Kies je locatie :
Bobbejaanland
Parken & Attracties

Bobbejaanland, ’t plezantste land met korting

Tem de golven van de Wildwaterbaan, schiet op de boeven in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel, naar het het mysterieuze Khyonesia voor onze allernieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten van The Forbidden Caves een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? En voor de kleinere avonturiers, Kinderland is helemaal van jullie!

Ook de zomer wordt onvergetelijk in Bobbejaanland. Tijdens de nieuwe show Harmony maak je een spannende reis door het koninkrijk van water, lucht en aarde. Magie, prachtige creaties en niet te vergeten spectaculaire stunts van acrobaten laten je dromen met je ogen open!

Bestel je tickets met korting Bekijk andere uitjes met korting
Dagje Waer Waters
Ontspanning

Dagje Waer Waters

In Groot-Bijgaarden bij Brussel

Geniet van een zalig dagje wellness bij Waer Waters in Groot-Bijgaarden. Honger gekregen? In Brasserie Rodenberg kun je tijdens of na het wellnessen heerlijk eten.

Tickets slechts € 24,95 p.p. (bij 2 pers.)

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
The Great Liao
Bezichtigen

Tentoonstelling: "The Great Liao" in Het Drents Museum

23 april 2017
29 oktober 2017

Hoe een klein nomadenvolk uitgroeide tot een supermacht in Azië. De grote archeologische tentoonstelling The Great Liao - Nomadendynastie uit Binnen-Mongolië (907-1125) vertelt het bijzondere verhaal van de machtige Liao-dynastie in de 10de en 11de eeuw. Een rijk dat zich uitstrekte over meer dan 4.000 km, van de Japanse zee in het oosten tot het Altajgebergte in het westen. Aan de hand van spectaculaire archeologische vondsten van de afgelopen 30 jaar krijgt de bezoeker een unieke inkijk in de cultuur van de Liao. Je waant je op de uitgestrekte steppe van Centraal Azië. Nog nooit eerder zijn de Liao-schatten in Nederland te zien geweest.

Ga naar de website voor meer informatie
Het Belevenissenbos
Actief

Het Belevenissenbos

Het grootste, avontuurlijkste en meest leerzame speelbos van Nederland!

Het Belevenissenbos in Lelystad herbergt 40 hectare 'natuurlijk spelen'. Het bos en de toestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn talloze speelplekken, tientallen speelaanleidingen, kilometers aan routes en waterpartijen.

Veel plezier in het belevenissenbos!

Kijk op de website voor meer informatie
IJlster fakkel avond stadswandeling 2017
Evenementen

IJlster fakkel avond stadswandeling 2017

29 september 2017

Beide grachten zullen die avond feeëriek verlicht zijn door middel van olie/kaarslampjes langs de straat en fakkels/waxinelichtjes langs het water van de Stads-Ee. Ook de Johanna Jacoba pronkt weer in de sfeerverlichting. Om exact 20.00 uur wordt het startschot voor deze avond gegeven door de “Nooitgedagt-fluit” te laten horen, waarna de straatverlichting wordt gedimd en de activiteiten van start gaan. Langs de grachten komen voormalige winkeltjes op diverse manieren tot leven, zowel in als voor de huizen. Op de grachten rijden en staan oude voertuigen, verkondigt de stadsomroeper zijn boodschap, etc.. In de Doopsgezinde kerk kunt u zich weer laten verrassen door een leuk programma. Verder is er muziek en zang in de Mauritiuskerk. Via een ponton steekt u op het eind van de Eegracht de Ee over naar de Galamagracht. Tijdens de wandeling zult u onderweg op diverse plaatsen verrast worden door allerlei (muzikale) activiteiten. Het belooft weer een prachtige avond te worden. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Komt allen!

Muziekfestival Delfzijl 2017
Evenementen

Muziekfestival Delfzijl 2017

23 september 2017
24 september 2017

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 wordt de zevende editie van het Muziekfestival Delfzijl gehouden in het centrum van Delfzijl. Het Muziekfestival Delfzijl is in de loop van de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste open lucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland. Ook dit jaar zorgt de Stichting Muziekfestival Delfzijl weer voor een zeer gevarieerd tweedaags muzikaal programma.

Kijk voor meer informatie op de website
Mondo Verde
Parken & Attracties

Familiepark Mondo Verde

Dieren, attracties en tuinen met 41% korting

Behoefte aan een uniek dagje uit met de hele familie? Ontdek in Mondo Verde 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties. Reis in één dag de wereld rond!

Tickets slechts € 10,95 p.p. (Bespaar 41%)

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Maastricht

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Maastricht en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Maastricht of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Maastricht en omgeving
Parken & Attracties

Beekse Bergen met korting

Dagje tussen de dieren in Safaripark Beekse Bergen 

Wist je dat je ‘The Big Five’ ook in Nederland kunt spotten? In Beekse Bergen sta je zomaar oog in oog met een leeuw, neushoorn of 1 van de andere 1.450 dieren. Je kunt het park te voet, met de bus of je eigen auto verkennen. Afrika is gevaarlijk dichtbij!

 

Profiteer van deze aanbieding Profiteer van deze aanbieding
Parken & Attracties

Dierenrijk Nuenen met korting

Plaats een bod en profiteer van enorme kortingen

Bij dé familiedierentuin in Nuenen beleef je een fantastische dag! Van slingerende apen, zeehonden die in het water plonsen, luierende ijsberen en toeterende olifanten. In Dierenrijk krijg je geen genoeg van alles wat er te zien is. Ook is er een groot speelparadijs. Dat wordt beestachtig genieten

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
Parken & Attracties

ZooParc Overloon met korting

Plaats een bod en profiteer van enorme kortingen

Ga je mee op Expeditie? Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

ZooParc Overloon staat garant voor avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving. Alle dieren zijn van dichtbij te bewonderen en dit zorgt voor unieke momenten die je niet snel zult vergeten!

Nieuw sinds voorjaar 2016: Siberische tijgers en Afrikaanse leeuwen!

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Breda

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Breda en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Breda of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Breda en omgeving
Disco Train Amstelveen
Evenementen

Disco Train - Amstelveen

Een avond gezellig uitgaan in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de vetste beats, een top locatie, en geweldige DJ’s, en alles voor een betaalbare prijs

Disco-Train neemt je op een tijdreis door de afgelopen 25 jaar. Club Nouvelle in Amstelveen wordt omgebouwd tot een dancetempel met een vette lichtshow. Van 21:00 uur tot 3:00 uur gaan we los op de beste beats met de beste DJ’s.

Next Generation is een Disco-Train concept voor de 25-plusser, jong van geest, die een avond “los” wil gaan op de lekkerste Dance en Disco beats uit de 90s & 00s aangevuld met de hits van NU.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij NEXT GENERATION in Amstelveen ben je verzekerd van de beste en lekkerste beats. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Koop je tickets
Ontspanning

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Alkmaar

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Alkmaar en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Alkmaar of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Alkmaar en omgeving
Ontspanning

Leuke aanbiedingen voor dagje weg of avondje uit in Amsterdam

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Amsterdam en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Amsterdam of andere plaats. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Amsterdam en omgeving
Volle maanwandeling Schoorlse duinen
Actief

Vollemaanwandeling Schoorlse Duinen

Elke maand organiseert Staatsbosbeheer een avondwandeling. Je gaat met een gids de Schoorlse Duinen in en beleeft de mystieke sfeer bij volle maan. Stilte en duisternis zijn je metgezellen deze nacht. Het donker maakt je vertrouwd met andere zintuigen dan het zicht. Door de stilte hoor je ineens de geluiden van het bos.

Kijk op de website voor data en tijden.

Uitgaan

Elke eerste zaterdag van de maand: Letz Party Haarlem

Letz Party is een avond stijlvol en ongedwongen dansen, genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’. Het feest is elke eerste zaterdag in het nieuwe Event Center Haarlem. Dit is een mooi gebouw gelegen boven de heuvel in het Reinaldapark.

De DJ draait een brede mix van hits uit de 80s, 90s,00 & now. Dress Casual Chique. Rond 23:30u is er een gratis buffet. Het feest aan de Reinaldapad 10 in Haarlem is van 20:30 tot 02:00 uur. De feestlocatie is zeer goed te bereiken per auto en bus. Gratis parkeren aan het Reinaldapad en als die vol is kan je rondom het park parkeren (o.a. Leonard Springerlaan en de Fuikvaartweg.

Voor meer informatie en tickets
Annual Dutch Art Fair 2017
Evenementen

Annual Dutch Art Fair 2017 In World Fashion Centre

14 oktober 2017
15 oktober 2017
Superrrrr aanbieding!!!

Vind je nieuwe pareltje voor je woonkamer of keuken bij de Annual Dutch Art Fair. Een beurs met meer dan 1.700 kunstwerken, van fotografie tot textiele kunst.

Reserveer je tickets met 63% korting voor slechts € 9,95 p.p. 

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
Bezichtigen

Streets of the World - Hembrugterrein - Zaandam

16 juni 2017
30 september 2017
Fotograaf reist alle landen af voor bijzondere expositie: "Fantastisch"

In 2009 trok de Nederlandse fotojournalist Jeroen Swolfs de deur achter zich dicht voor een ambitieuze reis. Hij wilde alle landen van de wereld gaan bezoeken om er een foto te maken van het straatleven anno nu. Het resultaat van die reis is Streets of the World, een project dat niet alleen bijzonder is vanwege de omvang, maar ook vanwege de positieve blik van de fotograaf en zijn warme belangstelling voor mensen. Met zijn 195 straatfoto’s uit 195 landen wil Swolfs een positief beeld geven van de wereld. Een beeld dat weliswaar heel anders is dan de grimmige taferelen waar we in de media mee worden doodgegooid, maar dat volgens hem minstens zo reëel is.
De tentoonstelling is bedoeld voor iedereen die wil ontdekken wat een straat voor de samenleving betekent: opleiding, wijsheid, jeugd, ervaring, geluk, verhalen, voedsel en nog heel veel meer. Je zult er geen esthetiek of ensceneringen zien die zijn bedoeld om indruk te maken op het publiek. Het is rauw materiaal, recht vanuit het gevoel van een wereldreiziger die gericht is op de straat. Het is allemaal echt.

Ga naar de website voor meer informatie
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Zwolle

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Zwolle en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Zwolle of andere plaats. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Zwolle en omgeving
Ontspanning

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Twente

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Twente en dat voor een onverslaanbare prijs. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Twente
Spoorwegmuseum Utrecht
Bezichtigen

Voordelig naar het Spoorwegmuseum in Utrecht

Een dag vol plezier in het spoorwegmuseum !

In dit museum staat 'beleving' centraal. Naast het bekijken van de mooie historische treinen is er nog veel meer te doen en te beleven. De verschillende 'werelden' van het museum vertellen het verhaal van bijna 175 jaar spoorwegen in Nederland. Saai? Helemaal niet! Er is heel veel te doen! Bouw, knutsel, rangeer en haal bijvoorbeeld je Rangeerdiploma. Bied nu mee en beleef een dag vol plezier in het Spoorwegmuseum.

- Het verhaal van bijna 175 jaar spoorwegen in Nederland
- Beleef een dag vol plezier in het Spoorwegmuseum
- Voor de allerkleinsten: bouw, knutsel, rangeer en haal je Rangeerdiploma
- Het Spoorwegmuseum is op Zoover.nl beoordeeld met een 7,9
- Genomineerd voor meest innovatieve uitje van het jaar 2013 door de ANWB

 

Bied mee voor voordelige kaartjes
Evenementen

Firstlook Festival 2017

7 oktober 2017
8 oktober 2017

Firstlook Festival is al tien jaar met afstand het grootste en populairste game-evenement van de Benelux. Twee dagen lang is de Jaarbeurs een groot digitaal pretpark, met de nieuwste games, merchandise, cosplay, esports en meer!

Firstlook Festival tovert de Jaarbeurs twee dagen lang om tot het grootste digitale pretpark van de Benelux. Bezoek de vele stands vol consoles, PC’s, handhelds, VR-setups, raceseats, gadgets en speel games, games en nog eens games. Wandel langs de tientallen kramen op de Market Place en scoor de tofste comics, figurines, t-shirts of andere merchandise. Check prachtige cosplay en bekijk spectaculaire esports. Er is ongelofelijk veel te doen!

Meer informatie en tickets
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Utrecht

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Utrecht en dat voor een onverslaanbare prijs. Ook in de omgeving van Utrecht of andere plaats in Nederland of België. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Utrecht en omgeving
Uitgaan

Leuke aanbiedingen voor een dagje weg of avondje uit in Zeeland

Social Deal is een platform met leuke deals ook in Zeeland en dat voor een onverslaanbare prijs. Leuk om samen met je partner, familie, vrienden of collega's een uitje van Social Deal te beleven. Er zijn elke dag nieuwe deals dus wees er snel bij!

Nog meer uitjes met korting Bekijk de deals in Zeeland
Lekker Leven Festival
Evenementen

Lekker Leven Festival

5 oktober 2017
8 oktober 2017
Hét lifestyle evenement in Ahoy Rotterdam

Blok 5 t/m 8 oktober voor het Lekker Leven Festival! Hét lifestyle event waar je geniet van de leuke en lekkere dingen die het leven te bieden heeft.

Tickets slechts € 7,95 p.p.

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
360° film in Omniversum
Bezichtigen

360° film in Omniversum

In deze bioscoop beleef je de grootste avonturen via indrukwekkende beeld- en geluidseffecten. Bezoek met Armstrong de maan of beklim de hoogste bergtoppen.

Tickets € 9,50 p.p. incl. thee/koffie met taart.

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
Koffie en gebak in de Euromast
Bezichtigen

Koffie en gebak in de Euromast

Kijk uit over de skyline van Rotterdam

Trakteer jezelf op het schitterende uitzicht vanaf de Euromast. Met helder weer kun je wel 30 km ver kijken! Na afloop geniet je van een kop koffie of thee met gebak.

Tickets € 10,95 p.p. (bij 2 pers.)

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding
Bobbi Eden's Loversland
Evenementen

Bobbi Eden's Loversland

27 oktober 2017
29 oktober 2017

Waan je in een wereld waar liefde en lust centraal staan. Laat je verleiden door professionals waaronder Bobbi Eden op dit Erotic Lifestyle Event in Ahoy.

Tickets slechts € 9,75 p.p.

Nog meer uitjes met korting Profiteer van deze aanbieding