Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


Eurospoor2018, Internationaal Modelspoor Evenement 9,10 en 11 november Utrecht (Utrecht)

In drie enorme Jaarbeurshallen te Utrecht vindt u van 9 tot en met 11 november 2018 een keur aan binnen- en buitenlandse modelspoorbanen. Minstens 50 van de mooiste banen. Dit jaar met modelbanen uit België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland en natuurlijk ook uit Nederland. 

Daarnaast is er een enorme modelspoormarkt van ongekende grootte. Ook aanwezig zijn kleinserie fabrikanten en winkeliers met nieuw materiaal. 

Kinderen kunnen zelf banen bedienen of een ritje maken in een heuse trein. Eurospoor betekent drie dagen genieten van alles wat er op modelspoorgebied te beleven valt. Ook zonder zelf actief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtige werkende miniatuurspoorbanen te zien. Eurospoor is een dagvullend evenement voor wie eens wat anders wil. 

En wie van treinen houdt zal Eurospoor zeker niet overslaan! Kom kijken, genieten en kopen op Eurospoor2018 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Facebook Eurospoor2018, Internationaal Modelspoor Evenement

Twitter Eurospoor2018, Internationaal Modelspoor Evenement 

Openingstijden:
Vrijdag 9 november van 10.00 tot 18.00 uur 
Zaterdag 10 november van 09.30 tot 17.30 uur 
Zondag 11 november van 09.30 tot 17.00 uur


Internationale Verzamel & Curiosamarkt.

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018 organiseert Van Aerle BV in de Beursfabriek te Nieuwegein twee dagen lang de Internationale Verzamel & Curiosamarkt.

Op deze tweedaagse markt liggen 500 marktkramen in twee hallen vol met de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen.
Naast de algemeen voorkomende verzamelonderwerpen, zoals postzegels munten en bankbiljetten, sigarenbanden, telefoonkaarten, lucifermerken, oude prentbriefkaarten en winkelwagenmuntjes, is er een grote groep deelnemers aanwezig met: curiosa, waaronder glas, aardewerk, keramiek, kristal, plateel, porselein en serviesgoed, o.a. Art Deco, Rozenburg, Jugendstil, Petrus Regout, etc. Verder zijn er vele andere onderwerpen, zoals: oude poppen en toebehoren, militaria, oorlogsdocumentatie, tabacologie, oude verpakkingen, oude boeken en tijdschriften, foto`s en fotoknipsels, oude couranten, Coca Cola, Anton Pieck, prenten en litho`s, spoor- en tramwegen, reclame blikken, spulletjes uit grootmoederstijd, Oranjehuis, oude aandelen en waardepapieren, eierdoppen, vingerhoeden, oud speelgoed, beren, fossielen, lucht- en scheepvaart, miniatuur auto`s, oud gereedschap en gebruiksvoorwerpen, grammofoonplaten en singels, stripboeken, fietsmerkplaatjes, etnografica, parfumflesjes, Aziatica en primitieve kunst, speldjes, speelkaarten en jokers, 50er, 60er en 70er jaren objecten, filmsterren, herdenkingsborden, heraldiek, plaatjesalbums, schoolplaten, landkaarten, antiek zilver, klokken en uurwerken, reclame artikelen, mode artikelen, oude fotolijstjes, kerstversiering, tinnen soldaatjes, emaille, brouwerij artikelen, enz. enz.
Heel verzamelend Nederland kijkt reikhalzend uit naar alles wat men kan verzamelen of past in het interieur. Een halfjaarlijks nostalgisch evenement, dat u niet mag missen. De beurs is beide dagen van 9.30-16.30 uur. De toegang voor volwassenen is € 5,00; kinderen onder geleide t./m.12 jaar hebben gratis entree en parkeren is ook gratis.
++++
Za 27 en Zo 28 okt 2018 NIEUWEGEIN, Symfonielaan 5, 3438 EX Internationale Curiosa-Verzamelbeurs BeursFabriek 9.30-16.30 uur