Outdoor actief

Beleef je avontuur met bijvoorbeeld buggyrijden, boogschieten, tokkelen, lasergamen, paintballen en karten en kom thuis met een verhaal.

 

 

De Kartfabrique in Utrecht is open! Klanten kunnen eindelijk weer komen karten. 

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kun je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.


Winterchallenge offroad buggytour

Wanneer je denkt dat je een buggytour alleen kunt boeken bij mooi zomerweer, dan heeft Het Schwarzwald een verrassing voor je in petto.

Bij ons kun je ook in de wintermaanden offroad buggy rijden. Om je te beschermen tegen de winterkou stellen wij speciale thermo-overalls gratis beschikbaar waarmee je elke temperatuur kunt trotseren.

Ervaar de spannende sensatie van een offroad buggytour door het winterse landschap van het Hollandse Schwarzwald.

Ben je in de wintermaanden op zoek naar een toffe activiteit voor een familie uitje, personeelsfeest of vrijgezellenparty voeg dan deze winterchallenge buggytour aan je arrangement toe.

Cross in dit coole vervoersmiddel kriskras over bospaadjes en zandweggetjes.

Als je wilt krijg je in deze tijden van Corona van ons een mondkapje voor ultieme bescherming.

Boek nu deze avontuurlijke buggytour bij Het Schwarzwald in Rijssen.