Jeto

Informatie

Jeto Biljartcentrum, het grootste biljartcentrum in de regio. Naast biljarten kan je er ook poolen, snookeren, darten of gewoon gezellig borrelen. Jeto bestaat sinds 1985 en is ondanks enkele managementwisselingen toch uitgegroeid tot een begrip in Midden-brabant.

Na de complete restyling in 2007 kan Jeto er weer jaren tegenaan.
Als je op zoek bent naar een lekker avondje ontspanning in een ongedwongen sfeer, kan je zeven dagen per week bij ons terecht. Dit kan alleen, met vrienden of zelfs als bedrijfuitje.

Adresgegevens

Pof. Romeinstraat 17
5013BX Tilburg
Nederland

Openingstijden

Zondag 13:00 - 00:00

Maandag 13:00 - 01:00

Dinsdag 13:00 - 01:00

Woensdag 13:00 - 01:00

Donderdag 13:00 - 01:00

Vrijdag 13:00 - 01:00

Zaterdag 13:00 - 01:00

Prijzen

Kijk op de website voor nadere informatie.

Meer informatie

Website: Ga naar de website

E-mail: info@jeto.nl

Telefoon: 013-5424137


Omschrijving
Jeto Biljartcentrum, het grootste biljartcentrum in de regio. Naast biljarten kan je er ook poolen, snookeren, darten of gewoon gezellig borrelen. Jeto bestaat sinds 1985 en is ondanks enkele managementwisselingen toch uitgegroeid tot een begrip in Midden-brabant.

Na de complete restyling in 2007 kan Jeto er weer jaren tegenaan. Als je op zoek bent naar een lekker avondje ontspanning in een ongedwongen sfeer, kan je zeven dagen per week bij ons terecht. Dit kan alleen, met vrienden of zelfs als bedrijfuitje.

Pool

Bij onze restyling in 2007 hebben wij al onze pooltafels vervangen door nieuwe Clash II modellen met simones 860 powder blue laken. Deze pooltafel is al meerdere jaren gebruikt op diverse EK's en eurotours.

Wij kunnen je dus de garantie bieden dat je hier altijd op topmateriaal terecht kunt.

Door ons zorgvuldig geplande onderhouds- en schoonmaakplan zul je op materiaalgebied hier nooit iets te klagen hebben.

Voor wie hebben we dit allemaal gedaan. Voor iedereen. Zowel de wereldtop als de gezellige recreant kan bij ons terecht. Diverse Nederlandse toppers komen hier regelmatig trainen, maar een vrijgezellenfeest is ook van harte welkom. Het enige wat wij verwachten van onze gasten, ia dat zij ons materiaal met respect behandelen.

Snooker

Bij onze restyling in 2007 hebben wij besloten om 4 nieuwe snookertafels te plaatsen. Een stad als Tilburg verdient het om een goede snookerlocatie te hebben.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij deze kunnen bieden.

In deze afgescheiden snookerzaal vind je alle rust die deze sport verdiend.

Biljart

Op het gebied van traditioneel carambole biljart hebben wij de keuze uit vier kleine en vier grote biljarts. Vier 2.30 Roothaert biljarts en vier Wilhelmina matchtafels. Voor iedere biljarter wat hij zoekt. Voor alle niveaus en alle spelsoorten het juiste materiaal.

Of je nu gezellig een potje libre wilt spelen, of serieus wilt driebanden, wij bieden je de gelegenheid. Onze matchtafels staan in een afgescheiden ruimte, zodat je alle benodigde rust vind, die je zoekt.

Darts

Naast de bar zijn twee dartbanen gelegen. Beschikbaar voor iedere gezelligheidsdarter. Voor de serieuze darters hebben we nog 5 dartbanen in onze snookerzaal. Hier sta je iets meer afgescheiden van de bar, zodat je je in alle rust op de volgende 180 kan concentreren. Als je iets meer begeleiding wenst, in de vorm van lessen of een dartclinic, kan er meestal ook wel iets leuks geregeld worden.

Impressie

Impressie

Informatie

Geopend

Doelgroep

Jongeren

Volwassenen

Senioren


Eigenschappen

Binnen

Hotels in de buurt

  Foto's

  Geen photo's gevonden

  Foto Toevoegen

  Video's

  Geen video's gevonden.

  Video Toevoegen

  Locatie