Uittips Zeeland


Zoek je een leuk restaurant met een aantrekkelijke prijs voor een lunch of diner ? Of een voordelig sauna arrangement, een workshop, cursus, entreeticket of zoek nog een uitidee voor een andere leuke deal ?

Je vindt het op de lokale pagina's van Social Deal. Dagelijks nieuwe deals in jouw omgeving. 


26e Open Weekend Struisvogelboerderij Monnikenwerve te Sluis
van 27 tot en met 29 mei

STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE

Tijdens het Pinksterweekend, 27, 28 en 29 mei organiseert Struisvogelboerderij Monnikenwerve aan de Hogeweg te Sluis traditiegetrouw een Open Weekend. Tijdens deze feestelijke dagen zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur, toegang en rondleidingen zijn zoals gebruikelijk tijdens dit feestelijke weekend gratis. Susanne en Floris begonnen in 1997 met het houden van deze imposante loopvogels, maar vanzelfsprekend is er in 26 jaar veel veranderd op Monnikenwerve. De eerste editie van het Open Weekend tijdens de Pinksterdagen van 1998 was echter een belangrijk moment in de opbouwfase van het bedrijf. De belangstelling was overweldigend met als gevolg dat het de aanzet werd tot een heuse traditie. Jaarlijks wisten er steeds enkele duizenden bezoekers de weg naar Monnikenwerve te vinden met Pinksteren, de verwachtingen voor de editie van 2023 zijn dan ook hoog gespannen. Er is voldoende parkeergelegenheid en het bedrijf is prima te bezoeken voor mindervaliden. Honden zijn toegelaten, mits aangelijnd.

Dat de Struisvogelboerderij probeert de gasten een fijne dag te bezorgen is ook de bezoekers niet ontgaan. Door de ANWB werden we in 2022 voor het eerst genomineerd bij de tien “Leukste Uitjes van Zeeland”. Dat was op zich al een grote verrassing, maar tijdens de daadwerkelijke prijsuitreiking bleek plots dat we zelfs de Zilveren Award 2023 hebben gewonnen! “Als kleine attractie zijn we enorm trots op deze onderscheiding, we stellen dan ook alles in het werk om deze award waar te maken!” aldus Susanne en Floris.
U vindt Struisvogelboerderij Monnikenwerve op het volgende adres:

Struisvogelboerderij Monnikenwerve
Hogeweg 1
4524 KG Sluis (tussen Sluis en Aardenburg richting Heille)
Tel. +31 (0)117-492131
www.destruisvogel.nl
destruisvogel2@gmail.com
WANNEER:
27, 28 en 29 mei 2023 van 10.00-18.00 uur.
www.destruisvogel.nl