Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


The High Kings (IRL) Live in de Lourdes Kerk Scheveningen (Zuid-Holland) 28 oktober.

The High Kings (IRL) terug op Scheveningen
Live in de Lourdes Kerk

De beroemdste Irish folkband van dit moment keert op zondag 28 oktober terug naar Scheveningen voor een spectaculaire show: The High Kings! Was het vorig jaar al een uitbundig feest in de Oude Kerk van Scheveningen, nu gaan de stoere Ierse mannen die show overtreffen met een eenmalig concert op zondag 28 oktober 2018 in de Lourdes Kerk, waar de betoverende Ierse ‘traditionals’ intens zullen klinken in een sfeervolle, intieme ambiance. Een niet te missen Iers muziekfeest!

Wereldtournee
The High Kings treden op in het kader van hun wereldtournee rondom hun tienjarig bestaan, dat gevierd wordt met de release van het best of album Decade. Tip: wees er snel bij, want de vorige show was volledig uitverkocht!

Koop nu je tickets!

Irish Folk Band of the Year
Dat de mannen een feestje kunnen bouwen staat vast, met 6 van de 7 uitverkochte shows tijdens hun Benelux tour 2017. In Ierland zijn The High Kings zonder twijfel de grootste Irish Folkband. Meteen na hun eerste album ontvingen ze de titel Irish Folk Band of the Year, en hun vier daaropvolgende albums bereikten de platinastatus. Met hun energieke concerten maken The High Kings hun reputatie als fenomenale liveband meer dan waar. De bezielde multi-instrumentalisten bespelen samen meer dan 13 instrumenten. Op hun repertoire staan unieke eigen nummers, maar ook bekende Ierse ballads en traditionele Ierse sing-a-longs als The Wild Rover, The Leaving of Liverpool, Whiskey in the Jar, Fields of Athenry en meer. Soms in een Kings-jasje, soms niet. 

The true heirs of Ireland's folk heritage
Ierland werd eeuwen lang geregeerd door High Kings, totdat in 1169 een einde kwam aan hun hegemonie. Daarna werden hun heldendaden alleen nog bezongen in de wereld van mythen, sagen en legenden. Totdat Finbarr Clancy, Martin Furey, Brian Dunphy en Darren Holden in Dublin bij elkaar kwamen en The High Kings vormden. Met de Ierse muzikale traditie in hun genen: Finbarr als zoon van één van de legendarische Ierse 60s band The Clancy Brothers, Martin als zoon van één van The Fureys, Brian en Darren komen allebei uit de succesvolle Riverdance dansproductie. Inmiddels is George Murphy in de voetsporen van Martin Furey getreden, die de band in 2017 verliet.

Info The High Kings in De Lourdes Kerk 
De Lourdes Kerk bevindt zich op nog geen steenworp afstand van het Circustheater: 
2e Messtraat 108. Let op: de ingang voor het concert is de Berkenbosch Blokstraat 9a! 
Zondag 28 oktober 2018 
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:30 uur
Tickets kosten € 22,50 en zijn verkrijgbaar via: https://popagendascheveningen.stager.nl/Concerts/tickets.
www.thehighkings.com | www.popagendascheveningen.nl | www.1900aanzee.nl 

200 by the Sea wordt georganiseerd door Stichting Popagenda Scheveningen en 1900 Aan Zee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Serban | Tel: 06 43 02 29 45 | e-mail: info@popagendascheveningen.nl 

Facebook Popagenda Scheveningen

Popagenda Scheveningen
Tel: 06 43 02 29 45
info@popagendascheveningen.nl


Showboat Party: Cruise & Dance Rotterdam 10 november

Dinnershow Cruise & Dance - All-In Avondje uit in Rotterdam
Cruise & Dance is een geheel nieuwe, avondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor familiefeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes, maar ook als u privé iets te vieren heeft of een onvergetelijk avondje uit wilt.

U wordt getrakteerd op een verpletterende verzameling muziek: van dance classics, soul uit de 70's en 80's naar discohits uit de jaren 90. Kool & The Gang, Bee Gees, Pointer Sisters, maar ook Lady Gaga, Beyoncé en Rhianna.

Kortom: één groot feest van herkenning. Onze enthousiaste entertainers laten u genieten van de bekendste popsongs uit de 70-er en 80-er jaren. Opgediend voor gasten met liefde voor lekker eten & lekkere muziek. Speciaal voor voeten die willen dansen, it's time to dance! Een swingende dinnercruise op stoom door de Rotterdamse havens en tegelijkertijd genieten van heerlijke dansnummers en lekkere meezingers. Maar ook flaneren over ons nostalgische stoomschip en genieten van het mooie uitzicht op de bedrijvige havens.

- Prijs 2019: € 79,50 p.p. All-in.
Prijs: € 39,50 voor kinderen t/m 11 jaar.
Reserveringskosten à € 5,00 per factuur.

De prijs van deze dinnershow Cruise & Dance Party in Rotterdam is geldig op bovengenoemde data. Prijzen voor een exclusieve avond zijn op aanvraag.

Facebookpagina Radarstoomboot


Van 5 t/m 9 december vindt de 8e editie van de Winter-Fair plaats in Rotterdam Ahoy. 

Winter-Fair 2018
 
  • In Rotterdam Ahoy
  • Van 5 t/m 9 december 2018
  • Gezellig dagje uit voor jong & oud!
Kom van 5 t/m 9 december 2018 weer volop inspiratie opdoen tijdens de 8e Winter-Fair in Rotterdam Ahoy. Doe je kerstinkopen en shop leuke spulletjes en mode items.


Shop tijdens de Winter-Fair alles op het gebied van kerstartikelen, fashion, sieraden, beauty, lifestyle, woondecoratie, speelgoed, wijnen, delicatessen en nog veel meer! 

Ook is er veel te beleven op de Winter-Fair. Win leuke prijzen bij de bingo en maak mooie creaties op het creaplein. Daarnaast komt de Kerstman op bezoek en zijn er verschillende optredens. 
De Winter-Fair is hét complete dagje uit voor het hele gezin!


Mega Sint Show op 20 november in Rotterdam korting
  • Keuze uit 4 verschillende locaties
  • O.a. Love Piet, Meisjespiet & Sinterklaas
  • Eind november/begin december
Mega Sint Show, een feest voor zowel jong als oud. Red het huwelijk van Love Piet en Party Piet Pablo, en zing mee op de hits van o.a. Party Piet Pablo.