Home » Uittips » Uittips Duitsland

Uittips Duitsland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


BROCANTE OP KLOOSTER GRAEFENTHAL 2020

 

Op 11 juli  en 12  juli 2020 presenteert Heerenlanden Events "Brocante am Kloster-Graefenthal, Coronaproof.

Ruim 30 deelnemers zullen dit prachtige landgoed, omtoveren tot een unieke en sfeervolle Brocante wereld.
Je vind de mooiste schatten en vondsten uit o.a. België, Frankrijk en Engeland, van stoer tot industrieel en van sober tot romantisch.
Kom snuffelen en struinen tussen de mooiste schatten en vondsten en geniet op het gezellige terras van Kloster Graefenthal van verse koffie, lunch en diverse lekkernijen.

Openingstijden:
zaterdag 11 juli:  10:00-17:00
zondag    12 juli:  10:00-17:00

Entree: € 4,00
Kinderen tot 12 jaar gratis.
Parkeren gratis

Klooster Graefenthal is een authentiek middeleeuws landgoed met een prachtig klooster.
Klooster Graefenthal is een prachtig gerestaureerd 13de-eeuws klooster in de gemeente Goch, ongeveer 5 km van de Nederlandse grens en aan een mooi meer in het "Reichswald"
Omdat het klooster binnen een netwerk van fietspaden en wandelpaden ligt is het een leuke bestemming voor een weekendje fietsen of wandelen langs de grens
.

Graag tot ziens.

 


Tickets Movie Park Germany met 33% korting

 

Ontmoet je favoriete animatiehelden bij attractiepark Movie Park Germany

Geniet van meer dan 40 attracties en shows in Duitslands grootste film- en attractiepark. Ontmoet al je favoriete animatiehelden en ga met ze op avontuur!