Home » Altijd op Uitidee.nl

Bezoekers aantallen vergroten ? Dat doe je door het hele jaar op te vallen met een vaste plaats op Uitidee.nl


De bezoekersaantallen van je recreatiebedrijf verhogen? Dan ben je bij Uitidee.nl op de juiste plaats om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Misschien staat je uitje al vermeld op Uitidee.nl. Als je tijdelijke uitje/event nog niet vermeld is, kan je dat nu zelf gratis doen.*

Wil je meerdere uitjes/events tegelijkertijd plaatsen en opvallen met jouw bedrijf of organsatie ? Plaats dan je pagina's met vaste vermelding op Uitidee.nl:

  • Een jaar lang 1-3  vermeldingen van je bedrijf/organisatie op eigen pagina's in de desbetreffende relevante rubrieken. (max. 3 verschillende vermeldingen tegelijkertijd)
  • De vermeldingen zijn aan te passen en te wisselen: op het moment dat er een vermelding is vervallen, kan een nieuwe geplaatst worden. Teksten zijn tussentijds aan te passen via info@uitidee.nl.
  • Mogelijkheid om wekelijks (nieuwe) tijdelijke vermeldingen op de veel geraadpleegde uittips pagina te plaatsen. Aanmelding via info@uitidee.nl met max. 10 regels tekst een foto (geschaald naar 500 x 331 pixels) en een web link naar eigen pagina van het uitje.
  • Link naar jouw website vanaf de de eigen Uitidee.nl pagina maar ook van onze populaire linkpagina.
  • Bovenstaande biedt dus ook de mogelijkheid om meerdere tijdelijke uitjes/evenementen (max 3) tegelijkertijd te plaatsen. (Bij een gratis vermelding is er namelijk maar één tijdelijke plaatsing van een uitje/evenement mogelijk) Een uitstekende optie voor bv. evenementenbureaus!

Prijs slechts 35,00 per jaar** ! Wij kunnen deze prijs zo laag houden omdat Uitidee.nl op non-profit basis werkt en de advertentie bijdragen slechts ten behoeve van hosting- en techniek kosten van de website zijn.   
Musea en culturele instellingen profiteren van een korting van 10,00 op dit tarief.

Ook voor commerciële blogs en/of artikelen hanteren wij bovenstaand tarief als vaste vermelding. Uiteraard is een link vanaf onze linkpagina dan ook inbegrepen. 
 
Een banner plaatsen op Uitidee.nl ? In overleg ook mogelijk. Tarieven afhankelijk van plaats, hoeveelheid en afmetingen.    

Mail ons voor meer details of voor een vermelding op maat: info@uitidee.nl  

* maximaal 1 gratis tijdelijke vermelding per bedrijf. Het is niet mogelijk om gratis uitjes te plaatsen in de rubriek "ontspanning". (bij een betaalde vermeldingen uiteraard wel) 

** exclusief BTW