Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Heb jij een leuke Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Kan je hiervoor wel wat extra aandacht gebruiken ?
Stuur een dan een korte tekst, één foto, de datum van het uitje/evenement en  de locatie. Daarnaast stuur je een link naar jouw website/facebookpagina met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Madurodam Marathon op 4 oktober in Den Haag

De Madurodam Marathon brengt alle kinderen samen, ongeacht achtergrond of fysieke omstandigheid. Het parcours kent geen drempels dus ook als je in een rolstoel zit of op een racerunner, heb je vrij baan. Ren je mee dan haal je geld op voor het Gehandicapte Kind. Dit jaar zorg jij ervoor dat elk kind kan meedoen in de speeltuin. Schrijf je nu snel in!


Beleef eindeloos plezier met de hele familie bij Duinrell

Meer dan 40 attracties, diverse shows, een heuse meet&greet met Rick de Kikker en eindeloos waterpret in het Tikibad. Geniet van uren familieplezier, een leuk dagje weg voor jong en oud!

 


Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard met 25% korting

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

 


Ontdek de geschiedenis bij het Archeon in Alphen aan den Rijn met 37% korting

 

Breng een bezoekje aan het Archeon en reis terug in de tijd. Bezoek de prehistorie, de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen en leer alles over het leven van toen!