Home » Uittips » Uittips Friesland

Uittips Friesland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Zoek je leuke uitjes rondom de kerstdagen in Friesland ? Bekijk dan deze pagina's:Brassband Gloria Deï op weg naar kerst met het Roder Jongenskoor

Brassband Gloria Deï op weg naar kerst met het Roder Jongenskoor Surhuisterveen, Achtkarspelen (Friesland) op 15 december

Op weg naar kerst met Gloria Deï en het Roder Jongenskoor

De Flambou in Surhuisterveen is op 15 december het toneel van een zeer bijzondere gebeurtenis. Het Roder Jongenskoor zal daar samen met brassband Gloria Deï uit Gerkesklooster-Stroobos bezoekers alvast in kerstsferen brengen.

De prijswinnende brassband uit het tweelingdorp viert dit jaar zijn 95-jarig bestaan. Hoewel dit niet uitgebreid gevierd wordt, belooft het jaarlijkse kerstconcert dit jaar wel bijzonder te worden. Het is Gloria Deï gelukt om het beroemde Roder Jongenskoor te strikken voor een optreden. “We zijn hier al sinds vorig jaar mee bezig,” vertelt voorzitter Piet van der Weg, “Ze treden niet vaak in deze regio op. We zijn dus enorm trots dat we met hen samen op het podium mogen staan.”

Anglicaanse koorzang, brassmuziek en kerstliederen, een zeer interessante combinatie en zeker de moeite van het kijken (en vooral luisteren!) waard. 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Lien Kamminga, 0512-3510679, w.kamminga7@gmail.com
Kosten zijn 15 euro in de voorverkoop, 17,50 euro aan de kassa.