Tentoonstelling & Expositie


Kunst En Natuur In Dialoog in de Beeldentuin van Hugo Voeten te Geel België

Boek nu tickets voor een cultureel bezoek in openlucht!

In de 15 hectare grote private Beeldentuin Hugo Voeten in Geel staan honderden werken van tientallen kunstenaars opgesteld. Ze gaan een speciale dialoog met de natuur en het landschap aan. De tuin omvat verschillende zones met een andere sfeer waaronder een ontwerp van Jacques Wirtz en Erik Dhont. Ondernemer Hugo Voeten (1940–2017) gaf er zijn eigen toets aan. Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn collectie omvat parels uit de moderne en hedendaagse kunst.

Elke woensdag en elke eerste zondag van de maand is een bezoek aan Beeldentuin Hugo Voeten mogelijk. Op de eerste zondag kan je ook aansluiten bij een instaprondleiding. Reservatie op voorhand is verplicht via collectionhugovoeten.simplybook.it. Heel graag tot snel!


Expositie Onderstroom van 11 maart tot en met 23 april te Urmond (Limburg)

Expositie van kunstwerken van René Korten en Caren van Herwaarden. Een intrigerende combinatie van poëtisch abstracte en indringende figuratieve kunst. Caren van Herwaarden maakt aquarellen, tekeningen, collages en beelden waarin het streven en falen van het menselijk handelen centraal staat. René Korten maakt schilderijen en werken op papier die de complexiteit van de wereld weerspiegelen. Zie www.galeriejoli.nl


OUT OF OFFICE tentoonstelling van 10 februari tot 10 april te Utrecht

Onze agenda's zijn overvol, ons werk definieert wie we zijn en uitputting ligt voortdurend op de loer. De uitwassen van de huidige door technologie gedreven werkcultuur komen niemand onbekend voor. Efficiëntie is de norm geworden en permanente beschikbaarheid een vanzelfsprekendheid. Van 10 februari t/m 10 april 2023 presenteert IMPAKT Out of Office: een tentoonstelling die onze uitputtende obsessie met productiviteit zichtbaar maakt en ter discussie stelt. Hoe kunnen we ruimte creëren om op adem te komen?