Uitjes

Parken & Attracties

Sorteren
Pretpark

€ 5 Korting op een dagje Julianatoren

Elke zomer zijn de pretparken zoals Walibi, Efteling & Slagharen overvol. Voor kinderen is het ook eens leuk om een dagje naar Julianatoren te gaan. In de Julianatoren zijn er veel leuke attracties die je niet treft bij andere pretparken.

Locatie

Apeldoorn, Gelderland

nl 7313 AC Amersfoortseweg 35 Gelderland
Pretpark

Amusementspark Tivoli

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 25 super leuke attracties waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Locatie

Berg en Dal, Gelderland

nl 6571 BK Oude Kleefsebaan 116 Gelderland
Dierentuin

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen. 

Locatie

Apeldoorn, Gelderland

nl 7313 HK J.C. Wilslaan 21 Gelderland
Dierentuin

Aqua Zoo Friesland

AquaZoo Friesland vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland. Ga mee op Zeehondensafari, beleef de Zeeleeuwen Spetter Spektakel en feest mee tijdens een heuse Pinguïn Haringhapfestijn; unieke momenten die je niet snel zult vergeten!

Locatie

Leeuwarden, Friesland

nl 8926 XE De Groene Ster 2 Friesland
Dierentuin

Aquatopia

Aquatopia is de unieke onderwater wereld. Kom een bezoekje brengen en zie dieren waarvan je niet wist dat ze bestonden. Een uitje die je niet kunt missen.

Locatie

Antwerpen

nl BE 2018 Koningin Astridplein 7 -1
Dierentuin

Artis

In Artis valt altijd wat te beleven. Zomaar een dagje uit, genieten van de dieren, bezoeken van een museum, of kijken naar een planetariumprogramma, in actie komen voor natuurbehoud - het kan allemaal midden in Amsterdam, in Artis.

Locatie

Amsterdam, Noord-Holland

nl 1018 CZ Plantage Kerklaan 38-40 NoordHolland
Dierentuin

Avifauna Vogelpark

Vogelpark Avifauna is een vogelpark en Speeltuin voor het hele gezin. Er zijn meer dan 3000 vogels. De speeltuin heeft vele attracties, o.a. de hoogste glijbaan van Nederland. Kom naar ons park en geniet van een heerlijk dagje uit.

Locatie

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

nl 2404 HG Hoorn 65 ZuidHolland
Speeltuin

Avonturenpark Valdeludo

Ouderwets buiten spelen in het hartje van Limburg! Ontdek Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke workshops bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit voor de kinderen en de ouders!

Locatie

Echt, Limburg

nl 6101 NL Bandertlaan 9 Limburg
Dierentuin

Beekse Bergen Safaripark

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari! Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Maar het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren.

Locatie

Hilvarenbeek, Noord-Brabant

nl 5081 NJ Beekse Bergen 1 NoordBrabant
Speeltuin

Bengeltjes Speeldorp

Bengeltjes binnenspeeltuin in Hengelo is een ruim opgezette binnen pret-park. Hij bestaat uit twee hallen met elk o.a.een enorme apekooi. Er worden regelmatig thema's georganiseerd waarbij u en uw kinderen zich actief zullen vermaken. Vanaf de ruime terrassen kan u uw kinderen goed in de gaten blijven houden. Horeca is ruim aanwezig zodat voor u het verblijf ook aangenaam blijft.

Locatie

Hengelo, Overijssel

nl 7553 CX Esrein 21 Overijssel
Uitjes per pagina