Kasteel en fort

Ga naar één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa; Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg. Een belevenis voor jong en oud!


FORTEN & VOORJAARSAVONTUUR

Nu de lente langzaam haar intrede doet is het de perfecte tijd om het rijke erfgoed van forten, vestingsteden, bunkers en verdedigingswerken te verkennen! In deze nieuwsbrief delen we inspiratie voor avontuurlijke rondleidingen, leuke uitjes met kinderen tijdens de vakantie, en unieke plekken om te lunchen en dineren (met de eerste Paastips). Begin het jaar lekker actief, stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan om het prachtige linielandschap te ervaren. Lees verder voor een onvergetelijk voorjaarsavontuur!


Bezoek Kasteel Vorden (Vorden-Gelderland)

Kom en bezoek ons kasteel waar je binnen kunt kijken. Het is een van de weinige kastelen dat echt bewoon is en authentiek is ingericht. Het ligt aan de rand van het dorp Vorden in Gelderland. Het is natuurlijk ook beschikbaar voor rondleidingen, feesten, foto en film rapportages en andere activiteiten. Omgeven door een weelderig bos- en parklandschap tussen Zutphen en Ruurlo kunnen bezoekers genieten op ons romantische en fotogenieke kasteel met haar rijke historie in huiselijke sfeer.