Home » Uitjes » Evenementen » Evenement

Evenement


Wartenster Wetter Wille 15-16 september Friesland Warten

Wartenster Wetter Wille is een 2 jarig terugkerend evenement. Dit jaar gehouden op 15 en 16 september. ​Een vloot van historische schepen als skûtsjes, notarisbootjes, opdrukkertjes en sleepboten, veelal in het verleden gebouwd op één van der Wartenster werven.

Optredens van shanty-koren en dweilorkesten, een candlelightshow genieten van straattheater, theater op locatie, exposities, demonstraties van ambachten waaronder palingroken, en tal van andere sportieve activiteiten vormen de ingrediënten van Wartenster Wetter Wille.

Kinderevenement Doe's Gek 25 tot en met 28 oktober Zwolle (Overijssel)

Voor het tweede jaar op rij wordt Doe's Gek georganiseerd. Vorig jaar hebben ruim 9000 kinderen zich uitgeleefd in de IJsselhallen te Zwolle, waar het evenement plaatsvindt. Het terrein is maar liefst 15.000 m2, dus er is veel ruimte om te spelen en 'lekker gek' te doen. Is het niet op het speelgoedplein, dan is het wel op de trampolines of tijdens een meet and greet met YouTubesterren. Doe's Gek wordt in de herfstvakantie (25 tot en met 28 oktober 2018) georganiseerd.

Met Doe's gek slaan het Organisatieteam BV en de IJsselhallen in Zwolle de handen ineen om een heus kinderparadijs te creëren. Denk hierbij aan een LEGO bouwplaats van 5000m2, een gamehal, mini kermis, hindernissenbaan en zelfs pannavoetbalkooien. En dat is slechts een tipje van de sluier. Zo speelt Doe's Gek altijd in op huidige trends onder kinderen. Dus dit jaar mag de Musical.ly stand (red: populaire karaoke-app) niet ontbreken!

Plezier voor jong en oud
De organisatie streeft naar een prikkelend, overdekt evenement. Een evenement dat zelfs de druilerigste herfstdag kleur geeft. Waar je niets merkt van regen en kou. Integendeel, jong en oud vergeet 'de echte wereld' al snel. Want naast het sporten, bouwen en gamen valt er nog veel meer te beleven. Na alle actie is het tijd voor rust, die je vindt tijdens een liveshow of in de mini bioscoop. Zo blijft het evenement veelzijdig en leuk, zelfs voor de ouders. 

Ontmoet al je helden
De Meet & Greet met Youtubesterren, Nina Schotpoort, ClonneyGames, HUGO en Emma Keuven is slechts een voorbeeld van de gekke, spontane ontmoetingen op Doe's Gek. Er lopen ook dinosauriërs rond, je kunt je eigen koekjes bakken en je kunt vrienden worden met een 70-tal dieren in de kinderboerderij. Als kers op de taart kun je op de foto met de mascotte van het evenement: Bobo. Een leuke herinnering aan een doldwaas dagje uit!

Doe's Gek richt zich op kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen. 

Facebook pagina Doe's Gek


Wijn of cider proeven op Dekema State op 2 september te Jelsum (Friesland)

Tijdens de zomermaanden organiseert “Waijenberg Wijnadvies” proeverijen bij Dekema State. Ontdek hoe leuk het is om intensief wijnen of ciders te proeven samen met je collega's, vriend of vriendin, relaties, familie, tuinclub, bridgeclub, etc. Genieten van kwaliteitswijnen of ambachtelijke ciders, luisteren naar de verhalen achter deze producten met daarbij een prachtig uitzicht op de tuin.
Wij verwelkomen de gasten om 14.00 uur bij de bezoekers-ingang (tuinhuis) aan de zijkant van Dekema State in Jelsum (volg de P-bordjes). Na een kopje koffie of thee met wat lekkers kunt u een wandeling door de tuin maken en rondgeleid worden in de historische State. Van ± 15.30-16.30 uur kunt u genieten buiten op de veranda bij het tuinhuis van de proeverij.

U kunt zich individueel inschrijven of per groep. Data in overleg en tijdens de openingstijden van Dekema State. 

Kosten all in: € 19,95 p.p.
oor boekingen, meer informatie, extra catering of andere wensen kunt u contact met ons opnemen per mail: info@waijenbergwijnadvies.nl of telefonisch via: 06–12040119.
Zie ook www.waijenbergwijnadvies.nl/proeverij-op-dekemastate.html