Home » Uittips » Uittips Friesland

Uittips Friesland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Wijn of cider proeven op Dekema State 2 september in Jelsum

Tijdens de zomermaanden organiseert “Waijenberg Wijnadvies” proeverijen bij Dekema State. Ontdek hoe leuk het is om intensief wijnen of ciders te proeven samen met je collega's, vriend of vriendin, relaties, familie, tuinclub, bridgeclub, etc. Genieten van kwaliteitswijnen of ambachtelijke ciders, luisteren naar de verhalen achter deze producten met daarbij een prachtig uitzicht op de tuin.
Wij verwelkomen de gasten om 14.00 uur bij de bezoekers-ingang (tuinhuis) aan de zijkant van Dekema State in Jelsum (volg de P-bordjes). Na een kopje koffie of thee met wat lekkers kunt u een wandeling door de tuin maken en rondgeleid worden in de historische State. Van ± 15.30-16.30 uur kunt u genieten buiten op de veranda bij het tuinhuis van de proeverij.

U kunt zich individueel inschrijven of per groep. Data in overleg en tijdens de openingstijden van Dekema State. 

Kosten all in: € 19,95 p.p.
oor boekingen, meer informatie, extra catering of andere wensen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@waijenbergwijnadvies.nl of telefonisch via: 06–12040119.
Zie ook www.waijenbergwijnadvies.nl/proeverij-op-dekemastate.html