Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


Zondag 16 juni 2019 Schaapscheerdersfeest en Antiek-Brocante-Kunst Fair
Lage Vuursche. (utrecht)


Zondag 16 juni 2019 Schaapscheerdersfeest en Antiek-Brocante-Kunst Fair Lage Vuursche.
++++
Al in het begin van de vorige eeuw kwamen de schaapherders met hun kudde in het pittoreske dorpje Lage Vuursche en rustten ze even uit bij het huidige Restaurant de Lage Vuursche. Daarom is in het wapen van Lage Vuursche ook een schaapsherder met schaap afgebeeld. 
Dit jaar, op zondag 16 juni, maken de schaapsherders met hun schaapskudde een extra lange stop in Lage Vuursche en zullen de schapen in het dorp geschoren worden. In combinatie met het scheren van de ca. 150 schapen, is er op het grote weiland in het dorp een kramenmarkt met schaap gerelateerde producten, zoals wol, schaapsvachten, enz. Ook is er een ruim aanbod aan streekproducten, lifestyle en brocante artikelen. Er is een demonstratie wol spinnen, Er is een stand met uitleg over het gebruik van schapenwol en er wordt een workshop gegeven voor het maken van een schapenkopje van vilt. Na een bezoek aan het Schaapscheerdersfeest en de Markt kan er een wandeling worden gemaakt in de prachtige bossen die het dorp omringen of kan er wat gegeten of gedronken worden in de gezellige restaurants in het dorp. Het schapenscheren en de kramenmarkt wordt van 10-16 uur gehouden op het grote weiland achter Restaurant De Lage Vuursche. De toegang tot deze superlocatie tussen Utrecht, Baarn en Hilversum is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende gratis parkeergelegenheid. 
++++
Zo 16 jun 2019 LAGE VUURSCHE Schapenscheer Fair 10-16 uur


Pokeren.nl Poker Series in Utrecht op 23 juni

Op zondag 23 juni 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Utrecht. We spelen net als vorig jaar in Stadion het Galgenwaard, van FC Utrecht. Het toernooi begint om 15:00 en zal tot ongeveer 20:00 duren. Deelname kost €12.95 en iedereen van zestien jaar of ouder kan zich inschrijven. Er is een late instroom tot 16:30, voor spelers die om 15:00 nog niet aanwezig kunnen zijn. De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan onze toernooien mee te doen. We spelen ieder toernooi met vaste delers. Dus heb jij zin in een potje pokeren? Geef je dan nu op via de volgende link: https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/utrecht/ en laat je vrienden via Facebook weten dat je gaat!! https://www.facebook.com/events/1244370025714913/