Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Zaterdag 27 augustus

Traditioneel de laatste zaterdag van de zomervakantie. De laatste van het jaar dus we gaan er met een knaller uit! Met 2 area's, party gadgets en meer. Als je van de zomer en dat Beach gevoel houdt wil je deze zeker niet missen!

Festival Trek 9, 10 en 11 september Den Haag

TREK is een festival waarbij tientallen mobiele keukentjes een stadspark omtoveren tot een groot openlucht restaurant met veel live muziek, theater & acts.
http://www.festival-trek.nl/


Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard met 25% korting

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

 


Ontdek de geschiedenis bij het Archeon in Alphen aan den Rijn met 33% korting

 

Breng een bezoekje aan het Archeon en reis terug in de tijd. Bezoek de prehistorie, de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen en leer alles over het leven van toen!


Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend! Tina Festival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september in Attractiepark Duinrell.