Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


Terug in de tijd in het Spoorwegmuseum met flinke korting

Treinen saai? Niet in het Spoorwegmuseum! Want heb jij wel eens een museum bezocht waar een dark ride te beleven is? Of wat dacht je van een tijdreis richting het Engeland van 1830?

Zodra je de drempel van het historische Maliebaanstation overstapt, ga je letterlijk anderhalve eeuw terug in de tijd. Naar de tijd dat alleen de allerrijksten een treinrit konden betalen en waar dampende stoomlocomotieven de dienst uitmaakten op het spoor. Kom jij de reis van je leven maken?


Chuggington doe-dagen van 18 – 22 oktober
Natuurlijk is het Spoorwegmuseum het hele jaar door een aanrader maar tijdens de herfstvakantie is er een extra reden om naar Utrecht te gaan: Chuggington doe-dagen!

Dompel je onder in de wereld van de tv-serie Chuggington! Van 18 t/m 22 oktober staat het Spoorwegmuseum in het teken van de treinen uit het fictieve treinenstadje Chuggington. Je kunt op de foto met hoofdpersoon Wilson, eindeloos bouwen op de speeltafels, meezingen met musicalliedjes, knutselen en nog veel meer. 


Entreeticket KreaDoe 2019 met korting!

 

  • Grootste DIY-event v/d Benelux
  • 30 oktober t/m 3 november
  • In Jaarbeurs Utrecht

 

Dit jaar viert KreaDoe alweer haar 30e verjaardagsfeestje. Volg leuke workshops, ontdek de beste tips en tricks en krijg antwoord op al je vragen


Kom in de herfstvakantie naar DierenPark Amersfoort (Utrecht) en ga op avontuur met de dinoranger

DinoAdventures Extreme

Een duister bos. Een mysterieuze vondst. Een bloedstollend avontuur tussen dinosaurussen. Durf jij het aan? Kom dan in de herfstvakantie naar DierenPark Amersfoort.

Van 12 t/m 27 oktober neemt de dinoranger je mee op avontuur tussen levensgrote dino’s. Deze spannende ontdekkingstocht duurt zo’n 20 minuten en de hele familie kan mee op pad. Kan het niet eng genoeg? Ga dan mee met de DinoAdventures Extreme, maar wees gewaarschuwd: alles, maar dan ook echt alles kan gebeuren.

De dinoactiviteiten in de herfstvakantie zijn inbegrepen bij je entreeticket. Ook buiten de herstvakantie kun je een bezoek brengen aan DierenPark Amersfoort! Alle gekochte tickets zijn geldig tot en met 31 december 2019. Veel plezier!