Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Zomer op het Plein is vrijdagavond van start gegaan op het Alkmaarse Canadaplein. Tot en met 7 augustus kunnen liefhebbers van muziek en theater ieder weekend hun hart ophalen tijdens een breed scala aan optredens. "Nieuw seizoen, allemaal buitenoptredens", vertelde Peter Blaauboer, directeur van Theater De Vest aan Alkmaar Centraal. "We hebben zes weekenden achter elkaar muziek op vrijdag, zaterdag en zondag. Gezellige sfeer, mooie optredens met hele, diverse, verschillende artiesten."
https://theaterdevest.nl/specials/zomer-op-het-plein


Bootje Huren in het Ilperveld

Bootje Huren in het Ilperveld

Tip voor de zomer: fluisterbootje huren in het Ilperveld. Afgelopen weekend liep de temperatuur op tot zomerse waarden. Wie verkoeling zoekt bij warm weer, kan terecht op het water van het eilandenrijk Ilperveld bij Landsmeer. In dit natuurgebied kun je heerlijk varen, vogels kijken en genieten van een fris windje. Voor € 20,- per uur beleef je een gezellig zomeruitje. In de fluisterboot is plaats voor zeven personen. Wie ga jij verrassen?


Zomerconcert De Adelaar Weesp op Zondag 10 juli

Zondag 10 juli geeft Koninklijke Harmonie De Adelaar het startschot voor de zomer. Kom genieten van de muziek van het harmonieorkest én het nieuwe Talent Orkest.
De Adelaar is sinds begin dit jaar uitgebreid naar een muziekvereniging met twee orkesten. Het harmonieorkest heeft een gevarieerd repertoire, van een mars tot hedendaagse popmuziek.
In oktober 2021 is het Nieuw Talent Orkest gestart, ca. 40 muzikanten zonder ervaring hebben in 10 weken een instrument leren bespelen. Volg de vorderingen van het Talent Orkest met allemaal nieuwe muziek!
Beide orkesten spelen onder leiding van dirigent Dim van den Berge en de enthousiaste presentatie is in handen van Alexander Bauwens.

• Zondag 10 juli 2022
• Zaal open 14:00 uur, aanvang concert 14.30 uur.
• Locatie: De Adelaar, Papelaan 126A in Weesp.
• Toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage is mogelijk bij de uitgang.
www.adelaar-weesp.nl


Zaterdag en zondag 30 en 31 juli

Swaanzinnig Familie Festival

Op zaterdag 30 en zondag 31 juli 2022 vindt er een waanzinnig zomervakantie evenement plaats; het Swaanzinnige Familie Festival. Hét familiefestival van Noord-Holland voor jong en oud!

Kijk hier voor meer informatie en tickets voor slecht € 8,25


Entreeticket THIS IS HOLLAND in Amsterdam

De attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam laat je Nederland niet alleen zien, maar ook écht beleven. De totale Experience bestaat uit vier onderdelen en neemt je mee op een adembenemende reis.

  • De totale Experience duurt een uur en bestaat uit vier onderdelen
  • Ervaar een spectaculaire 5D vlucht over vele must-sees van Nederland
  • Ontdek in de vogelvlucht de geschiedenis van Nederland

50% korting op je ticket voor het Tropenmuseum Amsterdam

Leer alles over wereldculturen bij het Tropenmuseum, gevestigd in een rijksmonument in Amsterdam. In het Tropenmuseum ontdek je dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens.

  • Verhalen over menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten
  • Speciaal voor de kids is er Tropenmuseum Junior
  • Gevestigd in een rijksmonument gelegen aan het Oosterpark, in het hart van Amsterdam Oost
  • Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!