Markt, braderie en fair


Organiseer jij een markt, braderie of een ander soort markt wat je graag wilt delen en promoten? Je mag het altijd aanmelden en wij plaatsen het dan gratis op de Uittips provincie pagina. Wil je het hele jaar door in deze rubriek staan en ook nog 2 andere rubrieken, kijk dan op: https://www.uitidee.nl/altijd-op-uitidee-nl

Brocante in de polder 2.0 op 10 april te Swifterband

Brocante in de Polder 2.0
10 April van 10:00 – 17:00 uur
Vuursteenweg 27 te Swifterbant
In het sfeervolle polderlandschap van Swifterbant Flevoland tonen en verkopen diverse brocanteurs u deze dag hun uitgebreide aanbod van de meest prachtige brocante vondsten.
Entree €3,50 tm 12 jaar gratis
Parkeren gratis
Meer informatie: https://www.facebook.com/brocanteindepolder

 


Zeldzaam Mooi Markt Vismarkt Groningen op 10 april

Op maandag tweede Paasdag 10 april 2023 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: Vismarkt in Groningen
Wanneer: 10 april 2023 van 11:00 tot 17:00 uur
Toegang: gratis

https://www.zeldzaammooi.com/event-details/zeldzaam-mooi-markt-vismarkt-in-groningen-5


d'Indj ruûmtj op! (Rommelroute) 16 april Nederweert-Eind (Limburg)

Op zondag 16 april 2023 van 10.00 tot 15.00 uur vindt de tweede editie plaats van “d’Indj ruûmtj op”. Inwoners van Eind hebben hun zolder opgeruimd en bieden hun overbodige spullen te koop aan vanaf hun voortuin, oprit of garage om deze een duurzaam tweede leven te geven. Deelnemers die buiten de kern wonen verkopen hun spullen vanaf het Pastoor Maesplein. Zowel de toegang als het parkeren is gratis. De organisatie is in handen van de dorpsraad Eind.

Kijk voor deelnemende adressen op www.nederweert-eind.nl en download de plattegrond.


Geomarkt, tussen de Dino's te Wedde (Groningen) op 30 april

Een 100 tal kramen gevuld met Mineralen, Fossielen, Geologie, Archeologie en Natuur, kortom alles wat uit de grond komt.
Verenigingen en organisaties geven informatie.
Handelaren verkopen hun handelswaar. Alles in het thema.


ZONDAG markten in Amsterdam 

++++

Met ingang van 5 februari organiseert  Sunday Market iedere zondag van de maand een mooi evenement in hartje Amsterdam.  Kom allemaal maar eens kijken en/of doe b.v. mee aan de maandelijkse Sundaymarket in de Westergas fabriek. Zie onder.  Iedere tweede zondag in 2023 is er In de Hallen een maandelijkse Home Ware market. Iedere derde zondag van de maand is er een pracht evenement voor heel Nederland op het Museumplein. Vanaf zondag 26 mrt 2023 is er een maandelijkse een Sundaymarket op het ROKIN Amsterdam. Binnenkort volgen er nog Zondag markets in de Koepel Haarlem. Kom kijken, meedoen en genieten!

++++

Eerste zondag van de maand AMSTERDAM Sunday Market Westergasfabriek 12-18 uur. Ook markten op elke eerste zondag. van de maand vanaf 5/3 , 2/4,  7/5 en 4/6 enz. Pazzanistraat 33, 1014 DB   Site  www.sundaymarket.nl
++++

Vanaf zondag 12 feb 2023 AMSTERDAM Sunday Markets vinden en elke tweede zondag van de maand plaats bij de Hallen: Hannie Dankbaarpassage 47 1053 RT 12-18 uur. Site  www.sundaymarket.nl

++++

Vanaf zondag 19 feb 2023 AMSTERDAM Museum Market vindt elke derde zondag van de maand plaats op het Museumplein, Museumplein 1071 Amsterdam, ook 19/3, 16/4, 21/5, 18/6, enz. 12-18 uur.   Site  www.museummarket.nl
Summerfair Posterholt vaderdag 18 juni te Posterholt Limburg

Op Vaderdag 18 juni organiseren wij weer de Summerfair in Posterholt. Dit jaar wordt een gedeelte gereserveerd voor een Hobby/kunstmarkt en nieuw is ook het open podium. De cafés hebben gezellige terrasjes, er is kermis en ook een American Car Meeting.
De Vaderdagbraderie is een braderie met een lange historie en wordt zeer goed bezocht.


Een overzicht en handige kalender van markten :