Home » Uitjes zoeken op thema » Evenementen » Markt , braderie en fair

Markt, braderie en fair


Organiseer jij een markt, braderie of een ander soort markt wat je graag wilt delen en promoten? Je mag het altijd aanmelden en wij plaatsen het dan gratis op de Uittips provincie pagina. Wil je het hele jaar door in deze rubriek staan en ook nog 2 andere rubrieken, kijk dan op: https://www.uitidee.nl/altijd-op-uitidee-nl

Brocante Markt Klein Frankrijk te Mijnsheerenland (Zuid-Holland) 21 mei

Kom zaterdag 21 mei naar de grote, gezellige Brocante Markt Klein Frankrijk. Je vindt er de mooiste schatten en unieke vondsten. Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen en streekproducten. Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer. Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwehuisjesweg 1, 3271 LX Mijnsheerenland. De markt is geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie, zie website: www.uitdekofferbak.nl/klein-frankrijk/of Facebook: https://www.facebook.com/events/517944576669814/


Zaterdag 21 mei 2022 Jaarmarkt Loenen aan de Vecht (Utrecht).


Op zaterdag 21 mei a.s. ligt het Centrum van Loenen aan de Vecht van 10 tot 17 uur vol met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan jaarmarktartikelen. Tientallen deelnemers bieden tegen betaalbare prijzen de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste jaarmarkt artikelen aan. Kom zeker even een kijkje nemen op de gezellige markt, want er is voor een ieder wel iets te vinden. Als het weer ook een beetje wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de plaatselijke middenstand. Een pracht uitgaanstip voor het gehele Gooi en omstreken. De toegang is gratis


Hemelvaartsdag 26 mei 2022 Oude Ambachten Markt in Centrum Soest (Utrecht)  

Hemelvaartsdag, 26 mei 2022 wordt van 10-17 uur de traditionele Oude Ambachtenmarkt gehouden in de historische Kerkbuurt te Soest. Heel veel marktkramen liggen dan vol met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, brocante, curiosa en verzamelobjecten. Ook dit jaar is er weer een veelzijdig aanbod van oude ambachten en beroepen. Kom op de Neerweg o.a. alle nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten bewonderen. Op het Gildeterrein zijn er activiteiten voor de kinderen en er is ook een gezellig horecaplein ingericht. Deze editie 2022 is uw bezoek meer dan waard en mag u niet missen. Info: Secr. Esther van den Breemer, Tel. 035 6029166 of 06 36097068 Email 
info@ambachtenmarktsoest.nl  Site www.ambachtenmarktsoest.nl 


Oldtimer Festival Vollenhove 28 mei op Vakantiepark Akkertien
te Vollenhove (Overijssel)

Vollenhove - Zaterdag 28 mei wordt het Oldtimer Festival Vollenhove gehouden op Vakantiepark 't Akkertien aan de Noordwal 3 in Vollenhove.
Op deze dag is er een braderie, rommelmarkt, en een show van oude tractoren, brommers, motoren, flevoklassiekers, oldtimers en woonwagens. Ook is er een springkussen en De JaKoeZie is aanwezig!.
Met de Lanz-Bulldog Express kunnen bezoekers een gratis rondrit maken.
Het Lanz-Bulldog Museum is deze dag gratis toegankelijk.
Het evenement is van 10:00-17:00 uur. Vrij entree en parkeren.
Er zijn muziek optredens van Vollenhoofsch Visserskoor en er is een live zangerdie deze dag muzikaal zal omlijsten!

We zijn nog opzoek naar wat extra's voor deze dag, Weet u iets leuks? mail het ons dan naar onderstaand mail adres.
Er kunnen nog standhouders zich aanmelden!
We zoeken alleen nog non-food kramen!

Heeft u een leuk item voor deze markt,mail ons
dan informatie via: info@akkertien.nl


Op 28 mei a.s. vindt er in de historische vesting- en vissersstadje
Woudrichem (Noord-Brabant) een brocantemarkt plaats, georganiseerd door
Heerenlanden Events, i.s.m. Stichting Evenementen Woudrichem.

Tal van Brocanteurs zullen dit oeroude stadje omtoveren tot een sfeervolle brocante markt rond het Visserijmuseum en de vesting.
Je vind er de mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en
Engeland.
Bezoek ook het Visserijmuseum en kom alles te weten over de riviervisserij, wandel door de mooie aangename straatjes, langs het water van de afgedamde Maas, langs vestingen, het jachthaventje, langs historische gebouwen. Wie wat moe wordt, kan een pauze nemen op één van de gezellige terrasjes en genieten van de omgeving.

Een leuke manier om de Brocante Markt in Woudrichem te bezoeken is Vanaf Gorinchem. Hier vandaan kun je elk uur met de veerboot naar Woudrichem.

Voel je welkom op 28 mei in Woudrichem, van 10:00-17:00

Info:www.heerenlandenevents.nl
Info:www.evenementen-woudrichem.nl 


Lente Fair Kasteel Montfort (Limburg) 29 mei

Op zondag 29mei zal in Montfort de 10e editie van de Lente Fair plaats vinden. Een Fair waar inmiddels een groot publiek naar uitkijkt. De Lente Fair is een van de gezelligste Lente Fairs uit de regio. We zijn dan wel is waar verhuisd naar Montfort maar ook dit keer zal er weer een ruim aanbod van standhouders hun mooiste producten aan bieden. U kunt er standhouders aantreffen met, Brocante, Antiek, Sieraden, Kleding, Huis & Tuin decoratie, Proeverijen en hebbedingetjes en wat al niet meer.
Kortom het wordt weer een hele dag genieten van mooie stands, producten en muziek. Heerlijke hapjes en drankjes of een heerlijke kop koffie en eerste klas Limburgse vlaai kunt u nuttigen bij de kasteel Montfort naast het terrein. Wij vragen geen entree, wel vragen wij een vrijwillige bijdragen. Deze komt geheel ten goede aan stichting kasteel Montfort. Wij heten u van 11:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom op de 10e Lente Fair op kasteel Montfort te Montfort.

De dan geldende Corona maatregelen zullen wij uiteraard naleven.


Beleef de Lente Kasteel Cannenburch 2022
te Vaassen (Gelderland) op 4,5 en 6 juni

Beleef de Lente' gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens de heerlijke lente.

Tijdens het Pinksterweekend zal in het kasteelpark bij kasteel Cannenburch een frisse en verrassende fair plaatsvinden. Een uitgebreid aanbod van ondernemers bieden jullie de mogelijkheid kennis te maken met hun bijzondere producten. Een fair wat ook iets weg heeft van een festival, maar dan voor iedereen. Sieraden, delicatessen en buitenleven zijn de thema's van dit jaarlijkse Pinkster evenement. Voor de kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma met onder anderen de geweldige 'Knutselbus',.waar naar hartenlust gewerkt kan worden aan een mooie creatie of een experiment doen met Professor Bombasticus Daarnaast kun je van alles leren op de Circus piste van Circus Snor, reuze schommel en nog veel meer. Verrassende ontmoetingen en een goed verhaal voor iedereen, het kan je zomaar overkomen. Omlijst met heerlijke muzikale herinneringen en heel veel lekkers. Een compleet en ontspannen dagje uit voor het hele gezin of met je partner.


Mary's Markt op Paleis Het Loo Apeldoorn (Gelderland) 4,5 en 6 juni

Heerenlanden Events organiseert in samenwerking met Paleis Het Loo,
de sfeervolle Mary's Markt. (Voorheen de Pinksterbrocante)
Zoals vanouds is de brocante markt weer terug op het Stallenplein, waar ca. 40 brocanteurs je zullen verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.
Kwaliteit en een liefdevolle presentatie staan op de voorgrond.
3 dagen brocante, leuke workshops over bloemen en planten, vertelpodia, muziek en veel gezelligheid.

Adres:
Paleis Het Loo
Koninklijk Park 1
7315 JA Apeldoorn Openingstijden: elke dag 10:00-17:00

Toegangsprijzen:
Mary's Markt, Stallenplein, Tuinen en Oranjewandeling € 10,- Kinderen 4-12 jaar € 5,-
Kinderen 0-3 jaar gratis.

Overige:https://tickets.paleishetloo.nl/nl/tickets


Traditionele Vaderdagbraderie in combinatie met American Cars Meeting
op 19 juni te Posterholt (Limburg)

Traditionele Vaderdag braderie georganiseerd door ondernemers aan de route zonder winstoogmerk. In combinatie met een American Cars Meeting. Kermisattracties voor de kleintjes, horecagelegenheden met terrasjes aan de route. Huur kraampjes €20,-, standplaats gratis. Gratis entree.
Aantal kramen: 100-250

  • Hoofdstraat
  • 6061CB Posterholt