Culinair


We kunnen weer lekker uit eten en genieten van het samen zijn met familie en vrienden. Hoe leuk is het dan om dat te doen met een mooie aanbieding!
Bekijk de vele mogelijkheden op deze pagina en geniet!!

Brunchcruise vanuit Maastricht 
 9 en 16 juni / 7 en 21 juli

Een gezellige cruise over de Maas. U heeft direct het zondagsgevoel te pakken wanneer u geniet van een uitgebreid brunchbuffet met onder andere roerei, gebakken spek, American pancakes, gerookte vissoorten, diverse vlees- en kaassoorten, salades, broodsoorten en diverse zoetigheden. Koffie, thee en melk zijn tijdens de tocht inbegrepen.
Laat je volledig in de watten leggen en sta open voor alle verrassingen op je bord. Gewoon omdat het kan... Een exquise diner samengesteld door een top chef. Eten op het hoogste niveau, met stijl en klasse en genieten van de gastronomische hoogstandjes van de chef. Alleen het beste is goed genoeg. Je eet in een echt sterrenrestaurant en overnacht daarna in een heerlijk hotel.


Uitidee tip 1: De Dinner Train

Dineren in een rijdende trein? Is weer eens wat anders en heb je vast nog niet eerder meegemaakt. Een bijzondere ervaring. De Dinner Train heeft 4 rijtuigen met een eigen keuken, bar en toilet. De trein heeft een gezellige uitstraling en vanaf je tafel heb je een mooi uitzicht naar buiten.

Dinner Train is een beleving in een als restaurant ingerichte trein die een jaar lang door Nederland rijdt en in 37 stations gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad en verrassen we de passagiers met een 4-gangen-menu met authentieke bier-spijs- en wijn-spijscombinaties terwijl de trein zacht wiegend door het Nederlandse landschap snelt. Zodra de Dinner Train op majestueuze wijze op het station verschijnt, zijn alle ogen gericht op de speciale en stijlvolle trein. . Onze gasten worden aan boord van de trein verwelkomd door onze gastheer en gastvrouwen. De Dinner Train is zonder twijfel de lekkerste treinreis in Nederland en daarbuiten. 

Ontdek Dinner Train en pak vandaag nog die korting! Ontvang tot €20,- korting op alle beschikbare uitjes van Dinner Train in 2023. Kies een tafel voor 2 of een tafel van 4 en vul de code dinervoortwee (€10,- korting) of dinervoorvier (20,-korting) in. Het is een tijdelijke actie, dus wees er snel bij!


Uitidee tip 2: culinaire WijnSpijs wandeling

Zin in een culinaire ontdekkingstocht door jouw lievelingsstad? Lees dan snel verder! Elke zondagmiddag organiseren wij wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling. Je gaat genieten van heerlijke wijnspijs combinaties in restaurants waar met passie wordt gekookt. Heel leuk om met familie of vrienden samen te doen!

Bekijk onderstaand introductiefilmpje en kijk in de agenda of jouw stad er al bij staat!


 

Smaakvol Noord-Holland is een platform waar de consument kennis maakt met unieke ondernemers en producenten uit Noord-Holland. Ook informatie over onderwerpen als gezonde voeding, koken en recepten.

 

Plaats ook jouw tijdelijke culinaire uitje gratis op Uitidee.nl via het aanmeldingsformulier