Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is,  in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.De Tuinen Van en Yesteryears Vintage markt te Amsterdam (iedere zaterdag)

Amsterdam is een spannende markt rijker. Een grote loods gevuld met planten en vintage kleding gaat elke maand open op zaterdagen van 12:00 tot 16:00 uur.  De loods is gevestigd in broedplaats Zuid West aan de Overschiestraat 188a in Amsterdam-West. Yesteryears Vintage en De Tuinen Van slaan de handen ineen voor de perfecte zaterdagmiddag besteding.

Yesteryears vintage heeft de loods gevuld met bijzondere vintage kledingstukken. Voor mannen en vrouwen zijn er genoeg bijzondere topstukken te vinden. Daarnaast is Yesteryears gespecialiseerd in kindervintage en zijn er unieke items te vinden voor de allerkleinsten. Alle kledingstukken gaan er uit voor sale prijzen van 5 tot 30 euro.

De Tuinen Van doet alles met planten: plantenverhuur voor evenementen, interieurbeplanting voor bedrijven en tuinaanleg voor particulieren. Maandelijks zijn er veel planten over van diverse projecten. Deze worden voor yard sale prijzen aangeboden aan liefhebbers die deze planten een nieuw thuis willen geven.

12:00 - 16:00 uur
Overschiestraat 188a, Amsterdam
Neem een geldige QR code mee.
Neem zelf een tas mee.


Foodtour Amsterdam met korting!

 

 • Tour Negen straatjes of de Jordaan
 • Incl. eten & drinken | Duur: 2-3 uur
 • Helemaal coronaproof!

 

Kies jij voor de Negen Straatjes of de Jordaan? Tijdens de foodtour kom je diverse lekkere hapjes tegen en kom je meer te weten over je gekozen locatie!

Foodtour de Negen Straatjes
Ontdek de bekende Negen Straatjes tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten. De Negen Straatjes staan bekend om haar grachtengordel, leuke boetiekjes en lekkere eettentjes. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.

Foodtour de Jordaan
Ontdek de Jordaan tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten! De Jordaan staat bekend om haar pittoreske grachten, haar bruggen en als bruisende buurt. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.


Entreeticket THIS IS HOLLAND in Amsterdam

De attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam laat je Nederland niet alleen zien, maar ook écht beleven. De totale Experience bestaat uit vier onderdelen en neemt je mee op een adembenemende reis.

 • De totale Experience duurt een uur en bestaat uit vier onderdelen
 • Ervaar een spectaculaire 5D vlucht over vele must-sees van Nederland
 • Ontdek in de vogelvlucht de geschiedenis van Nederland

50% korting op je ticket voor het Tropenmuseum Amsterdam

Leer alles over wereldculturen bij het Tropenmuseum, gevestigd in een rijksmonument in Amsterdam. In het Tropenmuseum ontdek je dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens.

 • Verhalen over menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten
 • Speciaal voor de kids is er Tropenmuseum Junior
 • Gevestigd in een rijksmonument gelegen aan het Oosterpark, in het hart van Amsterdam Oost
 • Leuk en leerzaam uitje voor jong en oud! 

Fietsspeurtocht op Texel

 • 33 kilometer lange route met 12 locaties
 • Kinderen t/m 16 jaar gratis
 • Al fietsend kom je alles te weten over Texel
 • Je kunt het met één team spelen maar ook met teams tegen elkaar