Sauna, wellness en beauty

Wat dacht je van onderstaande voordelige sauna, wellness en beauty deals ? 

 

 

Rust, luxe en pure ontspanning. Laat je verwennen met een wellness arrangement maar dan wel voor een leuk prijsje. Bekijk de aanbiedingen van Tripper.


Maak kennis met BLUE. Dé wellness, spa- & beautylocaties van Fletcher Hotels.  Alle locaties zijn uniek in haar soort, maar wat je overal mag verwachten is persoonlijke aandacht, rust en gastvrijheid. Er zijn zeven vestigingen. 4 exclusieve resorts en 3 kleinschaligere locaties. Alle BLUE locaties zijn gelegen in een Fletcher hotel waardoor je gemakkelijk jouw dagje wellness kunt verlengen naar een wellness weekend.

De winter is in volle gang en dat betekent dat het de ideale tijd is om naar de sauna te gaan. Buiten is het donker en koud, maar bij BLUE Wellness beleef je een warm en knus seizoen. Speciaal voor deze periode van het jaar hebben wij een voordelige actie: de BLUE Winteractie. Met deze actie kun je maar liefst 3 keer voordelig genieten bij een van onze acht wellness- en spalocaties. Maak van de winter een hartverwarmend feest!


Een dagje sauna ? Manicure of Pedicure bij jou om de hoek ? Of gewoon een heerlijke massage ?  SpaOnline.com is in 4 jaar tijd uitgegroeid naar de grootste online boekings website voor sauna's in Nederland en België. Bijvoorbeeld voor de Wellnessboot, Spa Zuiver, Thermen Bussloo, Thermen Holiday Schiedam, Thermen Zuidwolde, Thermae 2000 en meer! 


Thermae 2000 : het bekende wellnessresort gelegen in Valkenburg aan de Geul in Nederland. Het biedt een verscheidenheid aan thermale baden, sauna's en andere wellnessfaciliteiten. Op de top van de Cauberg waar alles samenkomt: de kracht van het water, de rust en de ruimte van de natuur, de eeuwenoude piramides en Limburgse gastvrijheid. Ervaar het prachtige Zuid-Limburg, rust en ontspanning op luxueuze wijze