Markt, braderie en fair


Organiseer jij een markt, braderie of een ander soort markt wat je graag wilt delen en promoten? Je mag het altijd aanmelden en wij plaatsen het dan gratis op de Uittips provincie pagina. Wil je het hele jaar door in deze rubriek staan en ook nog 2 andere rubrieken, kijk dan op: https://www.uitidee.nl/altijd-op-uitidee-nl


Een overzicht en handige kalender van markten :


Zaterdag 7 oktober 2022 Braderie in Centrum Hoofddorp   
++++
Op zaterdag 7 okt a.s. organiseert Marbo van 9-17 uur in centrum Hoofddorp een gezellige braderie. De Marktlaan en Stamplein staan dan vol met marktkramen. Tientallen deelnemers bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste braderie artikelen aan. Centrum Hoofddorp wordt ieder weekend zeer druk bezocht. Kom allemaal kijken of er op deze gezellige Braderie ook voor u iets moois is weggelegd. Er zijn nog een paar mogelijkheden tot deelname. Info: Marbo Promotions, Tel. 010 2022511 Email sylvia@marbo.nl Site www.marbo.nl

+++++++

 

Zondag16 oktober 2022 Snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.
+++++
Don Events organiseert op zondag 16 okt. a.s. een Snuffelmarkt in de grote Expohal Haarlemmermeer te Vijfhuizen, inmiddels omgedoopt tot Expo Greater Amsterdam. Vele honderden kramen liggen van 9 tot 16 uur vol met mooie, interessante, exclusieve, verrassende, oude spullen en talrijke leuke en spannende artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd. De meest uiteenlopende spullen zijn er te bewonderen en te koop. Antiek, curiosa, leuk aardewerk, speelgoed, verzamelobjecten, poppen, kleding, games, Cd’s, boeken, vintage, leuke hebbedingentjes, enz. De organisatie verwacht dat er veel belangstellenden naar Expo Haarlemmermeer gaan komen, want snuffelen is een prachtige bezigheid.
+++++
Zo 16 okt. 2022 VIJFHUIZEN Snuffelmarkt Expo Haarlemmermeer 9-16 uur;  Info DON Events, Tel. 0294-237320 Email info@donevents.nl  Site www.donevents.nl

 

+++++++

 

Vlooienmarkt in Heemstede op zondag 16 oktober 2022. 

++++

Op zondag 16 okt a.s. wordt er door Mikki een grote rommelmarkt georganiseerd in Sportcentrum Groenendaal aan de Sportparklaan 16 te Heemstede.
In deze sportaccommodatie wisselen die dag weer vele gebruikte goederen van eigenaar. Het aanbod op een rommelmarkt is altijd divers en verrassend: van oude obligaties tot een authentiek houtsnijwerk of een leuk kledingstuk. De vlooienmarkt is open van 09.30 tot 16.00 uur. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: MIKKI, 0229-244739 of 244649 Site www.mikki.nl


Brocante Tuinfair Maasbree (Limburg) op 16 oktober

Op 16 oktober organiseren Van Catoo, TheJo’s Tijdloos en Café De Pool weer de supergezellig brocante tuinfair in Maasbree.
Rondstruinen in de tuin en parkeerplaats van café De Pool, op weg naar en in de winkels van TheJo’s Tijdloos en Van Catoo.
Een groot aantal brocanteurs brengen weer hun mooiste vondsten uit een ver verleden mee naar Maasbree. Uitrusten en bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje, kan op het terras midden in de fair.
Dat belooft weer een gezellige en mooie dag te worden!


Brocante in de Grote Kerk 'Special Edition' 4 en 5 november

te Dordrecht Zuid Holland

Brocante in de Grote kerk in Dordrecht, op 4 en 5 november 2022.
'Special Edition'

De donkere dagen breken weer aan, de geur van kerst hangt in de lucht.
Ca. 40 standhouders zullen hun kramen inrichten met prachtige oude antiek en kerstversieringen, kerstballen, engelen, klokjes en de mooiste schatten en vondsten uit lang vervlogen tijden.
Kom struinen naar servies voor een prachtig gedekte tafel, oude kerstballen en unieke kerstcadeaus.
De middeleeuwse Grote kerk van Dordrecht wordt sfeervol verlicht.

Entree: 4,-
Kinderen tot 12 jaar gratis

Adresgegevens:
Grote Kerk Dordrecht
Lange Geldersekade 2
3311 CJ Dordrecht

Openingstijden:
4 november 16:30-20:00
5 november 10:00-16:30
www.heerenlandenevents.nl
info@heerenlandenevents.nl


Christmas and Vintage op Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch (Limburg)
op 19 en 20 november

Beleef de kerst op een werkelijk prachtige locatie met zijn 14e eeuwse gewelven: Kasteel Daelenbroeck. De vuurkorven branden, een koor zingt kerstliederen en de Glühwein zal je verwarmen.

Op 19 en 20 november 2022 organiseert Heerenlanden Events de 5e editie van de Christmas and Vintage Fair in de Hoofdburcht op Landgoed Kasteel Daelenbroeck.
Inmiddels is deze fair een begrip in de regio.

Vele top brocanteurs komen met hun mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, Belgie en Engeland deze locatie omtoveren tot een sprookjesachtige kersfair, en zullen je verrassen met kramen vol oude kerstballen, oude meubeltjes, stoer, industrieel, en romantisch brocante.

De historische ambiance van de gewelven en de betreffende zalen, zullen een heel speciaal en sfeervol karakter geven aan de
Christmas en Vintage fair.
Ook op het plein voor de Voorburcht vind je kerstgeralateerde artikelen.
In het sfeervolle Brasserie kun je terecht het voor verse koffie en diverse lekkernijen.

Entree: € 4,-
Kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren gratis

Openingstijden:
10:00-16:30

Adres:
Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch

www.heerenlandenevents.nl
Info@heerenlandenevents.nl