Home » Uittips » Uittips Noord-Holland

Uittips Noord-Holland


Heb jij een leuke korte Uittip voor deze pagina welke binnen een maand zal plaatsvinden? Stuur een korte tekst, één foto, wanneer het uitje/evenement is,  in welke provincie en plaats. Daarnaast een link naar de website met meer informatie. Gebruik onderstaande button voor het aanmelden.


 

Klik op het eet.nu logo om te kijken waar en bij welke restaurants je een heerlijke maaltijd kunt afhalen of laten bezorgen in de provincie Noord-Holland.


Onderstaan uitje is tot en met 19 januari niet mogelijk

Entreeticket THIS IS HOLLAND in Amsterdam

De attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam laat je Nederland niet alleen zien, maar ook écht beleven. De totale Experience bestaat uit vier onderdelen en neemt je mee op een adembenemende reis.

  • De totale Experience duurt een uur en bestaat uit vier onderdelen
  • Ervaar een spectaculaire 5D vlucht over vele must-sees van Nederland
  • Ontdek in de vogelvlucht de geschiedenis van Nederland

Zaans To Go! is een initiatief van De Orkaan die de horeca wil helpen door een lijst samen te stellen met alle bezorg en afhaal mogelijkheden. Kijk of jouw favoriete Zaans horeca gelegenheid er tussen staat en help ze door de crisis heen !  


Alkmaar is prachtig, helemaal vanaf het water. Er liggen met nog wat vrije dagen en weekenden in het verschiet, en dan is het huren van een bootje een heerlijk uitje. Maak thuis alvast een picknickmand vol lekkers klaar, zodat jij een dagje op het water kunt genieten. We delen vier tips voor een uitje op het water in Alkmaar.

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving, en maak zelf een rondvaart met één of meerdere van onze gemotoriseerde bootjes. Je huurt al een bootje vanaf € 15,00 per uur, inclusief kussens en brandstof. Een vaarbewijs heb je niet nodig. Na een korte instructie kan je veilig het water op.Ontdek alle hoogtepunten van de Johan Cruijff ArenA tijdens de stadiontour!

Bekijk de indrukwekkende historie van Ajax tijdens de Stadiontour in de Johan Cruijff ArenA en maak een selfie in de kleedkamer van Ajax!


Geniet van een compleet dagje in de Nederlandse dorpen Volendam & Marken

Wees deze zomer toerist in eigen land, geniet van een dagje Volendam & Marken! Bezoek de pittoreske Nederlandse vissersdorpen inclusief leuke activiteiten op eigen tempo.

Inclusief  boottocht , lunch en kaasproeverij!