Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is,  in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Foodtour Amsterdam met korting!

 

  • Tour Negen straatjes of de Jordaan
  • Incl. eten & drinken | Duur: 2-3 uur
  • Helemaal coronaproof!

 

Kies jij voor de Negen Straatjes of de Jordaan? Tijdens de foodtour kom je diverse lekkere hapjes tegen en kom je meer te weten over je gekozen locatie!

Foodtour de Negen Straatjes
Ontdek de bekende Negen Straatjes tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten. De Negen Straatjes staan bekend om haar grachtengordel, leuke boetiekjes en lekkere eettentjes. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.

Foodtour de Jordaan
Ontdek de Jordaan tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten! De Jordaan staat bekend om haar pittoreske grachten, haar bruggen en als bruisende buurt. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.


Entreeticket THIS IS HOLLAND in Amsterdam

De attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam laat je Nederland niet alleen zien, maar ook écht beleven. De totale Experience bestaat uit vier onderdelen en neemt je mee op een adembenemende reis.

  • De totale Experience duurt een uur en bestaat uit vier onderdelen
  • Ervaar een spectaculaire 5D vlucht over vele must-sees van Nederland
  • Ontdek in de vogelvlucht de geschiedenis van Nederland

Alkmaar is prachtig, helemaal vanaf het water. Er liggen met nog wat vrije dagen en weekenden in het verschiet, en dan is het huren van een bootje een heerlijk uitje. Maak thuis alvast een picknickmand vol lekkers klaar, zodat jij een dagje op het water kunt genieten. We delen vier tips voor een uitje op het water in Alkmaar.

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving, en maak zelf een rondvaart met één of meerdere van onze gemotoriseerde bootjes. Je huurt al een bootje vanaf € 15,00 per uur, inclusief kussens en brandstof. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Na een korte instructie kan je veilig het water op.Ontdek alle hoogtepunten van de Johan Cruijff ArenA tijdens de stadiontour!

Bekijk de indrukwekkende historie van Ajax tijdens de Stadiontour in de Johan Cruijff ArenA en maak een selfie in de kleedkamer van Ajax!