Home » Uittips » Uittips Zuid-Holland

Uittips Zuid-Holland


Verenigingenmarkt Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) op 22 juni

Zaterdag 22 juni 
10.00 – 16.00 uur
Winkelcentrum de Baronie 

Verenigingenmarkt in Alphen aan den Rijn 
Alphense verenigingen op het gebied van sport, spel, kunst, hobby presenteren zich.

Voor de tweede keer wordt bij Winkelcentrum de Baronie een Verenigingenmarkt georganiseerd. Verenigingen en clubs zullen zich in de aanloop naar een nieuw seizoen aan het grote publiek voorstellen. De Alphense verenigingen op het gebied van sport, hobby, kunst, dans en muziek presenteren zich van 10.00 tot 16.00 uur bij Winkelcentrum de Baronie. Slenter gezellig langs de verschillende kraampjes en laat je informeren en inspireren. 

Zing, sport, dans, beweeg en doe mee! 
Er zijn deze dag verschillende muzikale optredens en dansoptredens. Er worden demonstraties door de verenigingen gegeven en uiteraard kun je ook zelf meedoen! De allerkleinsten kunnen geschminkt worden, kortom een gezellige dag voor jong en oud!

Winkels open 
De winkels van Winkelcentrum De Baronie zijn open dus kom gezellig shoppen.


KIDS WATERPARK PLAYA, 16 GLIJBANEN ÉN WINTERATTRACTIES!

Doe een Duinrell-winterdag en beleef het leukste dagje uit! In het Tikibad geniet je in tropische temperaturen van 1,3 kilometer glijplezier. De 16 supergave glijbanen en kids waterpark Playa zorgen voor lekker veel waterfun! In het weekend zijn er winterattracties roulerend open tussen 11.00 en 16.00 uurTickets voor Jeugdvakantieland 2019 in Ahoy Rotterdam met 19% korting

25.000m² speelplezier in Ahoy
  • Jeugdvakantieland 2019
  • Van 22 juli t/m 2 augustus 2019
  • Kom afkoelen in het waterpark!
12 dagen lang is Rotterdam Ahoy omgetoverd tot het grootste speelplein van Rotterdam. Beleef als kind de dag van je leven vol spectaculaire en vooral leuke activiteiten!