Home » Uittips » Uittips België

Uittips België


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Expositie digital fine Art in het NH hotel te Gent (vanaf half mei 2021) 

Ben Christiani is een fotograaf die van een basis foto een digital fine Art werk maakt. 

Bijvoorbeeld het werk van de paprika. De basis foto is een studio opname van paprika's die hij via de computer verander in digital fine Art. 

In deze expositie hangen ongeveer 40 werken. 


Op UiTinVlaanderen.be kan je terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

De site bereikt dagelijks duizenden actieve Vlamingen en brengt een geïnteresseerd publiek rechtstreeks in contact met het brede cultuur- en UiTaanbod. Hij geldt als hét startpunt voor wie wil weten wat er waar wanneer te doen is.


Mountainbiken in de Ardennen op een mooi parcours
inclusief huur van een mountainbike voor € 12,50.

 

  • Ontdek de gave mountainbike routes
  • Geldig voor een halve dag
  • Helemaal coronaproof!

 

Of je nu fietservaring hebt of niet. Een gave mountainbike route door de Ardennen is een echte aanrader! Na een korte uitleg kun je zelf de prachtige bospaden ontdekken.


Forest Art Fair Westmalle op 10 juli

Houdt u van kunst, creativiteit, natuur en het verfijnde leven? Dan bent u hier op het juiste adres. Een gesmolten diversiteit van culturele activiteiten en luxe objecten vindt u in dit prachtige park te Westmalle, België.