Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Den Haag 20 april tot en met 22 april Rondleiding Vredespaleis

Het Vredespaleis opent in het Paasweekend haar deuren voor bezoekers. U kunt het Vredespaleis van binnen bezichtigen onder begeleiding van een gids. Deze zal u van alles vertellen en openstaan voor uw vragen.


Tweedaagse PAASmarkt Boulevard Noordwijk aan Zee 21 en 22 april.

Alle bezoekers Noordwijk aan Zee krijgen beide paasdagen een leuk evenement voorgeschoteld. Tientallen standhouders presenteren en verkopen boven bij de vuurtoren op de Koningin Wilhelmina Boulevard Noordwijk aan Zee van 11 tot 18 uur hun mooiste en nieuwste artikelen, vintage, brocante, antiek, curiosa, kunst, boeken, trendy en verzamelobjecten, enz. Ook zijn er diverse stands met heerlijke Streekproducten. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Kom gezellig met de paasdagen kijken wat er zoal  voor uw gading te vinden is. De toegang is gratis.

   

Zo 21 en ma 22 apr 2019 NOORDWIJK Vive la France PaasMarkt Wilhelmina Boulevard 11-18 uur.


KIDS WATERPARK PLAYA, 16 GLIJBANEN ÉN WINTERATTRACTIES!

Doe een Duinrell-winterdag en beleef het leukste dagje uit! In het Tikibad geniet je in tropische temperaturen van 1,3 kilometer glijplezier. De 16 supergave glijbanen en kids waterpark Playa zorgen voor lekker veel waterfun! In het weekend zijn er winterattracties roulerend open tussen 11.00 en 16.00 uur


Internationaal Filmfestival Gorinchem 11 tot en met 14 april

11 t/m 14 april, verschijnen op drie locaties films met brede blik op de wereld. De films tonen een diversiteit aan culturen en hebben als doel de kijker te raken en te ontroeren. Het IFFG vindt plaats van 11 t/m 14 april op drie locaties: Theater De Vijfzinnen, Theater Peeriscoop en Theater 't Pand. Een festival is geen festival zonder filmcafé's, Q&A's, gastsprekers, drinks&food en muziek. Dus ook daar wordt voor gezorgd. 


Tickets voor Jeugdvakantieland 2019 in Ahoy Rotterdam met 19% korting

25.000m² speelplezier in Ahoy
  • Jeugdvakantieland 2019
  • Van 22 juli t/m 2 augustus 2019
  • Kom afkoelen in het waterpark!
12 dagen lang is Rotterdam Ahoy omgetoverd tot het grootste speelplein van Rotterdam. Beleef als kind de dag van je leven vol spectaculaire en vooral leuke activiteiten!