Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden ? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is , in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


Woensdag 19 juni 2019 Brocante-Kunst-Streek Markt Rembrandtplein Amsterdam. 

Op woensdag 19 juni a.s. organiseert Van Vulpen van 11-19 uur op en om hetRembrandt-Thorbeckepleineen luxe en stijlvolle Brocante-Kunst-Streek Markt. Tientallen marktkramen liggen vol met streekproducten, brocante, curiosa, schilderijen, prenten, glaswerk, zilveren sieraden, koperen beelden, trendy en cadeau artikelen, antiquarische boeken en andere verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd. Middenstand, standhouders en organisatie verwachten dat veel toeristen en andere nieuwsgierige bezoekers uit geheel Amsterdam en verre omstreken een kijkje komen nemen op deze unieke locatie onder de bomen in het hartje centrum van Amsterdam. De toegang is gratis.

 

Wo 19 jun 2019 AMSTERDAM Boeken-Kunst- Brocante-Handmade-Lifestyle-Streekmarkt Rembrandtplein / Thorbeckeplein, 11-19 uur; ook 17 jul; 14 aug


Woensdag 3 juli 2019 Jaarmarkt Heiloo.

Woensdag 3 juli 2019 is van 10-17 uur de langste Jaarmarkt van Noord Holland in het centrum Heiloo met zeer veel uiteenlopende presentaties van tientallen standhouders, winkeliers en verenigingen. Deze jaarlijks terugkerende Julimarkt strekt zich uit met ruim twee kilometer kramen en attracties over de gehele Heerenweg in Heiloo. De markt kent ook dit jaar weer veel vaste deelnemers en nieuwkomers, die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste jaarmarkt artikelen verkopen. Zo kun je o.a. de volgende interessante koopwaar aantreffen: een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage en verzamelobjecten uit (groot) moeders Tijd. Aan het einde van de Herenweg, nabij het station, zijn nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten te bewonderen. Ook de winkeliers in Heiloo zijn bij deze markt betrokken. Voor de kinderen zijn er leuke attracties. Deze jaarmarkt is bijzonder populair bij alle inwoners van Heiloo en in de gehele regio. Veel bezoekers uit geheel West Friesland gaan woensdag 3 juli a.s. zeker centrum Heiloo tussen 10 en 17 uur aandoen. Als het weer ook wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de middenstand. De toegang is gratis. 
++++
Wo 3 juli 2019 HEILOO Jaarmarkt, Centrum 10-17 uur. Info: Evenementenburo Gouda, Mina Bleijenberg, Tel. 06 53311130 Email info@burogouda.nl Site www.burogouda.nl