Home » Uittips » Uittips Gelderland

Uittips Gelderland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.

 
  • Buiten-, water- en indoorspeeltuin
  • In de Achterhoek, vlakbij Arnhem
  • Geldig t/m 31 december 2018
Pretpark Het Land van Jan Klaassen is een uniek speelparadijs. Wie glijdt het snelste van de turboglijbaan en wie springt het hoogste op de springkussens?

Burgers Zoo tickets voor slechts 16,50

Koninklijke Burgers’ Zoo is één van de grootste dierenparken van Nederland en ontvangt jaarlijks ruim 1,1 miljoen gasten. Het dierenpark ligt in een prachtige bosrijke omgeving ten noorden van de stad Arnhem en strekt zich uit over een oppervlakte van maar liefst 45 hectare. Burgers’ Zoo staat bekend om de zeer natuurlijk vormgegeven dierverblijven, waarin dieren vaak in alle vrijheid leven. Maak je gereed voor een avontuurlijke ontdekkingsreis door het tropisch regenwoud, het tropisch koraalrif, de rotswoestijn van Arizona of de Oost-Afrikaanse savanne. Dankzij de vele overdekte parkdelen is Burgers’ Zoo grotendeels weersonafhankelijk.


LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met 26 augustus 2018. Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 30 september 2018 om eropuit te gaan.

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.