Home » Uittips » Uittips Overijssel

Uittips Overijssel


Familiepark de Waarbeek met korting

Familiepretpark De Waarbeek met 37% korting voor slechts 8,45 per persoon

Geniet een hele dag in het nostalgische pretpark De Waarbeek, dat al meer dan 90 jaar bestaat. In al die jaren is het park getransformeerd tot een waar familiepretpark. Het park beschikt over vele attracties zoals de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Bungee Diver, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Ook kun je lekker met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer.

Voor de kleintjes zijn er de Pompoenmolen, de Eendencarrousel, en de gave Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er zelfs een eigen veilige speciale speeltuin! Het park wordt nog gezelliger gemaakt met het dagelijkse live entertainment dat bestaat uit een spannende avonturenshow, ons nostalgisch draaiorgel, kindericoon Twekky en alle vriendjes bij bij de attracties!


Zoek je een leuk restaurant met een aantrekkelijke prijs voor een lunch of diner ? Of een voordelig sauna arrangement, een workshop, cursus, entreeticket of zoek nog een uitidee voor een andere leuke deal ?

Je vindt het op de lokale pagina's van Social Deal. Dagelijks nieuwe deals in jouw omgeving.