Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Zaterdag 21 mei

Brocante Markt Klein Frankrijk te Mijnsheerenland

Kom zaterdag 21 mei naar de grote, gezellige Brocante Markt Klein Frankrijk. Je vindt er de mooiste schatten en unieke vondsten. Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen en streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer. Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwehuisjesweg 1, 3271 LX Mijnsheerenland. De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie, zie website: www.uitdekofferbak.nl/klein-frankrijk/of Facebook: https://www.facebook.com/events/517944576669814/


Disney's Aladinn in het Afas theater te Schevingen tot en met juni 2022

Vanaf 49 euro Tot 10 euro voordeel per ticket.


Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard met 25% korting

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

 


Ontdek de geschiedenis bij het Archeon in Alphen aan den Rijn met 46% korting

 

Breng een bezoekje aan het Archeon en reis terug in de tijd. Bezoek de prehistorie, de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen en leer alles over het leven van toen!