Uittips LimburgBrunchcruise vanuit Maastricht 7 en 21 juli

Een gezellige cruise over de Maas. U heeft direct het zondagsgevoel te pakken wanneer u geniet van een uitgebreid brunchbuffet met onder andere roerei, gebakken spek, American pancakes, gerookte vissoorten, diverse vlees- en kaassoorten, salades, broodsoorten en diverse zoetigheden. Koffie, thee en melk zijn tijdens de tocht inbegrepen.


Boottocht Maastricht-Luik v.v. op  
 iedere donderdag en zondag in juni en juli

Een gezellige dagtocht over de Maas en het Albertkanaal, naar de boeiende stad Luik. Op de heen- en terugweg passeert de boot de bekende sluis van Ternaaien met een verval van maar liefst 15 meter. Omstreeks 12.30 uur arriveert de boot in Luik en heeft u tijd voor een bezoek aan de stad. Op zondag is er "La Batte"; de oudste en bekende Luikse markt. Om 15.00 uur vaart de boot weer terug naar Maastricht.

https://www.stiphout.nl/boottochten/maastricht-luik-vv


Ga naar één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa; Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg. Een belevenis voor jong en oud!Boekenmarkt HVR op 22 en 23 juni + 29 en 30 juni te Poesterholt

De laatste 2 weekenden van juni organiseert de Heemkundevereniging Roerstreek haar jaarlijkse boekenmarkt. 2 x Twee dagen een grote keuze aan tweedehands-boeken voor aantrekkelijke prijzen! Natuurlijk heel veel romans van Nederlandse en buitenlandse schrijvers. Boeken van gerenommeerde schrijvers in diverse talen maar ook een leuke chicklit. Recent verschenen boeken maar ook juweeltjes uit het verleden. Veel kinder- en jeugdboeken en boeken over geschiedenis, fotografie, naslagwerken, religie, tuin en natuur, kunst en architectuur, Limburgensia, muziek enz. té veel categorieën om op te noemen.

Maar niet alleen boeken ook CD's, DVD's, LP's en spelletjes.

Kortom voor elk wat wils.

Een unieke kans om nét dat ene exemplaar te scoren waar u al zo lang naar op zoek bent. Of gewoon een leuk boek om mee te nemen voor de vakantie of voor thuis. Kom gezellig snuffelen.
https://roerstreekmuseum.nl

 


 

 

 

Van Rock tot Blues aan de Kloes op 29 juni te Geleen

Van Rock tot Blues bied u 5 verschillende bands die voor u op een gratis toegankelijk evenement optreden.

www.roumenme.nl

 


Brocante op Landgoed Frymerson in Sint Odiliënberg op 6 en 7 juli

Beleef Limburg op z'n mooist

In het hart van Limburg schittert een lommerrijk landgoed in volle glorie.
In deze hoedanigheid vormt Brocante op Kasteel Frymerson een heerlijke groene oase om inspiratie op te doen voor binnen en buiten.
Een groot aantal standhouders zullen je verrassen voor het kasteel in het sfeervolle park

Vier de zomer en kom heerlijk snuffelen tussen brocante uit Frankrijk en België, van stoer tot sober, van industrieel tot romantisch, en Engels antiek.
Je vindt hier de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden, stukken met een verhaal, waar een liefdevolle presentatie op de voorgrond staat.
Tevens vind je er tuinartikelen, woonaccessoires enz.

Er is een heerlijk terras/Tiendschuur om te ontspannen en te genieten van verse koffie en diverse lekkernijen.

Graag tot ziens

Openingstijden 6 en 7 juli van 10:00:16:30

Entree: € 5,-
Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis

Adres:

Landgoed Frymerson
Frymerson 1
6077 NS Sint Odiliënberg

Info: www.heerenlandenevents.nl