Activiteitenlocatie


Actief bezig zijn met "voor ieder wat wils" ? Er zijn genoeg locaties dichtbij huis met verschillende leuke activiteiten die je vanuit één plek kunt doen. Na afloop is er dan altijd nog iets lekkers te eten en te drinken of zelfs nog een feestje te vieren.  

Het Schwarzwald in Rijssen Twente (Overijssel) 

Het Schwarzwald in Twente ligt in de bossen tussen Holten en Markelo. Je kunt er uitstekend terecht voor je bedrijfsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest en je kunt er zelfs trouwen. De locatie is heel veelzijdig door een enorme keuze aan activiteiten als , kookworkshops, buggy-, scooter-, segway-, solex-, en keverrijden, escaperoom, paintballen, karten en nog veel meer. Tevens allerlei soorten themafeesten mogelijk.
Het Schwarzwald is een heerlijke feestlocatie geschikt voor iedere gelegenheid. De grote zaal kent een capaciteit van 300 plaatsen welke in die afzonderlijke zalen is op te splitsen.

Kortom, als je het over een activiteitenlocatie hebt, dan is dit er wel gelijk ééntje van formaat!   


Scooter rijden 

Ga er lekker op uit in de buitenlucht met jouw bedrijf. Het Schwarzwald zet een leuk programma voor je in elkaar.

Heerlijk scooter rijden.

Boek nu een spraakmakende retro-scooter tour in Twente
inclusief verzekering en volle tank brandstof.
1 uur = 25,- p.p.     –     2 uur = 35,- p.p.
3 uur = 45,- p.p.     

De Twentse natuur is de ideale streek om met een gezamenlijke scooter tocht te verkennen. Het startpunt van de tour is bij Het Schwarzwald, gelegen op een van de groenste plaatsen van Overijssel. Je krijgt een unieke route en duidelijke uitleg hoe u deze het beste kunt rijden. Rij in de omgeving van de prachtige Schwarzwalder bossen en snuif de gezonde Twentse buitenlucht op. Wedden dat je na afloop helemaal ontspannen bent?

Het boeken van de retro scooter tour is bij Het Schwarzwald bijzonder gemakkelijk. Dit arrangement is al te boeken vanaf €25,- per persoon en is geschikt voor 1 tot 250 personen. Erg geschikt dus voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes en als activiteit om met je vrienden te doen!