Over Uitidee.nl


Welkom op de website van Uitidee.nl. Wil je meer bezoekers op jouw uitje of evenement ? Promoot het dan gratis op onze website!  

Uitidee.nl is een non-profit social media platform voor het delen van uitjes en evenementen. Ter dekking van onder andere de hosting- en redactie kosten, is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een vaste vermelding te plaatsen en staan er enkele aanbiedingen en advertenties van derden op de website vermeld.

ALTIJD WAT TE BELEVEN!

Uitidee.nl is een socialmedia platform met verwijzingen naar specialistische websites op het gebied van uitgaan en vrijetijdsbesteding. Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven hun tijdelijke uitjes en evenementen gratis plaatsen en hierdoor de bezoekers van Uitidee.nl inspiratie bieden voor een dagje of weekendje weg. 

Aanmelden
Aanmelden bij Uitidee.nl is gratis!* Elk MKB bedrijf in de recreatieve sector (met uitzondering van de rubriek ontspanning) mag zijn tijdelijke uitje/evenement gratis in een categorie plaatsen. Het is niet mogelijk om kosteloos vaste of meerdere uitjes tegelijkertijd te plaatsen.

Meerdere uitjes/evenementen of vaste vermeldingen zijn wel tegen een kleine bijdrage in hosting- en redactiekosten te plaatsen. Kijk daarvoor op "altijd op Uitidee" 

* zie voorwaarden Uitidee.nl

Vragen, opmerkingen of suggesties? Wij vernemen het graag! 
Met vriendelijke groet,

Team Uitidee.nl
onderdeel van Travelshop.nl 

 

Belangrijke mededeling Uitidee.nl: Wij willen in 2020 sterk gaan uitbreiden maar willen en kunnen dit niet alleen doen. Daarom zoeken wij "local hero" provincie partners die op franchise/zelfstandige basis een provinciewebsite voor Uitidee.nl gaan runnen. Je betaalt een zeer overzienbare éénmalige bijdrage per jaar en daar lease je een Uitidee provincie website voor. Bijvoorbeeld Uitideezuidholland.nl. Je gaa taan de slag met de redactie en alle andere inspanningen maar ook de (reclame en verkoop) inkomsten uit de website zijn uiteraard dan ook voor jezelf. Natuurlijk moeten we er wel voor zorgen dat alle provincie websites eenzelfde indeling en uitstraling krijgen om duidelijk over te komen naar onze  bezoekers maar er is heel veel vrijheid om het zelf verder in te vullen. Uitidee.nl zal dan op termijn alleen landelijke evenementen publiceren zoals Open Monumentendag, Landelijke Fietsdag etc. Voor alle overige uitjes/evenementen zal de homepage van Uitidee.nl verwijzen naar de Uitidee provincie websites. Ook kunnen wij je helpen om het één en ander in te richten op jouw eigen Uitidee provincie website. Interesse of meer informatie? Wij zijn benieuwd naar jouw plannen. Mail snel naar info@uitidee.nl en start voor het voorjaar nog met een eigen website vol met uitjes/evenementen in jouw provincie en verdien aan de verkoop van advertenties en verkoop van uitjes!