Bezoekers aantallen vergroten ? Dat doe je door het hele jaar op te vallen met een vaste plaats op Uitidee.nl


De bezoekersaantallen van je recreatiebedrijf verhogen? Dan ben je bij Uitidee.nl op de juiste plaats om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten! 

  • Een jaar lang 1-3  vermeldingen van je bedrijf/organisatie op eigen pagina's in de desbetreffende relevante rubrieken. (max. 3 verschillende vermeldingen tegelijkertijd)
  • De vermeldingen zijn aan te passen en te wisselen: op het moment dat er een vermelding is vervallen, kan een nieuwe geplaatst worden. Teksten zijn tussentijds aan te passen via info@uitidee.nl.
  • Mogelijkheid om uitjes op de veel geraadpleegde uittips provincie pagina's te plaatsen. Aanmelding via info@uitidee.nl met max. 10 regels tekst een foto (geschaald naar 500 x 331 pixels) en een web link naar eigen pagina van het uitje.
  • Link naar jouw website vanaf de de eigen Uitidee.nl pagina maar ook van onze populaire linkpagina.
  • Bovenstaande biedt dus ook de mogelijkheid om meerdere tijdelijke uitjes/evenementen (max 3) tegelijkertijd te plaatsen.  Een uitstekende optie voor bv. evenementen- em mediabureaus!

Prijs slechts € 35,00 per jaar (ex BTW) 

Ook voor commerciële blogs en/of artikelen hanteren wij bovenstaand tarief als vaste jaarvermelding mits het artikel en de uitgaande links gerelateerd zijn aan uitjes en evenementen.  
 
Een banner of andere vorm van advertentie plaatsen op Uitidee.nl ? In overleg ook mogelijk mits het hier gaat om uitjes/evenementen gerelateerde content. Tarieven afhankelijk van plaats, hoeveelheid en afmetingen.    

Mail ons voor meer details of voor een vermelding op maat: info@uitidee.nl  

** exclusief BTW


Vul dit formulier in om een abonnement af te sluiten