Kies je locatie :
The Great Liao
Bezichtigen

Tentoonstelling: "The Great Liao" in Het Drents Museum

23 april 2017
29 oktober 2017

Hoe een klein nomadenvolk uitgroeide tot een supermacht in Azië. De grote archeologische tentoonstelling The Great Liao - Nomadendynastie uit Binnen-Mongolië (907-1125) vertelt het bijzondere verhaal van de machtige Liao-dynastie in de 10de en 11de eeuw. Een rijk dat zich uitstrekte over meer dan 4.000 km, van de Japanse zee in het oosten tot het Altajgebergte in het westen. Aan de hand van spectaculaire archeologische vondsten van de afgelopen 30 jaar krijgt de bezoeker een unieke inkijk in de cultuur van de Liao. Je waant je op de uitgestrekte steppe van Centraal Azië. Nog nooit eerder zijn de Liao-schatten in Nederland te zien geweest.

Ga naar de website voor meer informatie
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Maastricht

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Maastricht en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Maastricht of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Maastricht en omgeving
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Breda

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Breda en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Breda of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Breda en omgeving
Disco Train Amstelveen
Evenementen

Disco Train - Amstelveen

Een avond gezellig uitgaan in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de vetste beats, een top locatie, en geweldige DJ’s, en alles voor een betaalbare prijs

Disco-Train neemt je op een tijdreis door de afgelopen 25 jaar. Club Nouvelle in Amstelveen wordt omgebouwd tot een dancetempel met een vette lichtshow. Van 21:00 uur tot 3:00 uur gaan we los op de beste beats met de beste DJ’s.

Next Generation is een Disco-Train concept voor de 25-plusser, jong van geest, die een avond “los” wil gaan op de lekkerste Dance en Disco beats uit de 90s & 00s aangevuld met de hits van NU.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij NEXT GENERATION in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste beats. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Koop je tickets
Ontspanning

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Alkmaar

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Alkmaar en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Alkmaar of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Alkmaar en omgeving
Ontspanning

Leuke aanbiedingen voor dagje weg of avondje uit in Amsterdam

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Amsterdam en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Amsterdam of andere plaats. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Amsterdam en omgeving
Volle maanwandeling Schoorlse duinen
Actief

Vollemaanwandeling Schoorlse Duinen

Elke maand organiseert Staatsbosbeheer een avondwandeling. Je gaat met een gids de Schoorlse Duinen in en beleeft de mystieke sfeer bij volle maan. Stilte en duisternis zijn je metgezellen deze nacht. Het donker maakt je vertrouwd met andere zintuigen dan het zicht. Door de stilte hoor je ineens de geluiden van het bos.

Kijk op de website voor data en tijden.

Uitgaan

Elke eerste zaterdag van de maand: Letz Party Haarlem

Letz Party is een avond stijlvol en ongedwongen dansen, genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’. Het feest is elke eerste zaterdag in het nieuwe Event Center Haarlem. Dit is een mooi gebouw gelegen boven de heuvel in het Reinaldapark.

De DJ draait een brede mix van hits uit de 80s, 90s,00 & now. Dress Casual Chique. Rond 23:30u is er een gratis buffet. Het feest aan de Reinaldapad 10 in Haarlem is van 20:30 tot 02:00 uur. De feestlocatie is zeer goed te bereiken per auto en bus. Gratis parkeren aan het Reinaldapad en als die vol is kan je rondom het park parkeren (o.a. Leonard Springerlaan en de Fuikvaartweg.

Voor meer informatie en tickets
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Zwolle

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Zwolle en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Zwolle of andere plaats. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Zwolle en omgeving
Ontspanning

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Twente

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Twente en dat voor een onverslaanbare prijs. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Twente
Spoorwegmuseum Utrecht
Bezichtigen

Voordelig naar het Spoorwegmuseum in Utrecht

Een dag vol plezier in het spoorwegmuseum !

In dit museum staat 'beleving' centraal. Naast het bekijken van de mooie historische treinen is er nog veel meer te doen en te beleven. De verschillende 'werelden' van het museum vertellen het verhaal van bijna 175 jaar spoorwegen in Nederland. Saai? Helemaal niet! Er is heel veel te doen! Bouw, knutsel, rangeer en haal bijvoorbeeld je Rangeerdiploma. Bied nu mee en beleef een dag vol plezier in het Spoorwegmuseum.

- Het verhaal van bijna 175 jaar spoorwegen in Nederland
- Beleef een dag vol plezier in het Spoorwegmuseum
- Voor de allerkleinsten: bouw, knutsel, rangeer en haal je Rangeerdiploma
- Het Spoorwegmuseum is op Zoover.nl beoordeeld met een 7,9
- Genomineerd voor meest innovatieve uitje van het jaar 2013 door de ANWB

 

Bied mee voor voordelige kaartjes
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Utrecht

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Utrecht en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Utrecht of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Utrecht en omgeving
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Zeeland

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Zeeland en dat voor een onverslaanbare prijs. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Zeeland