Home » Uittips » Uittips Utrecht

Uittips Utrecht


Maak de reis van je leven in het Spoorwegmuseum

met € 5,00 korting!

Het gezelligste familie-uitje in de kerstvakantie is natuurlijk het Winter Station! Er branden vuurtjes, tussen de kerstbomen draait een carrousel en overal klinkt muziek. Kortom: winter in het Spoorwegmuseum! De grote publiekstrekker is ook dit jaar de overdekte schaatsbaan (schaatsen zijn gratis te leen). Wanneer het winterse zonnetje onder gaat, gaan de honderden lichtjes extra glimmen. Een sfeervol moment om plaats te nemen in het restaurant en te genieten van een smakelijke maaltijd met live muziek op de achtergrond.  Beleef een onvergetelijke tijd, al schaatsend tussen de stoomlocomotieven.


Rond on Ice in Houten (Utrecht) van 14 december t/m 5 januari 

Schaatsliefhebbers opgelet!
Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond in Houten, "Rond on Ice". Drie weken lang is er weer schaatspret op de schaatsbaan. Kom vrij schaatsen, neem deel aan de activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Doordat er weer een mooi dak boven de ijsbaan geplaatst zal worden, kan er gedurende de hele periode geschaatst worden!

Ook dit jaar zal er bij Rond on Ice op de vrijdagavonden van 19:00 - 22:00 uur weer disco en blacklight schaatsen zijn. Trek iets fluorescerends of wits aan en kom schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige top 40 muziek en flitsende discolichten maken deze avonden extra leuk!