Uittips Noord-Holland


Zondag 5 februari 2023 Boekenmarkt  in De Koepel Haarlem.

++++

Op zondag 5 februari 2023  wordt er in de Koepel Haarlem een exclusieve boekenmarkt georganiseerd. Vijfentwintig gespecialiseerde antiquaren presenteren een grote keuze aan zeldzame en bijzondere oude en nieuwe antiquarische boeken van goede kwaliteit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van boeken over sport tot geschiedenis, kunst, fotografie, typografie, topografie, enz. Er is ook een stand waar oude Schoolplaten en Landkaarten zijn te bewonderen. Voor liefhebbers van exclusieve tweedehands boeken is er zeker iets bijzonders te vinden op deze markt. Tevens is de locatie een bezienswaardigheid om toch vooral eens omhoog te kijken…..!  De toegang is gratis.

++++

Zo 5 febr.2023 HAARLEM Boekenmarkt De Koepel. 10-17.30 uur


  • Inclusief frisdranken, bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts
  • Op één avond kun je proeven uit diverse keukens; van China tot Europa en van Zuid-Amerika tot Japan
  • Speciaal voor de kids is er een gezellige kinderhoek 
  • Midden in shoppingcenter Noorderveld waan je je in een modern interieur 

Entreeticket Our House Amsterdam met korting

Ervaar de geschiedenis van dance muziek in ’s werelds eerste dance museum in Amsterdam: Our House! Maak een digitale reis van 75 minuten door middel van tentoonstellingen, shows en optredens.


Entreeticket Rembrandts Amsterdam Experience met korting

 

Ontdek aan de hand van spectaculaire projecties het leven van de beroemdste schilder van Amsterdam bij Rembrandts Amsterdam Experience!


Hielander Whisky Festival Alkmaar op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari

Alles over whisky te weten komen, proeven, ruiken en dat in een historische ambiance van een 500 jaar oude kerk.Op zo’n 3.000 m2 presenteren whiskyleveranciers hun beste whisky’s, zijn er Schotse en Ierse lekkernijen te krijgen, is er kleding, reisinformatie, snuisterijen en veel, heel veel whisky...
www.hielanderwhiskyfestival.nl


Tweedaagse Snuffelmarkt in Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen.

Don Events organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 een tweedaagse Snuffelmarkt in de grote Expohal Haarlemmermeer te Vijfhuizen, inmiddels omgedoopt tot Expo Greater Amsterdam. Honderden kramen liggen van 9 tot 16 uur vol met mooie, interessante, exclusieve, verrassende, oude spullen en talrijke leuke en spannende artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd. De meest uiteenlopende leuke, gekke, zeldzame, kostbare spullen voor de feestdagen zijn er te bewonderen en te koop. 
Er is ook een stand waar oude Schoolplaten en Landkaarten zijn te bewonderen. De organisatie verwacht dat er veel belangstellenden naar deze snuffelmarkt gaan komen.

Zo 18 en zo 19 feb 2023 VIJFHUIZEN Snuffelmarkt, Expo Greater Amsterdam 9-16  uur.


Kerkpleinconcert Zandvoort op 19 februari
(Zandvoort, Protestantse kerk, Kerkplein 1)

Ons concertprogramma “An Unexpected Journey” - de mooiste filmmelodieën is een prachtige verzameling ‘nieuwe en oude’ filmcomponisten; van Bizet (Habanera) en Verdi (Parigi o Cara), tot Badelt (Pirates of the Caribbean) en Rota (Parla Più Piano). Gecombineerd met filmthema’s uit bijvoorbeeld The Godfather, Les Miserables, Westside Story en Lord of the Rings, vormen deze meesterwerkjes een perfecte combinatie van populaire film thema’s en in films vertegenwoordigde klassieke werken.
www.classicconcerts.nl


ZONDAG markten in Amsterdam 

++++

Met ingang van 5 februari organiseert  Sunday Market iedere zondag van de maand een mooi evenement in hartje Amsterdam.  Kom allemaal maar eens kijken en/of doe b.v. mee aan de maandelijkse Sundaymarket in de Westergas fabriek. Zie onder.  Iedere tweede zondag in 2023 is er In de Hallen een maandelijkse Home Ware market. Iedere derde zondag van de maand is er een pracht evenement voor heel Nederland op het Museumplein. Vanaf zondag 26 mrt 2023 is er een maandelijkse een Sundaymarket op het ROKIN Amsterdam. Binnenkort volgen er nog Zondag markets in de Koepel Haarlem. Kom kijken, meedoen en genieten!

++++

Eerste zondag van de maand AMSTERDAM Sunday Market Westergasfabriek 12-18 uur. Ook markten op elke eerste zondag. van de maand vanaf 5/3 , 2/4,  7/5 en 4/6 enz. Pazzanistraat 33, 1014 DB   Site  www.sundaymarket.nl
++++

Vanaf zondag 12 feb 2023 AMSTERDAM Sunday Markets vinden en elke tweede zondag van de maand plaats bij de Hallen: Hannie Dankbaarpassage 47 1053 RT 12-18 uur. Site  www.sundaymarket.nl

++++

Vanaf zondag 19 feb 2023 AMSTERDAM Museum Market vindt elke derde zondag van de maand plaats op het Museumplein, Museumplein 1071 Amsterdam, ook 19/3, 16/4, 21/5, 18/6, enz. 12-18 uur.   Site  www.museummarket.nlClub Nouvelle Amstelveen  is een sfeervolle en gezellige uitgaansgelegenheid voor mensen vanaf 30 jaar om te dansen en te borrelen. Het is een avond voor collega’s, vrienden en vriendinnen, singels en niet-singles. Een ongedwongen gelegenheid voor iedereen vanaf 30 jaar om heerlijk te genieten van de hits van toen en nu, thema-avonden met bekende DJ’s en avonden voor bepaalde muziekgenres. Onze evenementen worden altijd voorzien met een heerlijk buffet en lekkere hapjes! Tevens beschikken wij over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en maakt u vrij gebruik van toilet en garderobe.

www.clubnouvelle.nl