Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Dagje schaatsen in Rotterdam voor maar 3,95! 
  • Inclusief kop warme chocomelk
  • Funbaan en 400-meterbaan
  • Winterspret gegarandeerd!
Oud-Hollands ijsvermaak tijdens een dagje indoor schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam! Kom alvast in vorm voor wanneer het écht gaat vriezen!
 

Tweedaagse Kerstfair  Wkc Savornin Lohmanplein in Den Haag op vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018 organiseert Van Vulpen van 10-18 uur een tweedaagse Kerstfair Wkc Savornin Lohmanplein in Den Haag. Tientallen deelnemers presenteren de nieuwste, mooiste, lekkerste en warmste winterproducten en verkopen diverse onderdelen voor feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, mode voor de feestdagen, culinaire hoogstandjes, enz. enz. De winter is de tijd om het thuis gezellig te maken, met je vrienden en familie. Op deze Fair tref je alles aan om de winter thuis warm en goed door te komen. Kom en beleef de gezelligste tijd van het jaar mee in Wkc Savornin Lohmanplein in Den Haag


Zondag 16 en 23 december 2018 Kerst Cadeau Markt op Vismarkt Leiden. 
++++
Op zondag 16 en 23 december 2018 organiseert Van Vulpen een Kerst Cadeau Markt op de Vismarkt in het centrum van Leiden. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste cadeau artikelen met betrekking tot de naderende feestdagen aan. Deze markt is uniek door de bijzondere locatie met veel gezellige terrassen en met een prachtige drijvende IJsbaan op het water. De binnenstad heeft een grote aantrekkingskracht op bewoners uit de regio en trekt veel dagjesmensen en ( buitenlandse) toeristen. Kom ook eens kijken op de gezellige Vismarkt in Leiden. De toegang is gratis. 
++++ 
Zo 16 en 23 dec 2018 LEIDEN Kerst Cadeau Markt Vismarkt 11-17 uur