Home » Uittips » Uittips Limburg

Uittips LimburgMet een E-chopper toeren op de grens van Limburg en Noord-Brabant

Op de E-chopper toer je heerlijk rustig door velden en door de bossen. Je rijdt relaxt langs de mooie gebieden op de grens met Limburg en Brabant. Op onze chopper met dubbele accu rijd je makkelijk 70 a 80 km, hiermee maak je de dag vol.

Tijdens de toertocht, die 2 of 3 uur duurt door de mooie omgeving van Merselo en Overloon, je rijdt langs karakteristieke boerderijen en dorpjes. Halverwege de tocht die wij voor u hebben uitgezet kunt u een stop maken en genieten van bijvoorbeeld een heerlijke ijs of iets te drinken. Liever zelf een route bepalen? Dat kan natuurlijk ook!

Onze E-choppers zijn uitermate geschikt om 2 personen te vervoeren.
Nog nooit scooter gereden? Geen enkel probleem, na een duidelijke uitleg rijdt u een rondje over ons binnenplein en kunt daarna gerust de omgeving gaan verkennen. De scooter zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Een leuk uitje!

Uitermate geschikt voor een gezellige familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag of bedrijfsuitje!Open Atelier&Tuin SPRING-LEVEND met GLAS
 26 juni en 28 augustus te Wessem (Limburg)

Glasexpositie in atelier en tuin op Zondag 26 juni en 28 augustus van 11.00 - 16.30 uur. Glasobjecten gecombineerd met andere materialen voor binnen en buiten. Je bent van harte welkom op Molenweg 12 in Wessem. Entree gratis. Honden geen toegang. Voor meer informatie: www.dianhornstraglasobjecten.nl


Zaterdag 2 juli

Festival Conincx Pop te Elsloo

Conincx Pop, Popmuziek aan de oever van de Maas
Het festival vindt doorgaans plaats op de 1e zaterdag van juli, is gratis toegankelijk en wordt gehouden in Elsloo (gemeente Stein). De allereerste editie vond plaats in 1983!
De line up bestaat steevast uit bands die niet op elk festival te zien zijn. We kiezen voor popmuziek in de breedste zin van het woord, elke muziekstijl kan aan bod komen! Ook bieden wij een podium aan lokaal talent.
De unieke locatie van het festivalterrein is een stukje weiland waar het Julianakanaal en de Maas het kortst naast elkaar liggen. Het vrije zicht op de Maas en de ondergaande zon in de avonduren maken deze plek extra bijzonder. Gedurende de festival dag vinden zo’n 3000 muziekliefhebbers de weg naar ons festival.

https://conincxpop.nl/