Met auto motor scooter


Vrijheid, blijheid met de auto, motor of scooter.

In deze rubriek vind je inspiratie voor mooie tochten met de auto, motor of scooter.
Je kunt er voor kiezen om in een mooi stuk natuur te rijden maar er zijn ook leuke routes langs steden. Denk dan ook eens aan de steden die nog niet zo druk en bekend zijn zoals Friese havensteden. Hieronder staan een aantal websites vermeld waar je deze routes kunt vinden.

Heb je in Nederland alles al gezien? We kunnen het ons nauwelijks voorstellen maar dan is een route in de grensstreek met Duitsland vast een leuk Uitidee.

Natuurlijk staan er niet alleen verwijzingen naar autoroutes maar ook tochten met de scooter en motor. Organiseer jij een (puzzel) tocht en wil je jouw doelgroep bereiken ? Ga dan naar onze pagina uittip aanmelden plaats het gratis op Uitidee.nl!  

Uitidee tip: Voordat je een leuke tocht te maken is dat een mooi moment om nog eens naar je autoverzekering te kijken. Ben je van plan vaker autotochten maken en misschien nog naar het buitenland ? Past deze dan nog bij je huidige situatie en kan het misschien nog voordeliger? Het loont de moeite om goed te vergelijken want met een besparing heb je tenslotte meer te besteden om er heerlijk op uit te gaan.    

De ANWB heeft de 15 populairste toeristische autoroutes geactualiseerd en opnieuw beschreven. Klik op een route op de kaart en print de routebeschrijving en routekaart uit. Naast de beschreven routes zijn er nog 4 ANWB-autoroutes bewegwijzerd: de Mergellandroute (Limburg), de Sagenlandroute, de Sallandroute en de Hamalandroute (alle drie in Overijssel)


Iedereen vindt het leuk om een recreatieve of informatieve tocht te maken. Maar wat zijn nu de leuke paden om te volgen, of wat zijn de interessante plekjes or routes die bij jouw smaak passen...

RouteYou laat je toe om prachtige recreatieve routes te zoeken (meer dan
4 000 000!) of er zelf een te plannen. Maar dan niet via de kortste weg, maar ook via de mooiste en interessante plaatsen.