Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Optreden Ronny Wijngaarde Alkmaar 15 februari Café Het is nooit te laat

Ronny Wijngaarde is ontdekt door Joop van den Ende (Soundmixshow 1986) en is sindsdien een veel gevraagd artiest in Nederland, Belgie en Duitsland. Ronny is in het buitenland ook bekend geworden met de groep TAVERES!
Ronny is bekend in binnen-en buitenland as "THE DUTCH LIONAL RICHIE". Lional RIchie noemt hem zijn enige echte 'look a like' met een fantastisch stemgeluid.

Andere optredens in Café Het is nooit te laat :

Vrijdag 1 maart Ab Lakeman vanaf 21.00 uur
Zondag 10 maart The Sting vanaf 16.30 uur
Zondag 17 maart komt Peter Batenburg vanaf 16.00 uur.


The Sting Alkmaar 10 maart Café het is nooit te laat

Het tijdloze en supergezellige café “het is Nooit te Laat”, waar je de tijd kunt stilzetten en kunt genieten van het moment, gaat terug naar de tijd van weleer. Back to the Sixties & Seventies met The Sting op zondag 10 maart vanaf 16.30 uur. Dat wordt swingen, zingen en genieten. Neem mee die dancing shoes, vraag je buren mee en schraap de kelen. Doen, komen! De entree is natuurlijk voor niks, noppes, nada! Maar kom op tijd want vol is vol!


Zuiderzeepop Enhuizen (Noord-Holland) op 16 maart

Zet zaterdag 16 maart maar in je agenda, want dan gaat de eerste editie van "Zuiderzeepop" in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen van start. 

Een heus muziekspektakel, want vanaf 15:00 uur tot 01:00 uur zullen wel 18 toffe bands uit de regio hun opwachting maken. 

Van skiffie tot pop, van akoestisch tot rock. Genoeg muziek voor een lekker ouderwets dagje genieten van deze live optredens.

Met o.a.: Hans Malagride & Danique Peereboom, Vintage, Bottle up and go, Alice, Pro-Feel, Les Hommes du Nord, U2 2U, That's for you, The Castalettes, On Fire, Just Wednesday, Petoempers, Music Machine, Maple Leaf, Boogie Dogs, What about Bob, Stereo Types en afsluiter Steal. 

Voorverkoop E-Tickets €8 & aan deur €10
Meer info en E-tickets: zuiderzeepop.nl of facebook.com/zuiderzeepop