Uittips Utrecht


Meetup voor Utrechtse ondernemers | Fans & Financiering 17 oktober Utrecht

Op maandag 17 oktober 2022 organiseert CrowdAboutNow een meetup, speciaal voor Utrechtse ondernemers! Ben je er bij? Meld je dan hier aan: 

https://www.eventbrite.com/e/tickets-fans-financiering-meetup-voor-utrechtse-ondernemers-398786429947

 De Schaduw van de Meester te Leusden op 22 oktober,
9 november en 17 december

De werken van de wereldberoemde Hollandse Meesters Rembrandt, Johannes Vermeer, Jan Steen, Vincent van Gogh en Mondriaan komen op een fascinerende manier samen in dit grootse project van kunstenaar Julius Rooymans, bekend van de productie 'Nachtwacht360 - De Keerzijde van Kunst'. De bijzondere samenwerking met AFAS heeft dit nieuwe project mogelijk gemaakt.
Op 22 oktober, 19 november en 17 december organiseren wij een bijzondere bijeenkomst waar Julius de werken presenteert en de uitgebreide film over het maakproces te zien is. Daarna kun je in het AFAS theater de werken bekijken en de bijbehorende audiotour beluisteren.


 

Actief bezig zijn in de Kartfabrique: het leukste uitje van Utrecht! Ga samen met je vrienden of familie de strijd aan op de kartbaan en in de lasergame-arena of werk juist samen om alle cellen bij Prison Island op te lossen en de hoogste score te behalen.