Uittips Noord-Holland


Amstelveen in 24hrs op 3 juni

Tijdens Amstelveen in 24hrs op zaterdag 3 juni kun je 24 uur lang op ontdekkingstocht door Amstelveen. Lokale ondernemers en culturele hotspots openen hun deuren en laten zich van hun meest unieke kant zien.
Leer de stad kennen en ontdek dat in Amstelveen veel te doen is. Hieronder een greep uit de meer dan 45 gratis activiteiten:
Ga op safari
In de achtertuin van Amstelveen ligt een heus natuurreservaat. En je kunt er ook op safari! Neem een verrekijker en picknickmand mee en ga met een vogelaar op zoek naar weidevogels als de grutto op het weidevogelpad in de Bovenkerkerpolder.
Klimmen in het donker
Dat is nog eens een uitdaging: klimmen in het donker! Klauter in het Fun Forest via touwen, ladders en bruggen een weg door de bomen, met een paar lichtjes als wegwijzer.
Nachtelijke rondleiding in de bierbrouwerij
Flikkerende kaarsen tussen glinsterende brouwketels en het zoete gezang van de Amstel River Singers creëren de perfecte setting voor een intieme rondleiding. Vanaf 23.00 uur is bierbrouwerij in de voormalige Sint Annakerk de zwoelste plek van Amstelveen!
Kijk op de website visitamstelveen.nl/24hrs voor het volledige programma van Amstelveen in 24hrs


Wekelijks mooie ZONDAG markten in Amsterdam.

Dit jaar organiseert Lisa Russelman met haar team iedere zondag van de maand een mooi evenement in hartje Amsterdam. Kom allemaal maar eens kijken en/of doe b.v. mee aan de maandelijkse Sundaymarket in de Westergas fabriek. Iedere tweede zondag in 2023 is er In de Hallen een maandelijkse Sundaymarket. Iedere derde zondag van de maand is er een pracht evenement voor  ! Info Lisa Russelman,  Email info@sundaymarket.nl  Site  www.sundaymarket.nl


Entreeticket Our House Amsterdam met korting

Ervaar de geschiedenis van dance muziek in ’s werelds eerste dance museum in Amsterdam: Our House! Maak een digitale reis van 75 minuten door middel van tentoonstellingen, shows en optredens.


Entreeticket Rembrandts Amsterdam Experience met korting

 

Ontdek aan de hand van spectaculaire projecties het leven van de beroemdste schilder van Amsterdam bij Rembrandts Amsterdam Experience!


ZONDAG markten in Amsterdam 

++++

Met ingang van 5 februari organiseert  Sunday Market iedere zondag van de maand een mooi evenement in hartje Amsterdam.  Kom allemaal maar eens kijken en/of doe b.v. mee aan de maandelijkse Sundaymarket in de Westergas fabriek. Zie onder.  Iedere tweede zondag in 2023 is er In de Hallen een maandelijkse Home Ware market. Iedere derde zondag van de maand is er een pracht evenement voor heel Nederland op het Museumplein. Vanaf zondag 26 mrt 2023 is er een maandelijkse een Sundaymarket op het ROKIN Amsterdam. Binnenkort volgen er nog Zondag markets in de Koepel Haarlem. Kom kijken, meedoen en genieten!

++++

Eerste zondag van de maand AMSTERDAM Sunday Market Westergasfabriek 12-18 uur. Ook markten op elke eerste zondag. van de maand vanaf 5/3 , 2/4,  7/5 en 4/6 enz. Pazzanistraat 33, 1014 DB   Site  www.sundaymarket.nl
++++

Vanaf zondag 12 feb 2023 AMSTERDAM Sunday Markets vinden en elke tweede zondag van de maand plaats bij de Hallen: Hannie Dankbaarpassage 47 1053 RT 12-18 uur. Site  www.sundaymarket.nl

++++

Vanaf zondag 19 feb 2023 AMSTERDAM Museum Market vindt elke derde zondag van de maand plaats op het Museumplein, Museumplein 1071 Amsterdam, ook 19/3, 16/4, 21/5, 18/6, enz. 12-18 uur.   Site  www.museummarket.nlClub Nouvelle Amstelveen  is een sfeervolle en gezellige uitgaansgelegenheid voor mensen vanaf 30 jaar om te dansen en te borrelen. Het is een avond voor collega’s, vrienden en vriendinnen, singels en niet-singles. Een ongedwongen gelegenheid voor iedereen vanaf 30 jaar om heerlijk te genieten van de hits van toen en nu, thema-avonden met bekende DJ’s en avonden voor bepaalde muziekgenres. Onze evenementen worden altijd voorzien met een heerlijk buffet en lekkere hapjes! Tevens beschikken wij over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en maakt u vrij gebruik van toilet en garderobe.

www.clubnouvelle.nl