Home » Uitjes zoeken op thema » Evenementen » Sportevenement

Sportevenement


Zoek jij toeschouwers en bezoekers voor jouw sportevenement? 
Plaats dan hier gratis jouw sportevenement 

Alkmaar City Run by night 25 mei

Alkmaar City Run by night op 25 mei (Noord-Holland)

De avond voor Hemelvaartsdag staat dit jaar weer volop in het teken van Run & Swing in het centrum van Alkmaar. De 8e editie vindt plaats op 25 mei. Doe mee aan de 5 of 10 km, de Business Run of de Rollebol Kids Run door het gezellige centrum van Alkmaar.

Het parcours loopt door sfeervolle straten en over gezellige horecapleinen. De bewoners en toeschouwers langs het parcours maken er ieder jaar weer een feestje van en verhogen de sfeer door de straten aan te kleden met slingers, lichtitems en extra muziek.

Tijdens de Alkmaar City Run by night kun je na afloop van het evenement een feestje vieren in Alkmaar. Diverse horeca zorgen dat er een te gek feest georganiseerd wordt. Leuke DJ’s en bands zullen in de horeca staan om jullie te voorzien van goede dansmuziek. Op een steenworp afstand van de finish bij de Grote Sint Laurenskerk vindt in Grand Cafe Klunder ook dit jaar het officiële Blarenbal plaats. Henk Naber en DJ Robbie zorgen ervoor dat alle vermoeide voetjes nog een keer van de vloer gaan. In Stadskaffee Laurens kan er gedanst worden op de plaatjes van Rene Verkerk. Verder is het ook dit jaar gezellig naborrelen bij Bar Restaurant Hofman.

Langs het parcours staan er op diverse locaties entertainment om het evenement een Run & Swing uitstraling te geven. Ook zal er gebruikt gemaakt worden van diverse Cheeringzones, waar toeschouwers samen kunnen komen om deelnemers aan te moedigen.

International Martial Arts Hall of Fame World Seminar
op 28 mei te Tiel (Gelderland)

Uniek! Mis dit niet, meld je snel aan!
World Martial Arts seminar op 28 mei 2022 te Tiel We zijn erg trots en vereerd te kunnen mededelen dat er weer meer dan 35 (Groot) Meesters en (Europees en Wereld) kampioenen van over de hele wereld in vele Martial arts komen lesgeven! Totaal 45 workshops op 9 velden en als toegift op het eind Martial arts demo’s. Open voor alle martial Arts, ongeacht ervaring! Met je aanwezigheid sponsor je ook een goed doel Cliniclowns!


He Yong Gan Cup Kampioenschap voor Chinese Vechtsport
op 2 juli te Apeldoorn (Gelderland)

De wedstrijden op de He Yong Gan Cup zijn Open Nederlandse Kampioenschappen voor de Chinese Vechtsporten. Stijlen als Shaolin Kungfu, Zuidelijke Chinese vechtsport - stijlen, Sanda, Tai Chi Chuan, Pushing hands nemen het tegen elkaar op middels een sportieve competitie. Meld je aan!