Home » Uittips » Uittips België

Uittips België


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Geniet van een dagje met de bus naar
Antwerpen, Brussel of Brugge vanaf € 29,95

Bezoek 1 dag de Belgische stad Antwerpen, Brussel of Brugge en bewonder de beroemde bezienswaardigheden, geniet van heerlijke Belgische lekkernijen en ga heerlijk shoppen! Vervoer per luxe touringcar.


Op UiTinVlaanderen.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

De site bereikt dagelijks duizenden actieve Vlamingen en brengt een geïnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod. Hij geldt als hét startpunt voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is.


Mountainbiken in de Ardennen op een mooi parcours
inclusief huur van een mountainbike voor € 12,50.

 

  • Ontdek de gave mountainbike routes
  • Geldig voor een halve dag
  • Helemaal coronaproof!

 

Of je nu fietservaring hebt of niet. Een gave mountainbike route door de Ardennen is een echte aanrader! Na een korte uitleg kun je zelf de prachtige bospaden ontdekken.


Pakawi Park met 26% korting

  • Een leuk dagje uit wat weer mag!
  • Kinderen t/m 2 jaar gratis toegang
  • Tickets geldig t/m 31 juli 2022

 

Beleef de dieren zoals nergens anders! Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dag dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Kom een kijkje nemen en beleef het allemaal echt!