Home » Uittips » Uittips Gelderland

Uittips Gelderland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


The Farm House Jazz & Blues Band op 17 februari Zutphen (Gelderland)

Boeiende & veelzijdige jazz, perfecte presentatie: The Farm House

In 2014 vinden 4 ex-leden van de vermaarde Stable Roof Jazzband elkaar en richten de Farm House Jazz & Bluesband op, De sound van de Chris Barber Band , met een strakke, stuwende ritmesectie wordt leidend. Bij de Farm House wordt hier invulling aan gegeven door good old Kees Heegstra op drums, Carla Tavenier-Kok op contrabas en Gerard Tavenier op gitaar en banjo. Een dynamisch trio dat een stevige basis legt onder de typische Barber- en New Orleans jazz, maar ook vurige rock, swing en meeslepende R&B brengt en fluisterzacht een gevoelige ballad weet te begeleiden. 
De blazerssectie, met trompettist Michael Muller, trombonist Hans van Wermeskerken en klarinettist/saxofonist/gitarist/zanger Michiel Pos zorgt daarbij voor de typische traditionele klankkleur. Maar er is ook veel ruimte voor de blues en bluesrock; de bluesgitaar en bluesharp van Michiel Pos staan daar garant voor! 
Bij hun vorige optreden bij Jazz & So wist de Farmhouse met hun enorme drive en boeiende presentatie het publiek tot groot enthousiasme te brengen en dat zal deze keer ongetwijfeld niet anders zijn. 
Veelal present bij de grote Nederlandse festivals, regelmatig op tournee in Duitsland, Zwitserland en Luxemburg; nu terug in Zutphen.

Zondag 17 februari 14.30 u. Fort Bronsbergen entree € 8,50


Dagje Dolfinarium Harderwijk met korting! 

  • Van 16 feb. t/m 27 okt. 2019
  • Ontmoet dolfijnen en walrussen
  • Met diverse voorstellingen
Zoveel te beleven in één dag! Waar? In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: Dolfinarium. Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij.