Uittips Noord-Holland

Winter Wonder Walk tot en met 16 december Amsterdam

Het Museumkwartier presenteert de Winter Wonder Walk: een wandeling door het Museumkwartier met heerlijke hapjes, glühwein en activiteiten voor jong en oud. Nieuw dit jaar zijn gratis rondleidingen door het gebied, onder andere over de muzikale geschiedenis door paukenist Herman Rieken van het Koninklijk Concertgebouworkest. Wandelaars die stempels ophalen bij deelnemende f ood en boutique stops maken kans op verschillende prijzen beschikbaar gesteld door de ondernemers en instellingen van het Museumkwartier.

Data en tijden 2, 9 en 16 december 14.00-17.00 uur
Startpunt: Kop van de museumvijver (bij de kerstboom) op het Museumplein
Rondleidingen starten om 14.00 en om 15.30 uur
Inschrijving vooraf via: https://www.museumquarter.com/winter-wonder-walk


Entreeticket Our House Amsterdam met korting

Ervaar de geschiedenis van dance muziek in ’s werelds eerste dance museum in Amsterdam: Our House! Maak een digitale reis van 75 minuten door middel van tentoonstellingen, shows en optredens.


Entreeticket Rembrandts Amsterdam Experience met korting

 

Ontdek aan de hand van spectaculaire projecties het leven van de beroemdste schilder van Amsterdam bij Rembrandts Amsterdam Experience!


Javaplein Amsterdam: Vintage Markt 9 december 

Kom langs op dé Vintage kerstmarkt van Amsterdam met de mooiste meubels, kledingstukken en accessoires.

Neem je vrienden, liefde, familie mee en struin rond van 10 tot 17 uur op de leukste allround vintage markt van Amsterdam. Er is een overvloed aan unieke vondsten: vintage curated kledingstukken, meubelstukken uit Scandinavië, bric-a-brac uit Frankrijk, verzamelobjecten en ambachtelijke schatten die wachten om ontdekt te worden.

Zoals altijd zullen rondom het voormalige Badhuis op het Javaplein ruim 25 vintage specialisten uit heel het land hun kramen opzetten. Van inspiratie tot verwondering en vooral veel gezelligheid! Dus nodigen wij je weer uit om langs te komen voor een heerlijk dagje vintage vibes tussen een menigte enthousiaste vintage liefhebbers. Entree is gratis.


Kerstmarkt 10 december 2023 Oosterblokker

De markt biedt een diversiteit aan kramen waar u alles vindt wat bij de kerstperiode hoort: kerststukjes, kerstartikelen/ versieringen, kaarten, kaarsen, kussens/tassen, beeldjes, sieraden, zoetigheden, speelgoed, windlichten, brocante, allerlei cadeautjes, etc. De kinderen kunnen cupcakes versieren. Verwen uw smaakpapillen met huisgemaakte erwtensoep, glühwein en versgebakken oliebollen terwijl u geniet van de kerstmuziek en de uitnodigende kraampjes.
Entree 1 euro. Kinderen <12 jaar onder begeleiding gratis. De kerk is rolstoelvriendelijk en er is een traplift aanwezig.
U vindt ons in het Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98, 1696 BK Oosterblokker.
www.ccp.nu


Club Nouvelle Amstelveen  is een sfeervolle en gezellige uitgaansgelegenheid voor mensen vanaf 30 jaar om te dansen en te borrelen. Het is een avond voor collega’s, vrienden en vriendinnen, singels en niet-singles. Een ongedwongen gelegenheid voor iedereen vanaf 30 jaar om heerlijk te genieten van de hits van toen en nu, thema-avonden met bekende DJ’s en avonden voor bepaalde muziekgenres. Onze evenementen worden altijd voorzien met een heerlijk buffet en lekkere hapjes! Tevens beschikken wij over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en maakt u vrij gebruik van toilet en garderobe.

www.clubnouvelle.nlWekelijks mooie ZONDAG markten in Amsterdam.

Dit jaar organiseert Lisa Russelman met haar team iedere zondag van de maand een mooi evenement in hartje Amsterdam. Kom allemaal maar eens kijken en/of doe b.v. mee aan de maandelijkse Sundaymarket in de Westergas fabriek. Iedere tweede zondag in 2023 is er In de Hallen een maandelijkse Sundaymarket. Iedere derde zondag van de maand is er een pracht evenement voor  ! Info Lisa Russelman,  Email info@sundaymarket.nl  Site  www.sundaymarket.nl

ZONDAG markten in Amsterdam 

 

Met ingang van 5 februari organiseert  Sunday Market iedere zondag van de maand een mooi evenement in hartje Amsterdam.  Kom allemaal maar eens kijken en/of doe b.v. mee aan de maandelijkse Sundaymarket in de Westergas fabriek. Zie onder.  Iedere tweede zondag in 2023 is er In de Hallen een maandelijkse Home Ware market. Iedere derde zondag van de maand is er een pracht evenement voor heel Nederland op het Museumplein. Vanaf zondag 26 mrt 2023 is er een maandelijkse een Sundaymarket op het ROKIN Amsterdam. Binnenkort volgen er nog Zondag markets in de Koepel Haarlem. Kom kijken, meedoen en genieten!

 

Eerste zondag van de maand AMSTERDAM Sunday Market Westergasfabriek 12-18 uur. Ook markten op elke eerste zondag. van de maand Pazzanistraat 33, 1014 DB   Site  www.sundaymarket.nl

AMSTERDAM Sunday Markets vinden en elke tweede zondag van de maand plaats bij de Hallen: Hannie Dankbaarpassage 47 1053 RT 12-18 uur. Site  www.sundaymarket.nl

 

AMSTERDAM Museum Market vindt elke derde zondag van de maand plaats op het Museumplein, Museumplein 1071 Amsterdam, 12-18 uur.   Site  www.museummarket.nl