Beurs


Bezoek een beurs van je favoriete vak of hobby, bekijk alle nieuwtjes maak contacten en doe inspiratie op. 

Entreeticket met korting voor de Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy van 25 tot en met 27 november

Bezoek hét woon en lifestyle event Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy van 25 t/m 27 november 2022. Dompel je onder in een wereld van luxe en stijl. Mis het niet!

  • Entreeticket Excellent Woonbeurs (t.w.v. €25)
  • 14.000 m2 vol wooninspiratie in Rotterdam Ahoy!
  • Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur 
  • Ideale plek om te oriënteren en te laten inspireren door toonaangevende architecten en tentoonstellingen
  • Het perfecte uitje voor de echte interieur en architectuur liefhebber

Negenmaandenbeurs RAI

Negenmaandenbeurs van 15 tot en met 18 februari RAI Amsterdam  

Van 15 t/m 18 februari 2023 vindt de Negenmaandenbeurs weer plaats in RAI Amsterdam: hét evenement voor (aanstaande) ouders. Shop jouw complete babyuitzet, bekijk de nieuwste snufjes, babykamer inspiratie, must-haves voor jou en je baby, styling tips, de liefste outfits, alle merken kinderwagens, advies van experts en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op www.negenmaandenbeurs.nl.

Facebookpagina Negenmaandenbeurs


Huishoudbeurs RAI Amsterdam 18 tot en met 24 februari

Van 18 t/m 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs! Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers en koken als een pro? Of misschien wil je eindelijk eens ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties nu eigenlijk werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Check, want ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard heel veel entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door gadgets en nieuwe producten.

Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Openingstijden

Het evenement is elke dag geopend van 11.00 - 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. De deuren gaan open om 10.00 uur.


Voor meer informatie over de ticketverkoop, bezoek onze website.

Facebookpagina van de huishoudbeurs