Uittips Overijssel


Zoek je een leuk restaurant met een aantrekkelijke prijs voor een lunch of diner ? Of een voordelig sauna arrangement, een workshop, cursus, entreeticket of zoek nog een uitidee voor een andere leuke deal ?

Je vindt het op de lokale pagina's van Social Deal. Dagelijks nieuwe deals in jouw omgeving. 


Scooter rijden 

Ga er lekker op uit in de buitenlucht met jouw bedrijf. Het Schwarzwald zet een leuk programma voor je in elkaar.

Heerlijk scooter rijden.

Boek nu een spraakmakende retro-scooter tour in Twente
inclusief verzekering en volle tank brandstof.
1 uur = 35,- p.p.     –     2 uur = 45,- p.p.
3 uur = 55,- p.p.     

De Twentse natuur is de ideale streek om met een gezamenlijke scooter tocht te verkennen. Het startpunt van de tour is bij Het Schwarzwald, gelegen op een van de groenste plaatsen van Overijssel. Je krijgt een unieke route en duidelijke uitleg hoe u deze het beste kunt rijden. Rij in de omgeving van de prachtige Schwarzwalder bossen en snuif de gezonde Twentse buitenlucht op. Wedden dat je na afloop helemaal ontspannen bent?

Het boeken van de retro scooter tour is bij Het Schwarzwald bijzonder gemakkelijk. Dit arrangement is al te boeken vanaf €25,- per persoon en is geschikt voor 1 tot 250 personen. Erg geschikt dus voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes en als activiteit om met je vrienden te doen!


Festival Tussenland Zwolle van 26 tot en met 28 mei

De groene parken langs de stadsgrachten van Zwolle zijn dit weekeinde het decor voor storytelling, circus- en danstheater en rootsmuziek. Van intieme vertellingen en (inter)nationale vertelshows tot swingende folkbands, van huiveringwekkend circustheater tot bruisende dans. Ben jij erbij? Het festival is vrij toegankelijk. Je draagt bij naar draagkracht. Houd de website en onze sociale media in de gaten voor het programma!

https://zwolleunlimited.nl/festivaltussenland