Uittips Noord-HollandMarkten

Zaterdag 7 oktober 2022 Braderie in Centrum Hoofddorp   
++++
Op zaterdag 7 okt a.s. organiseert Marbo van 9-17 uur in centrum Hoofddorp een gezellige braderie. De Marktlaan en Stamplein staan dan vol met marktkramen. Tientallen deelnemers bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste braderie artikelen aan. Centrum Hoofddorp wordt ieder weekend zeer druk bezocht. Kom allemaal kijken of er op deze gezellige Braderie ook voor u iets moois is weggelegd. Er zijn nog een paar mogelijkheden tot deelname. Info: Marbo Promotions, Tel. 010 2022511 Email sylvia@marbo.nl Site www.marbo.nl

+++++++

 

Zondag16 oktober 2022 Snuffelmarkt in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.
+++++
Don Events organiseert op zondag 16 okt. a.s. een Snuffelmarkt in de grote Expohal Haarlemmermeer te Vijfhuizen, inmiddels omgedoopt tot Expo Greater Amsterdam. Vele honderden kramen liggen van 9 tot 16 uur vol met mooie, interessante, exclusieve, verrassende, oude spullen en talrijke leuke en spannende artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd. De meest uiteenlopende spullen zijn er te bewonderen en te koop. Antiek, curiosa, leuk aardewerk, speelgoed, verzamelobjecten, poppen, kleding, games, Cd’s, boeken, vintage, leuke hebbedingentjes, enz. De organisatie verwacht dat er veel belangstellenden naar Expo Haarlemmermeer gaan komen, want snuffelen is een prachtige bezigheid.
+++++
Zo 16 okt. 2022 VIJFHUIZEN Snuffelmarkt Expo Haarlemmermeer 9-16 uur;  Info DON Events, Tel. 0294-237320 Email info@donevents.nl  Site www.donevents.nl

 

Zondag  16 oktober Oosterblokker Antiek-/brocante markt en taxatiedag

Zilver, glas, (antieke) sieraden, aardewerk en porselein, klein antiek, mooi brocante, boeken, spullen uit grootmoederstijd en nog veel meer.
Entree 1,50 euro. Kinderen <12 jaar gratis.
De openingstijd is van 11.00 tot 16.00 uur.
www.ccp.nu

+++++++

 

Vlooienmarkt in Heemstede op zondag 16 oktober 2022. 

++++

Op zondag 16 okt a.s. wordt er door Mikki een grote rommelmarkt georganiseerd in Sportcentrum Groenendaal aan de Sportparklaan 16 te Heemstede.
In deze sportaccommodatie wisselen die dag weer vele gebruikte goederen van eigenaar. Het aanbod op een rommelmarkt is altijd divers en verrassend: van oude obligaties tot een authentiek houtsnijwerk of een leuk kledingstuk. De vlooienmarkt is open van 09.30 tot 16.00 uur. Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: MIKKI, 0229-244739 of 244649 Site www.mikki.nl


Club Nouvelle Amstelveen (Noord-Holland)  is een sfeervolle en gezellige uitgaansgelegenheid voor mensen vanaf 30 jaar om te dansen en te borrelen. Het is een avond voor collega’s, vrienden en vriendinnen, singels en niet-singles. Een ongedwongen gelegenheid voor iedereen vanaf 30 jaar om heerlijk te genieten van de hits van toen en nu, thema-avonden met bekende DJ’s en avonden voor bepaalde muziekgenres. Onze evenementen worden altijd voorzien met een heerlijk buffet en lekkere hapjes! Tevens beschikken wij over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en maakt u vrij gebruik van toilet en garderobe.

www.clubnouvelle.nl


Bootje Huren in het Ilperveld

Bootje Huren in het Ilperveld

Tip voor de zomer: fluisterbootje huren in het Ilperveld. Afgelopen weekend liep de temperatuur op tot zomerse waarden. Wie verkoeling zoekt bij warm weer, kan terecht op het water van het eilandenrijk Ilperveld bij Landsmeer. In dit natuurgebied kun je heerlijk varen, vogels kijken en genieten van een fris windje. Voor € 20,- per uur beleef je een gezellig zomeruitje. In de fluisterboot is plaats voor zeven personen. Wie ga jij verrassen?


Lancering X Shore 1 te Eemnes op 15 en 16 oktober

U bent van harte welkom bij de lancering van de nieuwe X Shore 1 voor een eerste kennismaking met de boot!

De volledig elektrische X Shore 1 tender is gebouwd met de nieuwste technologie, duurzame materialen en heeft een Scandinavisch design.

Meld je aan voor de lancering via https://www.naturalyachts.com/x-shore-1-launch


WORLD LIVING STATUES
Het World Living Statues komt naar Alkmaar! Ontdek de prachtige kunstvorm van levende standbeelden op zaterdagavond 15 oktober tijdens Statues by Night, wanneer de standbeelden stralen in het donker.

Laat je vervolgens op zondag 16 oktober verrassen, ontroeren en verblijden door 200 standbeelden in de binnenstad van Alkmaar tijdens het WK Living Statues. Stem op jouw favoriete levende standbeeld en misschien wordt dat wel de nieuwe wereldkampioen, dankzij jou!


Kerkpleinconcert te Zandvoort op 16 okober

Concert met pianoduo Beth & Flo. U hoort o.a. werken van B. Smetana (De Moldau), G. Gershwin, J. Pachelbel. Zondag 16 oktober. Aanvang 15.00 uur. Kerk open 14.30 uur. Tot ongeveer 17.00 uur. Toegang € 5,00

https://classicconcerts.nl


Alkmaar Light Festival 3 tot en met 5 november

Het eerste weekend nadat de wintertijd is ingegaan verandert Alkmaar in één groot lichtkunstwerk. Dompel je onder in verassende videokunst, verwonderende lichtobjecten, de hipste techniek en live muziek en theater en beleef de stad zoals je dat niet eerder deed. Gooi de oh’s en ah’s er maar lekker uit, want je valt van de ene in de andere verbazing.