Alkmaar


Er even lekker op uit en op zoek naar een uitje of evenement in de stad Alkmaar ? Hier vind je handige links om jouw dagje weg of avondje uit te vinden. 

Informatie voor een bezoek aan Alkmaar


Alkmaar is een prachtstad en de omgeving trouwens ook. Je zit na een ochtend of middag Alkmaar zo aan de kust in de duinen van Schoorl, Bergen of in het leuke kustdorp Egmond aan Zee. Bekijk de informatie over Alkmaar Prachtstad welke tevens de VVV website is.


De uitagenda's van Alkmaar

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland, maar heeft veel meer te bieden. Zo is er het prachtige oude centrum met volop monumenten, leuke winkelgebieden en talloze gezellige terrasjes, café's en restaurants in alle prijsklassen. Daarnaast is het er prima shoppen, is er het Stedelijk Museum, het Biermuseum, het Beatlesmuseum en natuurlijk het Kaasmuseum. 

Bekijk hier de evenementen agenda van Alkmaar


 

 

 

Concertcheck.nl : dé muziekkalender voor de regio AlkmaarAlkmaar City Blog UIT072
UIT072 is sinds 2013 de site waar je komt voor jouw Alkmaarse tips. Wij laten zien hoe leuk Alkmaar is. Van de lekkerste restaurants en de nieuwste shops tot de leukste (culturele) todo’s en unieke Alkmaarse artiesten. In de Uitagenda Alkmaar vind je de leukste evenementen van Alkmaar in een handig overzicht.


Uit-Alkmaar

 

Uit Alkmaar geeft een verrassend overzicht voor een dagje uit met nieuws uit de regio.