Outdoor actief

Beleef je outdoor avontuur met bijvoorbeeld buggyrijden, boogschieten, tokkelen, paintballen en een outdoor escape spel. Kom thuis met de verhalen die jij hebt meegemaakt.

Stap met je team in een spannend verhaal vol raadsels terwijl je de mooie plekken van de stad leert kennen. Dat is Outdoor Escape!

Een Outside Escape is een automatisch geleide tour door een stad, een museum of andere locatie. Samen met je team los je de raadsels op terwijl je door het verhaal wordt geleid. Elke stad heeft een uniek verhaal en eigen raadsels. Een Outside Escape stimuleert je om goed rond te kijken. Jullie krijgen alle informatie via de mobiele telefoon: route, verhaal, raadsels, hints en oplossingen. Je kunt starten wanneer je zelf wilt.


Winterchallenge offroad buggytour

Wanneer je denkt dat je een buggytour alleen kunt boeken bij mooi zomerweer, dan heeft Het Schwarzwald een verrassing voor je in petto.

Bij ons kun je ook in de wintermaanden offroad buggy rijden. Om je te beschermen tegen de winterkou stellen wij speciale thermo-overalls gratis beschikbaar waarmee je elke temperatuur kunt trotseren.

Ervaar de spannende sensatie van een offroad buggytour door het winterse landschap van het Hollandse Schwarzwald.

Ben je in de wintermaanden op zoek naar een toffe activiteit voor een familie uitje, personeelsfeest of vrijgezellenparty voeg dan deze winterchallenge buggytour aan je arrangement toe.

Cross in dit coole vervoersmiddel kriskras over bospaadjes en zandweggetjes.

Als je wilt krijg je in deze tijden van Corona van ons een mondkapje voor ultieme bescherming.

Boek nu deze avontuurlijke buggytour bij Het Schwarzwald in Rijssen.