Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


CamperExpo in Houten van 22 tot en met 24 maart (Utrecht)

Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg! 

Met 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten is de CamperExpo de meest complete CamperBeurs. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. 

Ontdek vele schitterende merken en modellen zoals Adria, Benica, Bürstner, Carthago, Dethleffs, Hymer, Knaus, Laika, Westfalia en vele anderen. Ook tref je op CamperExpo de Kampeerauto van het Jaar 2019!


Het Italië evenement Kasteel de Haar Haarzuilens (Utrecht) op 24 mei met 50% korting !

Kom vrijdag 24 mei 2019 naar het Italië Evenement in de prachtige tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Waan je in Italië en zie, proef en hoor La Dolce Vita!

Het Italië Evenement, Smaak & Stijl, zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er meer dan 26.000 bezoekers richting het mooiste evenement van het jaar. 
Het programma voor dit jaar is nog niet bekend. Maar verwacht net als bij iedere editie mode, zonnige terrassen, veel muziek, proeverijen, kookworkshops, design, kunst, vakanties, wijnen, bieren en auto’s. Het kasteel is ook zonder het evenement meer dan een bezoek waard. Tijdens het evenement kan je de parken en tuinen vrij bezoeken. Het kasteel is tijdens het evenement ook open voor rondleidingen, tegen gereduceerd tarief.


Verzamel- en Curiosamarkt op 2 en 3 maart 2019 in de Beursfabriek Nieuwegein.
+++++
Op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 organiseert Van Aerle BV in de Beursfabriek te Nieuwegein twee dagen lang een Verzamel & Curiosamarkt. Op deze tweedaagse markt liggen 500 marktkramen in twee hallen vol met de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen. Heel Nederland kijkt reikhalzend uit naar alles wat men kan verzamelen. Het halfjaarlijkse evenement in Nieuwegein mag u daarom niet missen. De beurs is beide dagen van 9.30-16.30 uur. De toegang voor volwassenen is € 5,00; kinderen onder geleide t./m.12 jaar hebben gratis entree en parkeren is ook gratis.
++++
Za 2 en zo 3 mrt 2019 NIEUWEGEIN, Symfonielaan 5, 3438 EX Internationale Curiosa-Verzamelbeurs BeursFabriek 9.30-16.30 uur. Ook 19/10 en 20/10.