Uittips Utrecht


 

Actief bezig zijn in de Kartfabrique: het leukste uitje van Utrecht! Ga samen met je vrienden of familie de strijd aan op de kartbaan en in de lasergame-arena of werk juist samen om alle cellen bij Prison Island op te lossen en de hoogste score te behalen. 


Fiets- en Wandelbeurs Utrecht op 25 en 26 februari

Een nieuwe editie van de Fiets en Wandelbeurs komt er weer aan! Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 staat de leukste beurs voor fietsers en wandelaars op het programma in Jaarbeurs in Utrecht. Na twee beursloze jaren staan we te trappelen om weer een nieuwe editie te organiseren.

Ontdek op de beurs fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips.

Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingbolides en e-bikes uitproberen. En we hebben weer een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Xperience, hét e-bike-testevent van Nederland. Twee events dus voor de prijs van één!

Graag tot ziens op de Fiets en Wandelbeurs!

Koop je tickets met korting op Uitidee !