rustig, midden in de natuur tussen de fruitbomen en de beesten ligt deze mooie en ruime en romantische Pipowagen. Deze is van alle gemakken voorzien. Na een lekkere douche en ontbijt kan je gaan wandelen, fietsen of zwerven in de mooie omgeving langs de Waal met uitzicht over de velden. Kortom, uit de drukte van alle dag! Handige tips voor tochten, restaurantjes en omgeving ontvang je van de gastvrije eigenaren. Steek ’s avonds een sfeervol kampvuurtje aan en ga lekker BBQ-en.

De Pipowagen ligt in Zennewijnen, een plaatsje aan de Waal vlakbij Tiel met de vele shop- en uitgaansgelegenheden. Hij is te huur voor een weekend, midweek, vakantie maar ook voor langere tijd.

Het is een half uurtje rijden naar Arnhem, Tiel en Den Bosch dus mogelijkheden genoeg om er een leuke vakantie van te maken. Kijk voor meer informatie over uitstapje in de omgeving op Uitidee. Nl (tip gebruik de kaart onderaan, geef je gewenste activiteit aan en je ziet de uitjes uit de omgeving op de kaart aangegeven)

Kijk hier voor meer informatie voor wandeltochten, waterrecreatie, horeca, wandelen en fietsen bij Tiel.

Gezelschappen
Partners
Kinderen
Gezinnen
55+
Families
Groepen
Jongeren
Alleenstaanden
Vrienden
Bedrijven
Maanden geopend
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
Eigenschappen
Binnen
Buiten
Eetgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Huisdieren
Groepsarrangement
Toegangsprijzen
Overnachting € 75,00

Ontbijt €7,50 p.p. Graag van te voren aangeven. Mogelijkheid tot huren van kleine wagen waar een twijfelaar in staat. (25,00 per nacht).

Locatie

Toon alle uitjes uit de categorie binnen een straal van kilometer