Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


Het Italië evenement Kasteel de Haar Haarzuilens (Utrecht) op 24 mei met 50% korting !

Kom vrijdag 24 mei 2019 naar het Italië Evenement in de prachtige tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Waan je in Italië en zie, proef en hoor La Dolce Vita!

Het Italië Evenement, Smaak & Stijl, zal net als voorgaande edities plaatsvinden in de tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er meer dan 26.000 bezoekers richting het mooiste evenement van het jaar. 
Het programma voor dit jaar is nog niet bekend. Maar verwacht net als bij iedere editie mode, zonnige terrassen, veel muziek, proeverijen, kookworkshops, design, kunst, vakanties, wijnen, bieren en auto’s. Het kasteel is ook zonder het evenement meer dan een bezoek waard. Tijdens het evenement kan je de parken en tuinen vrij bezoeken. Het kasteel is tijdens het evenement ook open voor rondleidingen, tegen gereduceerd tarief.


Spoorzoeken langs het Bellopad Paaswandeling 22 april De Ronde Venen (Utrecht)

Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, organiseert Waterschap Amstel, Gooi en Vecht samen met het Spoorhuis Vinkeveen twee verfrissende wandelingen van twee uur voor het hele gezin, langs de mooiste plekjes van het Bellopad. En kinderen tot 12 jaar kunnen paaseieren zoeken bij het Spoorhuis Vinkeveen! 

Waterwandeling of Polderwandeling
Deelnemers kunnen kiezen uit twee wandelingen, een over wonen en werken in het een-na-laagste gebied onder zeeniveau en een over de geschiedenis van de Demmerikse polder. Ook wordt meer verteld over de natuur en weidevogels in het gebied. Beide wandelingen gaan over het Bellopad, een wandelroute tussen Mijdrecht en Abcoude die is uitgegroeid tot een populaire route waar wandelaars genieten van fraaie natuur en prachtige cultuur lang de oude spoorbaan. De wandelingen starten of eindigen bij het Spoorhuis, waar voor alle deelnemers koffie en thee met uiteraard een paaslekkernij klaar staat. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier bij het oude bagagedepot paaseieren zoeken. 

Wilt u graag meewandelen? Meld u dan aan via info@hetspoorhuis.nl.