Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


Zondag 9 september 2018 Antiek en Brocante Markt in Lage Vuursche

Zondag 9 september 2018 Antiek en Brocante Markt in Lage Vuursche
++++
Wie op zoek is naar exclusief antiek of mooi brocante kan op zondag 9 september 2018 van 11-17 uur terecht in de Dorpsstraat, middenin in het gezellige dorpje Lage Vuursche. Ruim 50 gespecialiseerde handelaren en verzamelaars in antiek, curiosa en brocante uit heel Nederland etaleren, presenteren en verkopen hun mooiste stukken. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Bent u op zoek naar een sfeervolle aanvulling op uw interieur of iets moois om te dragen? Op deze inmiddels jaarlijkse Antiek en Brocante Markt is er genoeg te vinden: antiek en brocante gebruiksvoorwerken uit oud moeders tijd, gouden ringen, stijlvolle zilveren armbanden, vergulde halskettingen en ook een ruime selectie aan porselein, kristal en mooie schilderijen en prenten. Het is er allemaal. Dit alles en nog veel meer is er dus te vinden op zondag 9 september 2018 in Lage Vuursche, op een sfeervolle locatie in de bossen tussen Utrecht en Baarn. Het pittoreske dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht met veel rijksmonumenten en het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. Omdat er ieder weekend veel dagjesmensen, zowel bij goed als minder goed weer, een bezoek brengen aan Lage Vuursche, zal het zeker ook op deze zondag weer gezellig druk zijn in de voor deze keer verkeer afgesloten Dorpsstraat. De toegang is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid op het weiland achter Restaurant De Lage Vuursche. Gelet op het aantal te verwachten bezoekers is het advies om op de fiets naar Lage Vuursche te komen. Na een bezoek aan de markt kunt u natuurlijk ook nog een wandeling maken in de prachtige bossen die het dorpje omringen of gezellig wat eten of drinken in één van de restaurants in het dorp. Tevens is op deze dag ook de eeuwen oude Stulpkerk van 14-16 uur opengesteld voor bezichtiging.
++++++
Zo 9 sep 2018 LAGE VUURSCHE Antiek-Brocante Kunst Markt Centrum 10-17 uur.


 
  • 18 t/m 22 sept | Jaarbeurs Utrecht
  • 's Werelds grootste 50+ event
  • O.a. vakantie, vrije tijd & wonen
 
Altijd al een fit-test, beautyscan of fietstest willen doen? Laat je inspireren op het gebied van vakantie, vrije tijd, wonen, gezondheid en beauty op de 50PlusBeurs.

 
  • 10 t/m 14 okt. Jaarbeurs Utrecht
  • Alles voor jouw kampeervakantie
  • Voor jong én oud
Of je nu staat voor een grote investering in een nieuwe caravan of op zoek bent naar een handige accessoire. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor ieder wat wils!