Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Kerstcircus Haarlem met 40% korting voor maar 13,50!
  • Acrobatiek, clowns, drones en meer
  • Data in december & januari
  • Vooraf genieten van foodtrucks
De mooiste combinatie ooit van oud en nieuw circus in één adembenemende voorstelling! Met acrobatiek, clowns, drones, vliegende trapezes en veel meer!

Zondag 16 december 2018 Sfeervolle Kerst-Cadeau Markt in Centrum Heemstede.
++++
Op zondag 16 december 2018 organiseert Gea van Vulpen in samenwerking met de winkeliersvereniging van 11-17 uur een exclusieve Kerst - Cadeau Markt op de afgesloten rijbaan van het noordelijk gedeelte van de Binnenweg en op de trottoirs van de Raadhuisstraat Heemstede. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en presenteren brocante- en lifestyle artikelen, zelf gemaakte kerstdecoraties en kerstkaarten, prachtige sieraden en een keur aan cadeauartikelen, sfeervolle feestelijke kerstkleding, delicatessen, streekproducten, enz. 
Plaatselijke winkeliers staan op de markt met speciale aanbiedingen. Kom genieten van diverse 'kerstattracties' die zich telkens verplaatsen door de hele winkelstraat en kom vooral proeven op kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens. De winkelstraat is voorzien van feestverlichting en een aantal verlichte kerstbomen. Deze kerstmarkt is mede door het grote aantal deelnemers een must om te bezoeken.
++++ 
Zo 16 dec 2018 HEEMSTEDE Kerst Markt Brocante-Lifestyle-Streek Binnenweg 11-17