Dierentuin


Beekse Bergen Hilvarenbeek Brabant

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.


Kom naar het Dolfinarium Harderwijk voor een leuk maar ook leerzaam dagje weg !

  • Verschillende voorstellingen per dag
  • 8 diersoorten
  • Diverse speeltuinen
  • Kenniscentrum zodat je er wat van opsteekt
  • Leuke souvenirs in de winkel
  • Hapje en drankje 
  • Waterpret
  • Spelen en doen met de dieren

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij in winterse sferen.
Sta oog in oog met springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen. Duik diep mee naar de zeebodem en beleef de nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica. In deze indrukwekkende voorstelling leren klanten meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én worden klanten bewust van al hun bedreigingen!

Met 8 verschillende voorstellingen, 4 speeltuinen en bij mooi weer vanaf het voorjaar de waterglijbanen van Waterpret met waterplezier voor jong & oud, wordt het een spetterende dag voor het hele gezin.


Ouwehands Dierenpark is een populaire dierentuin gelegen in Rhenen. Het is één van de oudste en grootste dierentuinen in het land. De dierentuin herbergt een grote verscheidenheid aan diersoorten van over de hele wereld.

Ouwehands Dierenpark biedt bezoekers de mogelijkheid om dieren te observeren en te leren kennen via tentoonstellingen en interactieve ervaringen.

Enkele van de belangrijkste attracties zijn de Chinese reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen, die in 2017 in de dierentuin arriveerden en wonen in een speciaal ontworpen verblijf genaamd Pandasia. De dierentuin heeft ook andere secties gewijd aan verschillende regio's en habitats, zoals het Gorilla Adventure, het Berenbos en de Afrikaanse Savanne.