Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Heb jij een leuke Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Kan je hiervoor wel wat extra aandacht gebruiken ?
Stuur een dan een korte tekst, één foto, de datum van het uitje/evenement en  de locatie. Daarnaast stuur je een link naar jouw website/facebookpagina met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


 

Klik op het eet.nu logo om te kijken waar en bij welke restaurants je een heerlijke maaltijd kunt afhalen of laten bezorgen in de provincie Zuid-Holland.


Onderstaande uitjes zijn  vanaf 19/11 weer mogelijk 

Kom spelen en ontdekken bij Avonturenboerderij Molenwaard met 25% korting

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

 


Ontdek de geschiedenis bij het Archeon in Alphen aan den Rijn met 37% korting

 

Breng een bezoekje aan het Archeon en reis terug in de tijd. Bezoek de prehistorie, de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen en leer alles over het leven van toen!


Kerst in de Graanbuurt tot en met 30 december
in Giessenburg bij Gorinchem (Zuid-Holland)

Op steenworp afstand van vestingstad Gorinchem en de molens van Kinderdijk ligt één van de leukste buurtjes van Nederland: de Graanbuurt in Giessenburg. Het is een avontuur van beleven, ontdekken en inspiratie opdoen. Dit bijzonder winkelgebied in kerstsfeer kenmerkt zich door een industriële, stoere en landelijke uitstraling en wordt gedomineerd door de 100-jaar oude Graanmaalderij vol brocante, bloemen en bouwmaterialen. Achter historische gevels bevinden zich >25 kleine, lifestyle ondernemers waar het met recht andersdananders winkelen is. Je vindt er trends voor huis & tuin, mode & beauty, streekproducten en ateliers. De winkels en de buurt zijn sfeervol aangekleed, het is er ruimtelijk, alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd en er hangt een relaxte sfeer. De toiletten zijn open en er is lekkers af te halen. Beleef het zelf!