Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is,  in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Alkmaar is prachtig, helemaal vanaf het water. Er liggen met nog wat vrije dagen en weekenden in het verschiet, en dan is het huren van een bootje een heerlijk uitje. Maak thuis alvast een picknickmand vol lekkers klaar, zodat jij een dagje op het water kunt genieten. We delen vier tips voor een uitje op het water in Alkmaar.

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving, en maak zelf een rondvaart met één of meerdere van onze gemotoriseerde bootjes. Je huurt al een bootje vanaf € 15,00 per uur, inclusief kussens en brandstof. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Na een korte instructie kan je veilig het water op.


Ticket BODY WORLDS

 

  • Weer 7 dagen open in Amsterdam
  • Geldig t/m 31 december 2020
  • Ontdek de InBody Area!

 

Ga mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid. Leuk én educatief!


2 uur surfles in Zandvoort

 

  • Geldig t/m 31 oktober 2020
  • 2 uur les + 1 uur vrij surfen
  • Inclusief wetsuit en materiaal

 

Wees één met de golven en leer surfen tijdens deze 2 uur durende surfles. Je leert de basics zodat je op een veilige en leerzame manier je eerste golf kan pakken!


Ontdek alle hoogtepunten van de Johan Cruijff ArenA tijdens de stadiontour!

Bekijk de indrukwekkende historie van Ajax tijdens de Stadiontour in de Johan Cruijff ArenA en maak een selfie in de kleedkamer van Ajax!