Home » Uittips » Uittips Limburg

Uittips Limburg


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Brocante markt Venlo (Limburg) op 28 april

Van april t/m november organiseert TheJo's Tijdloos uit Maasbree, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat 'De Vleesstraat' en op steenworpafstand van winkelcentrum 'De Maasboulevard'.

Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek. Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek- en brocante markt.
Omdat we 2017 en 2018 heel succesvol hebben ervaren, gaat TheJo's Tijdloos in 2019 weer gezellig verder met het organiseren van de antiek- brocante markt in Venlo, die te boek staat als "de gezelligste markt van Venlo!"

Er is plaats voor een kleine 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter heeft. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

Het publiek geniet niet alleen van een steeds wisselend aanbod, maar ook een van hoge kwaliteit brocante. Hier word ook op toegezien door de organisatie. Brocante en vintage, een stijl die helemaal past in de huidige woontrend. Items met een verhaal, items met een sleetse en doorleefde patinalaag, waarvan het verhaal er achter nog te lezen is. Items waarvan je er zeker enkele van in je interieur wil hebben voor de persoonlijke touch. Items die uniek zijn. Items die niet van de lopende band afglijden en die je buurman ook in huis heeft staan! Items die al vele generaties mee zijn gegaan en waarvan de volgende generatie ook nog kan genieten.

De brocanteurs gaan er voor dag en dauw voor op pad naar Frankrijk, België, Engeland en Oostbloklanden en vinden daar dan juist die pareltjes die ze dan meenemen naar de brocante markt in Venlo!
De entree is gratis! Bezoek de Facebookpagina