Home » Over Uitidee.nl

Over Uitidee.nl


Welkom op de website van Uitidee.nl. Wil je meer bezoekers op jouw uitje of evenement ? Promoot het dan gratis op onze website!  

Uitidee.nl is een non-profit social media platform voor het delen van uitjes en evenementen. Ter dekking van onder andere de hosting- en redactie kosten, is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een vaste vermelding te plaatsen en staan er enkele aanbiedingen en advertenties van derden op de website vermeld.

ALTIJD WAT TE BELEVEN!

Uitidee.nl is een socialmedia platform met verwijzingen naar specialistische websites op het gebied van uitgaan en vrijetijdsbesteding. Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven hun tijdelijke uitjes en evenementen gratis plaatsen en hierdoor de bezoekers van Uitidee.nl inspiratie bieden voor een dagje of weekendje weg. 

Aanmelden
Aanmelden bij Uitidee.nl is gratis!* Elk MKB bedrijf in de recreatieve sector (met uitzondering van de rubriek ontspanning) mag zijn tijdelijke uitje/evenement gratis in een categorie plaatsen. Het is niet mogelijk om kosteloos vaste of meerdere uitjes tegelijkertijd te plaatsen.

Meerdere uitjes/evenementen of vaste vermeldingen zijn wel tegen een kleine bijdrage in hosting- en redactiekosten te plaatsen. Kijk daarvoor op "altijd op Uitidee" 

* zie voorwaarden Uitidee.nl

Vragen, opmerkingen of suggesties? Wij vernemen het graag! 
Met vriendelijke groet,

Team Uitidee.nl
onderdeel van Travelshop.nl