Home » Uittips » Uittips Limburg

Uittips Limburg


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Familiepark Mondo Verde met korting

 

  • Onbeperkt eten & drinken
  • Dieren, attracties en mooie tuinen
  • Geldig t/m 31 dec. 2020

 

Een all-inclusive dagje uit met de hele familie? Ontdek in Mondo Verde 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties. Inclusief onbeperkt eten en drinken!


Kom naar Attractiepark Toverland te Sevenum (Limburg) op 2 en 3 november. Dit weekend extra voordelig en inclusief gratis parkeren!

Speciaal voor jou is Attractiepark Toverland het weekend van 2 en 3 november extra voordelig te bezoeken! Ontdek tijdens dit weekend de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de sensationele nieuwe achtbaan Fēnix? Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.


Entreeticket Kinderstad Heerlen met korting

 

  • Plezier voor jong en oud
  • Met spiksplinternieuwe achtbaan
  • Geldig t/m 31 december 2020

 

Achtbanen, draaimolens, glijbanen, botsauto's, trampolines, klauterkasteel, klimvulkaan én een wildwaterbaan. Het is er allemaal in Kinderstad Heerlen. Kom jij ook?