Home » Uittips » Uittips Gelderland

Uittips Gelderland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Puur Hollands, The Outdoor Festival met 72% korting.
Tickets slechts 8,95

Puur Hollands is al meer dan 7 jaar een begrip en dit jaar wordt er voor de 3e keer een festival georganiseerd in ’t Goffertpark. Vorig jaar was het wederom enorm geslaagd en de 2019 editie wordt nog groter. De beste en gezelligste artiesten van Nederland staan op het podium, maar je kunt ook genieten van allerlei leuke eetkraampjes, verkoopstandjes, kermisattracties en andere activiteiten om dat echte festivalgevoel te beleven. Naast het hoofdpodium staat er ook een grote festivaltent welke wordt omgebouwd tot de grootste après ski- & feesttent van Nederland. Uiteraard komen hier ook deze editie weer de grootste knal-artiesten optreden, je waant je zo in de Oostenrijkse Alpen, maar dan in de zomer! Zet 25 augustus in de agenda en vier deze gezellige outdoor editie mee.

Main Stage

 1. Frans Bauer
 2. Tino Martin
 3. John West
 4. Django Wagner
 5. Alex
 6. Tim Douwsma
 7. Jeffrey Heesen

Apres Ski&feest Tent

 1. Zanger Kafke
 2. Buren van de Brandweer
 3. De Alpenzusjes
 4. Peer&Pijn
 5. Otto Wunderbar
 6. Otto Lagerfett
 7. Coenio
 8. Michelski

Het Land van Jan Klaassen met 35 % korting

Poppen, klim- en klautertoestellen, glijbanen, springkussens en nog veel meer vind je in pretpark Het Land van Jan Klaassen. Een waar speelparadijs voor kinderen. In pretpark Het Land van Jan Klaassen beleef je een compleet dagje weg. Vind rust op het terras met heerlijke broodjes, pannenkoeken, frietjes, ijsjes of een drankje. Een ideale gelegenheid voor een familiedag of kinderfeestje.


't Veluws Zandsculpturenfestijn Garderen (Gelderland) tot en met 2 november

Op ontdekkingsreis bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Vanaf 12 april is iedereen welkom bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Zowel buiten als binnen vind je tal van zandbeelden, die dit jaar allemaal in het teken staan van het thema 'REIS OM DE WERELD'. 

Enorme skyline 
Tijdens deze editie van 't Veluws Zandsculpturenfestijn ga je echt even op reis. Je boardingpass lever je in bij één van de stewardessen. Daarna loop je het vliegtuig in en een paar tellen later begint je 'Reis om de Wereld'. Bij het 'uitstappen' sta je direct al oog in oog met een enorme skyline met de meest bekende gebouwen ter wereld. En dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis! De imposante skyline is maar liefst 18 meter lang en op sommige plekken meer dan drie meter hoog. Alleen voor dit bouwwerk is al ruim 70.000 kilo zand gebruikt! 

Onderwaterwereld
Ook het leven onder water wordt uitgebeeld in zand. Je loopt een grot in waarbij het lijkt alsof je even onder water bent. Hier hoor je de zee ruisen en zorgen lichtprojecties voor een verrassend watereffect. Tijdens je reis door een wereld van zand, wordt je steeds weer blij verrast. Zo beland je in een stadje in het Wilde Westen waar cowboys de dienst uitmaken en... waar je even kunt bijkomen met een hapje en drankje. Uitgerust? Vervolg dan je weg naar buiten. Dacht je dat je dat je alles al had gezien, dan kom je bedrogen uit. Volg je de looproute, dan kom je in een enorme overdekte ruimte, waar ook nog eens heel veel te zien is. Van ruïnesteden tot Mount Rushmore, van het Chinese Nieuwjaar tot een strand met surfers. Ook levensechte zandbeelden van dieren, hierbij ook houten beelden van dieren die in Indonesië, speciaal voor het evenement, met de hand zijn gemaakt. 

Bijzonder dagje uit
Je hoeft je bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn in ieder geval geen moment te vervelen. Het evenement heeft dan ook de zilveren award 'Leukste uitje van Gelderland 2019' gewonnen, een verkiezing die de ANWB organiseert. 

Facebookpagina 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Openingstijden
't Veluws Zandsculpturenfestijn is van maandag t/m zaterdag.


(H)EERLIJKE HERFSTFAIR APELDOORN 2019 BEEKBERGEN (GELDERLAND)
op 7 en 8 september

De (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn, de groenste fair uit de wijde omgeving, viert dit jaar op 7 en 8 september haar eerste lustrum en daar zijn we reuze trots op. De afgelopen jaren mochten we ons verheugen in een groeiend aantal bezoekers. Met het thema van 2019 "Natuurlijk Groen" hopen we het aantal bezoekers van de voorgaande jaren opnieuw te overtreffen. 
Uit de reviews van de bezoekers blijkt dat het duurzame karakter in combinatie met de grote variatie in aanbod de (H)eerlijke herfstfair Apeldoorn, uniek in zijn soort maakt en daarmee een bezoek waart.
Ook dit jaar hopen we u en jou opnieuw te mogen verrassen met een grote diversiteit aan kramen en producten. Hierbij valt te denken aan: (vaste) planten, tuinontwerp, kleding, delicatesse, brocante, lifestyle etc. Evenals de afgelopen jaren bieden we daarnaast weer verschillende demonstraties in de vorm van bloemschikken, modeshows, schapendrijven, live muziek en andere optredens. 
En natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten. Ook voor hen is er meer dan genoeg te beleven. Zij kunnen een Kinder-doe-kaartje kopen om een kaarsje te dompelen, te bloemschikken, te grabbelen, helpen bij het schapendrijven en nog veel meer. 
Kortom een (h)eerlijk dagje uit voor het hele gezin. Kijk op onze website voor de actuele informatie. www.Herfstfair-apeldoorn.nl 

De (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn, 
7 en 8 september 2019 
Tuincentrum Het Hoogeland, 
Limburg van Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen.

Toegang:
Volwassenen €4,=
Groei&Bloei leden op vertoon van pas €3,=
Kinderen 4 – 14 jaar €2,=
Kinderen 0 – 4 jaar gratis
Parkeren per auto €2,= 
De opbrengst van het parkeren komt ten goede aan de bewoners van Het Hoogeland.