Uittips Gelderland


SING ALONG MET THE DUTCH ALL STARS JAZZBAND op 19 februari te Warnsveld/Zutphen 

The Dutch All Stars Jazzband wordt gevormd door een groep ervaren
muzikanten uit het zuiden des lands, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in het Nederlandse New Orleans jazz-wereldje. De band werd opgericht in 2000 en speelt grotendeels nog in dezelfde bezetting. Dat heeft geleid tot een geweldig ingespeelde formatie, met een eigen sound, die elkaar in de collectieven feilloos weet te vinden. Maar ook solistisch bereiken deze All Stars een bijzonder hoog niveau. Graag geziene gasten op jazzfestivals en jazzclubs in binnen- en buitenland. Met een aanstekelijk enthousiasme brengt de band een uiterst breed en uitgebreid repertoire ten gehore. New Orleans, dixieland, blues, mainstream en close harmony: het passeert allemaal de revue en deze variatie zorgt dat de verveling doodeenvoudig niet kan toeslaan. De invloeden van grootheden als Louis Armstrong, Fats Waller, Benny Goodman en Eddy Condon zijn duidelijk aanwezig en een flink aantal bekende nummers maken deze middag tot een feest van herkenning. En als tegen het eind van dit optreden de zaal wordt uitgenodigd deel te nemen in de vorm van een kleine Sing Along- party (de teksten liggen op de tafels), zal dat ongetwijfeld ook in Warnsveld leiden tot een geweldige afsluiting!
zondag 19 februari 2023 14.30-17.00 u. De Pauw, Rijksstraatweg 11, 7231 AA Warnsveld
Entree: € 10,-


Valentijn Kiss & Ride autopuzzeltocht vanuit Apeldoorn op 11 februari

Nodig je liefje uit voor een bijzonder dagje uit met de Valentijn Kiss & Ride! Een romantische autopuzzeltocht door de prachtige omgeving van Apeldoorn met lekkere hapjes en drankjes.

De route rondom Apeldoorn wordt gereden met de nieuwe Puzzeluitje app. Deze kun je van tevoren downloaden.

In de app kom je bolletje pijltje tegen om te navigeren, maar ook puzzels en raadsels die je moet oplossen om te weten of je links of rechts moet ;-). En sommige stukjes gaan 'gewoon' met de kaart. Daarnaast verzamel je met de puzzels en vragen ook nog hartjes voor het eindklassement!

Bij de start krijgen jullie een heerlijke brunchbox en onderweg is er nog een gezellige stop waar de lekkerste pannenkoeken voor jullie bereid worden door de cupido chef!

En natuurlijk maak je met je deelname kans op een geweldige prijs. Degende die de meeste hartjes verzamelen winnen een hotelovernachting voor 2 personen langs een autopuzzeltocht route naar keuze + natuurlijk het puzzeluitje!

https://puzzeluitje.nl/valentijn-kiss-ride/


Onbeperkt genieten van culinaire gerechten bij
Hof van Ede voor slechts 29,75

Proef en ontdek de smaken van de Westerse en Aziatische keuken met keuze uit bijna 50 gerechten. Onbeperkt culinair genieten!

Restaurant Hof van Ede wil iedereen van harte welkom heten in hun restaurant. Je kunt genieten van culinaire gerechten uit de Westerse en Aziatische keuken. Door de samenstelling van hun interieur, de selectie van hoogwaardige ingrediënten en hun uitgebreide drankkaart bezorgt Hof van Ede voor iedere gast een onvergetelijk diner.

Onbeperkt genieten

Hof van Ede serveert bijna 50 culinaire gerechten uit de Westerse en Aziatische keuken. Je kunt onbeperkt en tijdloos genieten van alle gerechten. 
Alle gerechten zullen in gangen worden geserveerd die je zelf mag samenstellen. Per gang bestel je 1 gerecht per persoon. Na elke gang mag je een nieuw gerecht bestellen. Na het diner kun je gebruik maken van een heerlijk dessertbuffet.