Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


KIDS WATERPARK PLAYA, 16 GLIJBANEN ÉN WINTERATTRACTIES!

Doe een Duinrell-winterdag en beleef het leukste dagje uit in de voorjaarsvakantie (23 februari t/m 3 maart)! In het Tikibad geniet je in tropische temperaturen van 1,3 kilometer glijplezier. De 16 supergave glijbanen en kids waterpark Playa zorgen voor lekker veel waterfun! Tijdens de voorjaarsvakantie (23 februari t/m 3 maart) zijn er elke dag winterattracties roulerend open tussen 11.00 en 16.00 uur. 


Hengelsportbeurs Visma Ahoy

WELKOM BIJ VISMA! OP 8,9 EN 10 MAART ROTTERDAM AHOY MET KORTING

De 51e editie van de Visma! De oudste hengelsportbeurs van Nederland bereikt  komend voorjaar een nieuwe mijlpaal en bouwt dan met alle bezoekers een gedenkwaardig feest. Op 8, 9 en 10 maart 2019 gaat dit plaatsvinden in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy-hallen, die een prachtige renovatie hebben ondergaan als de Visma losbarst. Al zin in dat feest? Wij wel! 

Bezoekers kunnen zich op Visma laten informeren over het allernieuwste hengelsportaanbod en deze producten direct aanschaffen. Op de beurs komen bezoekers 

in contact met hengelsportprofessionals en kunnen zij deelnemen aan interactieve demonstraties en workshops. Tijdens verschillende presentaties leren bezoekers alles over het gebruik van materialen, het welzijn van de vissen en hoe ze respectvol kunnen omgaan met de natuur. Er is een gezellig café voor een lekker borreltje en heerlijke versnaperingen. 
Visma is meer dan alleen een beurs, het is een dagje uit.