Culinair


We kunnen weer lekker uit eten en genieten van het samen zijn met familie en vrienden. Hoe leuk is het dan om dat te doen met een mooie aanbieding!
Bekijk de vele mogelijkheden op deze pagina en geniet!!Laat je volledig in de watten leggen en sta open voor alle verrassingen op je bord. Gewoon omdat het kan... Een exquise diner samengesteld door een top chef. Eten op het hoogste niveau, met stijl en klasse en genieten van de gastronomische hoogstandjes van de chef. Alleen het beste is goed genoeg. Je eet in een echt sterrenrestaurant en overnacht daarna in een heerlijk hotel.


Foodtour Amsterdam met korting!

 

  • Tour Negen straatjes of de Jordaan
  • Incl. eten & drinken | Duur: 2-3 uur
  • Helemaal coronaproof!

 

Kies jij voor de Negen Straatjes of de Jordaan? Tijdens de foodtour kom je diverse lekkere hapjes tegen en kom je meer te weten over je gekozen locatie!

Foodtour de Negen Straatjes
Ontdek de bekende Negen Straatjes tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten. De Negen Straatjes staan bekend om haar grachtengordel, leuke boetiekjes en lekkere eettentjes. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.

Foodtour de Jordaan
Ontdek de Jordaan tijdens deze Food speurtocht! Door middel van aanwijzingen moet je de volgende stop zien te vinden; een combinatie van spel en lekker eten! De Jordaan staat bekend om haar pittoreske grachten, haar bruggen en als bruisende buurt. Tijdens deze tour probeer je diverse hapjes en zul je ook dingen te weten komen over de locaties zelf. Vegetarische opties zijn aanwezig.


Bekijk bovenstaand introductiefilmpje en kijk in de agenda of jouw stad er al bij staat!

Uitidee tip: culinaire WijnSpijs wandeling


Zin in een culinaire ontdekkingstocht door jouw lievelingsstad? Lees dan snel verder! Elke zondagmiddag organiseren wij wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling. Je gaat genieten van heerlijke wijnspijs combinaties in restaurants waar met passie wordt gekookt. Heel leuk om met familie of vrienden samen te doen!


All you can eat bij Toetje Haarzuilens van € 31,50 voor € 24,50!

Geniet van all you can eat bij het sfeervolle en veelzijdige Fusion restaurant, Toetje in Haarzuilens. kies onbeperkt uit verschillende heerlijke gerechtjes.


  • Altijd bijzondere dagaanbiedingen
  • Grote diversiteit restaurants
  • Kortingen tot wel 70%
  • Snelheid wordt beloond
    Bezoekers ontdekken op HetLaatsteTafeltje.nl eenvoudig en snel bij welke restaurants er vanavond nog met een last minute korting aangeschoven kan worden

 

Smaakvol Noord-Holland is een platform waar de consument kennis maakt met unieke ondernemers en producenten uit Noord-Holland. Ook informatie over onderwerpen als gezonde voeding, koken en recepten.

 

Plaats ook jouw tijdelijke culinaire uitje gratis op Uitidee.nl via het aanmeldingsformulier