Home » Uittips » Uittips Gelderland

Uittips Gelderland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Kunstroute 60 variaties Voerman
Hattem (Gelderland) van 16 tot en met 30 oktober 

Kom in de herfstvakantie naar Hattem en ontdek de kunstroute 60 variaties Voerman. Ervaar al lopend langs de etalages in de binnenstad de veelzijdige beleving van het IJssellandschap.
Een mooie stadswandeling leidt u langs de winkelstraten, eeuwenoude monumenten, Voerman Stadsmuseum Hattem en pittoreske steegjes. De kunstroute is te bezichtigen van zaterdag 16 oktober t/m zaterdag 30 oktober in de binnenstad van Hattem.

Geïnspireerd door IJsselschilder Jan Voerman schilderden zestig verschillende mensen onlangs het rivierlandschap van de IJssel. Het resultaat is een kunstroute langs de etalages in de binnenstad van Hattem. Kom naar Hattem en geniet van de rijke variaties aan Voerman interpretaties en de prachtige IJsselgezichten van Voerman senior zelf, die in het Voerman Stadsmuseum te bezichtigen zijn.
Bekijk hier de looproute/plattegrond