Uittips Limburg
Pannenkoekencruise op 11 december en 9 april vanuit Maastricht

Leuk voor het hele gezin; onbeperkt pannenkoeken eten vanaf een buffet. De pannenkoeken kunt u zelf, naar eigen wens, garneren met onder andere spek, fruit, warme kersen en ijs. Tijdens de boottocht vaart de boot over de Maas, langs het centrum van Maastricht en omgeving.


Boottocht Maastricht-Luik v.v. op  en 4 december en 22 januari

Een gezellige dagtocht over de Maas en het Albertkanaal, naar de boeiende stad Luik. Op de heen- en terugweg passeert de boot de bekende sluis van Ternaaien met een verval van maar liefst 15 meter. Omstreeks 12.30 uur arriveert de boot in Luik en heeft u tijd voor een bezoek aan de stad. Op zondag is er "La Batte"; de oudste en bekende Luikse markt. Om 15.00 uur vaart de boot weer terug naar Maastricht.

https://www.stiphout.nl/boottochten/maastricht-luik-vvBrunchcruise vanuit Maastricht 11 december

Een gezellige cruise over de Maas. U heeft direct het zondagsgevoel te pakken wanneer u geniet van een uitgebreid brunchbuffet met onder andere roerei, gebakken spek, American pancakes, gerookte vissoorten, diverse vlees- en kaassoorten, salades, broodsoorten en diverse zoetigheden. Koffie, thee en melk zijn tijdens de tocht inbegrepen.


Eynder Pieck Festeyn te Nederweert-Eind (Limburg) 17 en 18 december

In het weekend 17 en 18 december 2022 vindt het Eynder Pieck Festeyn plaats, een uniek kerstevenement in Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind.
Wil je genieten van een bijzonder gevarieerde kerstsfeer in een prachtig versierd openluchtmuseum met oude ambachten, taferelen van Anton Pieck en diverse voorstellingen? Of wil je er gewoon even lekker op uit onder het genot van een hapje en drankje, wat struinen over de kerstmarkt en genieten van het straattheater en de muziek die overal klinkt? Dan is het Eynder Pieck Festeyn echt iets voor jou. Tijdens dit evenement wordt Eynderhoof omgetoverd tot een Anton Pieckdorp met activiteiten voor jong en oud.
Kijk op www.eynderpieckfesteyn.nl voor meer informatie.